Ah kıyamam bizimde olmamız lazım daha ağrısız sızısız geçirsin ibşallah kuzumKozlar bizde sağlık ocağına gittik rahatsızdı ya Zara biraz Doktor ilaç yazdı aşı da olabilir ateşlenmemişse dedi 3 aşımızı da olduk boncuk boncuk ağladı ya hanımağam
Duru aynı sen bence aynıYok kız bir ihtimal diye değil. Kendine aşırı benzetiyor, benzetmeyenleride ısrarlarıyla yola getiriyor. İnsanlar artık bence uzatmamak için duymak istediklerini söylüyor.
Ahh canım ya inş negatif çıkacaktır çocukların ağızdan daha kolay oluyor demişlerdi ama o ortamda olması bile tedirgin etmiştir seni inş bişey çıkmazdoktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.
öyle işte, inşallah negatif cikar, oradan kapmamistir birsey, keşke bana olsaydı da ben gitseydim. en azindan maskem olurdu dedim. keşke goturmeseydik bile dedim. hayırlısı bakalım. ne olacak, ne gidecek.
Antibiyotikten sonra daha iyi oldum sanki bu sabah canım tşkrlrrAh kıyamam bizimde olmamız lazım daha ağrısız sızısız geçirsin ibşallah kuzumsen nasıl oldun
Umarım negatiftir canım allahım şifa versin Asım bebeğimizedoktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.
öyle işte, inşallah negatif cikar, oradan kapmamistir birsey, keşke bana olsaydı da ben gitseydim. en azindan maskem olurdu dedim. keşke goturmeseydik bile dedim. hayırlısı bakalım. ne olacak, ne gidecek.
Bizimki baba yı , dedeyi anlamlı diyor gerisi ıh ıh ıh . Ha bir de meme diyorbenimki aşkla annne mammaa diyor gerisini salmış gibi. yürümüyor da gülüyor yürüteceğimiz zamaniki uykudan devam bizde ama gecede kalkıyor işte sıpa
Yaaa test alabileceklerini hiç düşünmemiştim . GüZel çıkar inşallah sonucu . Ağızdan mı alındıdoktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.
sanki bi ara yine birseyi benzetmiştin ama neydi hatırlayamadım. iyiler çok şükür. iyi bir iş ve iyi bir eş hayattaki sınavlar. çok zıt gibiyiz de aynı gibiyiz de bilmiyorum ama 13 yıl oldu hala aynı heyecan ve sevgi var içimde ve onda da bunu hissedebildigim icin mutluyum. bu arada basak burcu ama titiz olmayanlardanEvet canım ya çok eğlendiler bizim evde Ayşe dışarıyı bilmiyordu annemde öğrendi şimdi montunu gösterip dışarı gitmek istiyor
Oyyy izledim kuzum ya akıl ve bal küpü maşallah ne versen alıyorlar
Çok şükür hasta olmadılar ama Ayşecik dışarıyı öğrendi önceden gidene el sallardı annemde peş peşe hergün çıkınca şimdi çıkmak istiyor
Oyy çok zorluyor diş yavruları üst iki düş sonunda görünüyor büyümeye başladı ama yanlar hep şiş el hep ağızda çıksada rahatlasa yavrular artık
İki üç adım atıyor sonra hopp deve gibi çöküyor dört ayak devam
Erva elifcik çok yordu dişler seni bir an önce çıksınlar da rahatla inş.
Kuzucum ya kaç gün önce alıntı yaptım yazamadım hala güncellenen haliyle bugün gidecektin dimi hadi bakalım inş önemli bir şey yoktur bal yanak Asım paşada
Saol canım
Saol canımcımçok iyi geldi hava almak dışarı çıkmak
Rabbim feraha çıkartsın inş canım
Üzülme canım ya çok öok geçmiş olsun aynı evin aynı odanın yatağın içinde bile bulaşmayan çok kişi var siz de tedbirli davranmışsınız zaten inş bulamamıştır. Doğum gününü iyi ki iptal etmişsiniz büyüklere bulaşma düşüncesinde çok yorardı sizi. İnş bununla gelmiş geçmiş olsun eşinde en hafif şekilde atlatsın
Kıyamam kuzuma ya aşılar şifalı olsun inş. Bu arada ankette bende benzemiyora basamayanlardanımbenim kızların ikisi de aynı baba fotokopi. Hatta haftasonu annemlerde eski bir komşumuz Ayşe yi aynı benim çocukluğuma benzetti de pek Bi sevindim eşimde iyi bari arada birileri sesinde azıcık avut kendini diye dalga geçti benimle
Eşleri izin çok benzediğini daha önce söylemişmiydim canım. Benim elimde öyle benden çok heves eder gidip kalalım diye çocuklar için de benim için de çok iyi oluyor ben biraz yoruluyorum evde olsa eşim Bi çok şeye yardımcı oluyor
aaa bende sorqyim bi o zaman. valla benim yüreğim kaldırmıyor. gerçi ateş yapiyo menenjit aşısı sıcağa da gelmeden olsa daha mi iyi olur ?Hemde nasıl hemşireyi görür görmez ağladı menenjitleti 14/ Ay dedi doktorumuz biraz Dinlenecek o ara.
ah kuzum canim benim tedirginliğini çok iyi anlıyorum. inşallah hiçbirşey olmayacak içini ferah tut. güzel haberlerini alacaz. ınanıyorum.ben. asım paşa tontigi hızlı bir dönüş yapacaktırdoktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.
Çok geçmiş olsun canım maskeli durduysa bişey olmamıştır diye düşünüyorum ben hem hemen yayılmıyor vücuda girince bence size bulaşmamıştır için rahat olsun önleminizi alın kolayca atlatır eşin inşallahHepinize teşekkür ederim canlarım
Bizimki de akşamüzeri TV ünitesinin oraya düştü küt sesini komşular bile duymuştur sanırımYok canm surekli düşüyor zaten ama busefer sislik okdu ve cok agladi bende korktum ama iyi gibi cok şükür.
Ya bize 2 asi yapıldı kizamik kizamikcik ve zaturre
Su cicegi yokmus arayacagiz geldiginde dediler.
Ne sacma ya nasil yok anlamiyorum
Teşekkür ederimmm canımSeninle şöyle geceler boyu bir sofra başında konuşmak sohbet etmekkk tecrübelerinden faydalanmak nasıl iyi gelirdiii
Ama yerim kiiiii maşallah duruya çok tatlı doğum günü kutlu olsun sağlıkla büyüsün güzel kuzu
Ya gerçekten belki bir gün
Tabiii bal dünürama hem yer hem gezeriz yediklerimiz erimiş olur bak kilo aldırmayan dünürum ben
Bütün vitamin tek bir dişe gidiyor uzadıkça uzuyo
Allah'ım çok tatliiiiiii bı suya sabuna bakar yeter ki mutlu olsun yeter ki yesin
Yaa hemen araştırayım teşekkürler canım diş zorluyo bu ara bizi birazcik
Aaa ciddi mi kizz kovdun mubı de üstüne sen bırakıp gidecektin yapma bahar ya yazık kendine de eşine de ilişkinize de yani inan ki benim de çok gerildigim anlar oluyo tartışmalar oluyo ama büyüyeceğini anladığım anda durduruyorum kendimi torpuluyorum haksız olduğum konuda. hakliysam da zaten sağolsun eşim sessiz kalır haklısın vs der bir de bizim aramızda bı anlaşma var ne olursa olsun birbirimize kötü söz söylemek yok atıyorum tartışıyoruz ya en basiti salak salak konuşma demek gelir insanın içinden onu bile demeyiz asla ki bu en basiti bu şekilde saygıyı kaybetmiyoruz sen bana bunu dedin davası olmuyor hani bu bı örnek mesela sizin de belki bı anlaşma yapmanız gerekn konu vardır ama buna sonuna kadar uymanız gereken falan işe yariyo yani
Teşekkür ederiz canim Ata kuzumun da nice mutlu yaşları olsun
Dişlerimiz var ya dünden beri TT oldu gulen gülenefırlama cuk oturdu miss ya böyle bişey yok bir de bağırma huyu oldu şarkı söyler gibi evde sürekli vaaaaa vaaaaa diye geziyo ay bir de halıları yıkamaya verdim yerler boş yankı yapıyor kafa beyin kalmadı
Özür dileyerektennnn kız hiç benzemiyor kiii bari ufacık bı andirsaydi
İnşallah negatif çıkar ve inşallah bir an evvel iyileşir kuzum. Hem onda olsa sizde de olmaz mıydı? Bebek bu sizden başka kimle görüşüyor ki ya da sizin görüşmediğiniz kimle görüşüyor. Zaten bildiğim kadarıyla siz de evden çıkmayan dikkat eden gruptasınız. Bence değildir ama önlem amaçlı yapmışlardır.doktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.
Geçmiş olsun tedbir amaçlı yapmışlardır. İnşallah negatif çıkar sonucunuz. Ozelmi devlet hastanesi mi testi yapan yer. Hayırlı haberler alırsınız inşallah, kaç saat sonra sonucu öğreneceksiniz.doktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.
Baş ağrısından olmuştur dediğin gibi. Emzirdigin için vucuj diğer insanlardan daha fazla su kaybetti. Oda baş ağrısı yaptı, benimde iki kaşımın ortası ağrıdı, gözlerime vurdu. Normal zamanda da açlığa dayanamam benim içinde çok zor geçti. İftardada aç köpek gibi saldırınca yiyeceklere, çarptı beni midem taşa dönüştü.Ben akşama çok kötü oldum kusarak oruç açtım ve kendimi o kadar zor tuttum ki kusmamak içinezanı duyduğum gibi koştum resmen tutamıycam oruç çok zordu benim için ya kızlar ki öyle zorlanmam oruçta baş ağrısından ölecektim resmen ağrıdan kustum
Sonuç ne zaman çıkarmış canım Ah nasıl tepki verdi büyükler bile çok zorlanırken kıyamam ben onadoktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.
Aynen bende öyle düşünüyorum inan yemek yaparken falan sohbet muhabbet iş hızlanıyor sankiEvet temizlikte bende istemem ama mutfak ta sıkıntı olmuyor. Hatta artısı oluyor laf lafı açıyor, bakıyorum iş bitmiş. Hem ben mutfakta harıl harıl calisicam, eşim içerde TV tel bana dokunur
Yiyemedim de kuzum yemek midem çok fena idi her şey koktu resmen burnuma burnuma yeni yeni kendime geldimBaş ağrısından olmuştur dediğin gibi. Emzirdigin için vucuj diğer insanlardan daha fazla su kaybetti. Oda baş ağrısı yaptı, benimde iki kaşımın ortası ağrıdı, gözlerime vurdu. Normal zamanda da açlığa dayanamam benim içinde çok zor geçti. İftardada aç köpek gibi saldırınca yiyeceklere, çarptı beni midem taşa dönüştü.
Bir kaç güne toparlar canım üzülme, sizlerede geçmeden atlatırsınız inşallah.Mecburuz canım gidecek tek kv gil var burda başka ev yok. Bize bulaşmışsa onları tehlikeye atamayız. Boş bir ev yok ki eşim gitsin..
Bence kızın aynı sen umut biraz babaya benziyor.
Boynunda sıkıntı varsa direkt değiştir çok ilerlemesin canım çok zor daha bu vücut sana uzun seneler lazım
Aslında ben kendimede esimede benzetmiyorum ikisininde. Özellikle umut anneme benziyor. Duruda benziyor ama umut daha çok.Duru aynı sen bence aynı
Seneye tutarsın canım, bu şekilde zaten olmaz. Birde küçücük bebeğe bakıyorsun, seni hepten mahveder.Yiyemedim de kuzum yemek midem çok fena idi her şey koktu resmen burnuma burnuma yeni yeni kendime geldimderdim açlık susuzluk değildi hissetmedim bile çok rahattım o konuda ama baş ağrısı bulantı mahvetti beni.
Miden geçer bi iki saate kuş gibi olursunAllah kimseyi açlıkla sınamasın zor ya
Geçmiş olsun bu ara her evde var denilebilir. Allah yardımcımız olsun. Aşı olanlarda bile tekrar görülüyor. Sizde hala bir belirti yoktur umarımKızlar eşim iyiye gitmeyince tekrar test verdi maalesef bu kez pozitif. İpek ve bende şimdilik bişey yok inşallah olmaz
Geçmiş olsun canim yaaaBizimki de akşamüzeri TV ünitesinin oraya düştü küt sesini komşular bile duymuştur sanırım
Evet Bayadır piyasada yok ya aşı ben henüz gidemedim vakti geldi aşıların ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?