2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh canım ya inş negatif çıkacaktır çocukların ağızdan daha kolay oluyor demişlerdi ama o ortamda olması bile tedirgin etmiştir seni inş bişey çıkmaz

Ah kıyamam bizimde olmamız lazım daha ağrısız sızısız geçirsin ibşallah kuzum sen nasıl oldun
Antibiyotikten sonra daha iyi oldum sanki bu sabah canım tşkrlrr
Ahh 3 tane birden allah kolaylık versin canım ateş falan yapmadı İnş dizinde çok zorlamamz

Umarım negatiftir canım allahım şifa versin Asım bebeğimize
O ortam beni de korkutuyor ama corona bizim düşündüğümüz gibi hemen bulaşmıyor aslında temas etmedikten sonra sıkıntı olmaz İnş canım ben riskli bulduğum yerlerde asansör hastane de falan hep tülbent atıyorum kafasına canım zapt etmek zor oluyor ama mecbur avm de de bebek arabasına Puset yağmurluğunu geçiriyorum keşke öyle bir şey yapsaydın Korumasından ötürü için rahat ederdi

benimki aşkla annne mammaa diyor gerisini salmış gibi. yürümüyor da gülüyor yürüteceğimiz zaman iki uykudan devam bizde ama gecede kalkıyor işte sıpa
Bizimki baba yı , dedeyi anlamlı diyor gerisi ıh ıh ıh . Ha bir de meme diyor Kitap okuyoruz , kendi okuyor güya I I I I u u u deyip duruyor . Gece uykularımız çok şükür fena değil .
Yaaa test alabileceklerini hiç düşünmemiştim . GüZel çıkar inşallah sonucu . Ağızdan mı alındı

sanki bi ara yine birseyi benzetmiştin ama neydi hatırlayamadım. iyiler çok şükür. iyi bir iş ve iyi bir eş hayattaki sınavlar. çok zıt gibiyiz de aynı gibiyiz de bilmiyorum ama 13 yıl oldu hala aynı heyecan ve sevgi var içimde ve onda da bunu hissedebildigim icin mutluyum. bu arada basak burcu ama titiz olmayanlardan
Hemde nasıl hemşireyi görür görmez ağladı menenjitleti 14/ Ay dedi doktorumuz biraz Dinlenecek o ara.
aaa bende sorqyim bi o zaman. valla benim yüreğim kaldırmıyor. gerçi ateş yapiyo menenjit aşısı sıcağa da gelmeden olsa daha mi iyi olur ?
ah kuzum canim benim tedirginliğini çok iyi anlıyorum. inşallah hiçbirşey olmayacak içini ferah tut. güzel haberlerini alacaz. ınanıyorum.ben. asım paşa tontigi hızlı bir dönüş yapacaktır

Bizimki de akşamüzeri TV ünitesinin oraya düştü küt sesini komşular bile duymuştur sanırım
Evet Bayadır piyasada yok ya aşı ben henüz gidemedim vakti geldi aşıların ama

Teşekkür ederimmm canım

İnşallah negatif çıkar ve inşallah bir an evvel iyileşir kuzum. Hem onda olsa sizde de olmaz mıydı? Bebek bu sizden başka kimle görüşüyor ki ya da sizin görüşmediğiniz kimle görüşüyor. Zaten bildiğim kadarıyla siz de evden çıkmayan dikkat eden gruptasınız. Bence değildir ama önlem amaçlı yapmışlardır.

Geçmiş olsun tedbir amaçlı yapmışlardır. İnşallah negatif çıkar sonucunuz. Ozelmi devlet hastanesi mi testi yapan yer. Hayırlı haberler alırsınız inşallah, kaç saat sonra sonucu öğreneceksiniz.

Baş ağrısından olmuştur dediğin gibi. Emzirdigin için vucuj diğer insanlardan daha fazla su kaybetti. Oda baş ağrısı yaptı, benimde iki kaşımın ortası ağrıdı, gözlerime vurdu. Normal zamanda da açlığa dayanamam benim içinde çok zor geçti. İftardada aç köpek gibi saldırınca yiyeceklere, çarptı beni midem taşa dönüştü.

Sonuç ne zaman çıkarmış canım Ah nasıl tepki verdi büyükler bile çok zorlanırken kıyamam ben ona

Evet temizlikte bende istemem ama mutfak ta sıkıntı olmuyor. Hatta artısı oluyor laf lafı açıyor, bakıyorum iş bitmiş. Hem ben mutfakta harıl harıl calisicam, eşim içerde TV tel bana dokunur
Aynen bende öyle düşünüyorum inan yemek yaparken falan sohbet muhabbet iş hızlanıyor sanki

Yiyemedim de kuzum yemek midem çok fena idi her şey koktu resmen burnuma burnuma yeni yeni kendime geldim derdim açlık susuzluk değildi hissetmedim bile çok rahattım o konuda ama baş ağrısı bulantı mahvetti beni.
Miden geçer bi iki saate kuş gibi olursun Allah kimseyi açlıkla sınamasın zor ya

Bir kaç güne toparlar canım üzülme, sizlerede geçmeden atlatırsınız inşallah.

Duruyu bana benzetmene sevindim, eşime okuttum senin arkadaşların olduğu için, sen mutlu ol diye öyle söylüyor lar diyor.
Duru aynı sen bence aynı
Aslında ben kendimede esimede benzetmiyorum ikisininde. Özellikle umut anneme benziyor. Duruda benziyor ama umut daha çok.
Seneye tutarsın canım, bu şekilde zaten olmaz. Birde küçücük bebeğe bakıyorsun, seni hepten mahveder.

Kızlar eşim iyiye gitmeyince tekrar test verdi maalesef bu kez pozitif. İpek ve bende şimdilik bişey yok inşallah olmaz
Geçmiş olsun bu ara her evde var denilebilir. Allah yardımcımız olsun. Aşı olanlarda bile tekrar görülüyor. Sizde hala bir belirti yoktur umarım

Bizimki de akşamüzeri TV ünitesinin oraya düştü küt sesini komşular bile duymuştur sanırım
Evet Bayadır piyasada yok ya aşı ben henüz gidemedim vakti geldi aşıların ama
Geçmiş olsun canim yaaa ben tv unitesi onune citleri koydum bizimki bu aksamda yurumeyi bıraktı kosuyor surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…