2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anlamadım yaptirmadin mi daha? Ben yaptırdın sandım.O zaman hep beraber gazamiz mubarek olsun
nasıl yazdım ben bu ara normal değilim canim. yaptırdık aşıyı dün. çünkü mersinde baya aşı olmadi hiç. o riski göze alamadım.
ahhh canimmm nasıl da pambik düşünceler. bende çarpı iki bende aynıyım hatta daha şiddetli de olabiliyor da eşim yolunu bulmuş her hafta sonu babamlara götürüyor bizi maaile orda kalıyoruz kafamız dağılıyor geliyoruz ama baharı anlıyorum bi de titiz. şimdi misal evde yapacak iş o kadar çok ki başlayamadım neden çünkü nerden başlayacağına henuz karar vermedim
kuzum elim hayira gitmedi. bi de goz sekli benziyor. esin de yokken foto da daha rahat benzettim
kullan canim. ben çok kullanmıştım. iyi ol ki zara da iyi olsun canim.

Saol canım her sene yaşıyorum bu sıkıntıyı ya bademciklerimi aldırmaya da cesaretim yok bu gece hiç konuşamıyorum resmen v AUGMENTIN BID 1000 MG.14 FILM TB.
gevmis olsun canim bizde de durumlar ayni ya hadi hayirlisi. dedemiz de hastanede hala. diyaliz demişler
misss bu fırsatı kaçırma
Canım bebeğim diş çıkarma dönemi huysuzluk ağlama krizleri yaşıyordu. Bu durumuna iyi geldi. Fakat ateş, ishal gibi bir rahatsızlık durumu ile karşılaşmadım ben henüz. Onu bilmiyorum.
sagolasin canim. aklımda bulunsun. çok şiddetli olabiliyor bizde
Helinnnnn Helinim çocuklar nasıl oldu. Birde arel'in tuvalet eğitimini ne yaptın.
çocuklar idare eder canim. hava gibiler bi iyi bi kötü eğitimi bana verdi. hayır no no nooo eşliğinde. kendi isterse gidiyor bana da git diyip kapıyı kapatıp oyun oynuyor suyla. hastalık felan derken kaldı yine. yok ya ben bu konuda çok beceriksizim. ama şunu biliyorum ki areli halletsem civan çok kolay olacak. şu anda korkuyorum sanirim

Aynı evin içinde çok zor biliyorum ama kızımdan korkuyorum inşallah bulaşmamıştır. Salı gününden beri odaları ayırmıştık ama hafta sonu artık hem ben tek başıma çok zorlandım hem eşim ipek i çok özledi maskeyle çıktı. İnşallah inşallah maske korumuştur

Kız aslı bir anneye bu söylenir mi ben hayıra basamadim. Gerçi sonsuz kaldırır candır o.
Doğru biraz koyuyor bir anneye evladın benzemiyor olması o duyguyu kızımdan dolayı iyi bilirim ama benzemiyor ha napim şimdi benziyor desem sonsuzcugum da mevzunun farkında evete bassam der ki "hadi oradan aslı "

S Susam_tanesi canim gecmis olsun biraz zor olacak ama gececek insallah. Ipek icin korkma karya cok daha ufakti hic bir belirti olmadi hemde babasi öpmüştü baya. Insallah hemen atlarir esinde simdi nasil ilaca basladi mi
Bugün başlayacak genel olarak pek kötü olmadı zaten o yüzden de ilkinde negatif çıktı en son boğazları ağrıyınca gitti tekrar. İlaca bugün getirdiklerinde başlayacak

Şimdi ben de eve geldim bakıcısı dışarı çıkarmış çimlerde o kadar keyifliydi ki ona da ayrı üzülüyorum kaç gün babasını göremeyecek dışarı çıkamayacak. O kadar seviyor ki uzaktan gördüm kikir kikir ağzı kulaklarındaydı.

Burada geçiren bir kaç arkadaş daha vardı şimdi eğer ben de semptom gösterecek olursam maskeyle mi durayım ipek e bulaşmasın diye ne yapayım ya çok endişe ediyorum şu an çocuklara çok riskliymiş artık.

Ahahah gezme varsa kesin geliyorum yapma bak yapma
Ya ben onun tek büyüyen dişini severim Asya da öyleydi dünür hatta ben ona tek dişi çıkmış canavar diyordum diğeri de gelince yetişiyor hemen,

Kızlar eşim iyiye gitmeyince tekrar test verdi maalesef bu kez pozitif. İpek ve bende şimdilik bişey yok inşallah olmaz
canim benim, Rabbim tez sifa versin insallah eşine. size de geçmemiştir insallah. ne diyeceğimi bilemedim, ama geçip gidecek insallah. görmemiş gibi olun en kısa zamanda.

Ay ilk günleri öyle geçirmeyen var mı bizde 7 de başladık güne geri Asya uyuyunca uyudum 2 saat uyumuşuz geri Allah affetsin baş ağrısı en kötüsü ya açınca da geçmiyor

Bende. BAhar gibi düşünüyorum hatta eşim bnen çalışırken içeride otursa rahatsız oluyorum, temizlik yapıyorsam istemem ama oda durmaz zaten kaçar gider

Herkese hayırlı ramazanlar sitede sorun var sanırım sürekli hata veriyor Ya da benim telefon da Helin nasılsınız ?
daha iyiyiz canim şükür yine geldik evimize. zor oluyor. hiç yetişmiyor. hele temizlik Allaha emanet. salgın olmayaydı bi abla vardı haftada 1geliyordu. bizim bıngıldak kapanmamış kilo vermişiz gelecek aya menenjit aşıları var bi de kan tahlili yaptırayım diyorum hiç yapılmadı. siz nasılsınız? almila markete gitmiş şaşkın aşı onu da ağlattı sanirim. 3 tane çok oluyor ya
Kızlar eşim iyiye gitmeyince tekrar test verdi maalesef bu kez pozitif. İpek ve bende şimdilik bişey yok inşallah olmaz
çok geçmiş olsun canim. inşallah sizde hiçbirşey yoktur olmayacaktır da. içini ferah tut. aynı evde kalmaya devam mı edeceksiniz? zor olur gibi öyle

Hayıra gitmeyen eşlere Koraman misskokulumm S Susam_tanesi Helinnnnn D dilzar N Nehir8077 çokça

Helinnnnn cano eşin bulmuş kolay ve güzel yolu yakın olmak çok güzle hafta sonu İnş bırak 1 saat bile yetiyor insana Antep’te bizim hiç tanıdık ya 3 -5 arkadaş onlarlada insan bir araya gelemiyor her zaman komşu desen ortalama yaş 50 beni pek aralarına kabul etmediler ya çoğunluk ev sahibi biz karacı tayinci oluyoruz onlara göre bende o yüzden kaçıp kaçıp memlekete geliyorum
O yüzden çok şanslısın hepsi bir alo kadar uzakta

yalnız umut da duru da sana benziyor, agiz burun masallah yapma bebek gibi. eşin bir ihtimal diye soruyor galiba
Yok kız bir ihtimal diye değil. Kendine aşırı benzetiyor, benzetmeyenleride ısrarlarıyla yola getiriyor. İnsanlar artık bence uzatmamak için duymak istediklerini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…