nasıl yazdım ben bu ara normal değilim canim. yaptırdık aşıyı dün. çünkü mersinde baya aşı olmadi hiç. o riski göze alamadım.Anlamadım yaptirmadin mi daha? Ben yaptırdın sandım.O zaman hep beraber gazamiz mubarek olsun
ahhh canimmmBKGK cano sana değişik bir önerim var hani hiçbir işe yetişemiyorum gerginsin Stres oluyorsun karya seni çok zorluyor işi de bıraktın ya yap ikincisini de o zaman cidden hiç bir şeye yetişemez ucundan bile tutamazsın kızların dediği huniyi tam geçirmiş olursun kafana salarsın belki her şeyi daha artık istemsiz alınır sinirlerin ( dipnot:biraz gerçek biraz espiri değişik öneri )
kuzum elim hayira gitmedi. bi de goz sekli benziyor. esin de yokken foto da daha rahat benzettimYaa kime benzediği çok belli de eşimle konuştuk dedim ki seni bilmeseler benzetirler at bakım foto dedi hiç benzemiyorAslihaydo da hayır demiş canım yalnız değilsin %50 sonuç Neyse ki @ebru_can_ebru Helinnnnn de evet demiş
kullan canim. ben çok kullanmıştım. iyi ol ki zara da iyi olsun canim.Bu arada kızlar bugün doktora gittim teste gerek yok dediler belirtiler farklı diye bademciklerim şişmiş meğerse antibiyotik yazdı
Doktora emzirdiğimi belirterek söyledim ama ilaç prospektüs nde emzirmeler içemez ama doktorunuza danışın diyor içtim ama huzursuz oldum sizce içim mi
Tekrar geçmiş olsun canım eşine. Ata dişle aşı karışınca biraz üşütmüş de olabilir ateşi daha Şemdinli, yemek yemedi sürekli küstü. Şükür şimdi iyi.
NBen de mutfakta yanımda olsun isterim,bazen yardım eder çokça sohbet ederiz
Saol kuzum okuyup öyle yazayım diyorum ama sayfalar birikince uykum geliyor Alıntılıyorum bitiremiyorum. Ata da dişle aşı karıştı biraz da üşütmüş olabilir hepsi üst üste kusma ateş. Şükür atlattı ama
Sanırım ağır geldi 3 aşı. Diş de fena. 3. Diş damaktan iniyor mahvetti kuzumu
Yarına fikir olsun. Bugün barbunya pirinç pikevı . Ispanakbaşı çorbası. Burda “dulavrat çorbası “ derler. Erişteli yeşil mercimekli nohutlu şifalı bir çorba
Geçti şükür dişle aşı çakıştı kuzum
gevmis olsun canim bizde de durumlar ayni ya hadi hayirlisi. dedemiz de hastanede hala. diyaliz demişlerSaol canım her sene yaşıyorum bu sıkıntıyı ya bademciklerimi aldırmaya da cesaretim yok bu gece hiç konuşamıyorum resmen v AUGMENTIN BID 1000 MG.14 FILM TB.
misss bu fırsatı kaçırmaGündüz uykuları kısalttım ben biraz önceden 1,5 saati tamamlattırıyordum uyansa da tekrar uyıtuyordum bazen 2 saati geçiyordu uykusu gündüz toplam 4 saat düşününce fazla geldi sabah o yüzden mi erken uyanıyor acaba dedim gece uykusu 9 - 10 saat arası oluyor çünkü az bence. Şimdi 1 er saat uyuyor kaldırıyorum. Emerek uyudu bugünkü uykularını iyice yorulmuştu zaten. Eşim halen sallıyor ama ben sallamaya çalışınca atlıyor ayağımdan. Aslında gündüz de kendi uyuyacak battaniyesi i alıp yüzüne kapatıyor yatakta dönüyor falan da benim onu bekleyecek zamanım olmuyor maalesef en az yarım saat sürüyor uykuya geçmesi akşamları. Yatak alsam yatar gibi beşik derin ya sevmiyor pek. Kucaktan indir bence artık ayakta sallamaya alıştırmak daha avantajlı oluyor bence
sagolasin canim. aklımda bulunsun. çok şiddetli olabiliyor bizdeCanım bebeğim diş çıkarma dönemi huysuzluk ağlama krizleri yaşıyordu. Bu durumuna iyi geldi. Fakat ateş, ishal gibi bir rahatsızlık durumu ile karşılaşmadım ben henüz. Onu bilmiyorum.
çocuklar idare eder canim. hava gibiler bi iyi bi kötüHelinnnnn Helinim çocuklar nasıl oldu. Birde arel'in tuvalet eğitimini ne yaptın.