Geçmiş olsun canım, eşin en hafifiyle atlatır inşallah. Sizlerede bulaşmamıştır tedbirleri almışsınız. Allah'a emanet olunKızlar eşim iyiye gitmeyince tekrar test verdi maalesef bu kez pozitif. İpek ve bende şimdilik bişey yok inşallah olmaz
Allah gönlüne ferahlık versin inşallah , geçmiş olsun bu arada dikkat edin kendinize .Günaydın arkadaşlar ramazan hepimize hayırlı olsun evlerimize bereket huzur ve sağlık getirsinBir sıkıntım var şu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum canlarım..
Ne versen alıyorlar maşallahUmudum- ya o sena kuşu yerimmm zeka küpü maşallah
S Susam_tanesi ipeğim yaa Haydo gibi atom karınca o da maşallah Allah'ım nazarlardan korusun gerçekten çok zekiler bu bebisler
Bir ara sadece akşam uykularında döne döne kendi uyuyordu . Sömestr da annemlere gidince yatak değişti , kucakta uyumaya başladı ve öyle kaldı . Kucağımda sadece pış pış yaparken kendimi zıplarken bulmaya başladımSiz desteksiz uyumuyor muydunu umudum?
İpek de öyle uyuyordu en son kendini atmak isteye isteye bıraktım yatakta biraz oynuyor yatak yerde zaten çıkıyor gidiyor yastıkla oynuyor çekmece karıştırıyor sonunda mayışıyor yarım saat 1 saat sonra emerek uyuyor.
İnşallah iyi olur bal yanak damadım benim..Manzaraya ben de bayıldım
Yaa ben de aynı sebepten hayıra basmamak için oylamadım
@Sonsuz umut
tabi kendi de yırtıyor ev işiydi çocuk bakımıydı felan. orda çocuklarla oynuyor kendine. herşey önüne geliyor. hergün kedilere mama diye geliyor ve en az 2 saat yok artik hangi filmler diziler bitiyorsaHelinnnnn cano eşin bulmuş kolay ve güzel yolu yakın olmak çok güzle hafta sonu İnş bırak 1 saat bile yetiyor insana Antep’te bizim hiç tanıdık ya 3 -5 arkadaş onlarlada insan bir araya gelemiyor her zaman komşu desen ortalama yaş 50 beni pek aralarına kabul etmediler ya çoğunluk ev sahibi biz karacı tayinci oluyoruz onlara göre bende o yüzden kaçıp kaçıp memlekete geliyorum
O yüzden çok şanslısın hepsi bir alo kadar uzakta
bizimkide emerek uyurdu simdi bazen uyumuyor sallıyorum. arel kendi uyuyor evet ama dediğin gibi uzun sürebiliyor bazen ama ben de uzanıyorum dinleniyorum en azındanAllah gönlüne ferahlık versin inşallah , geçmiş olsun bu arada dikkat edin kendinize .
Ne versen alıyorlar maşallahçok eğlenceli olmaya başladılar .
Bir ara sadece akşam uykularında döne döne kendi uyuyordu . Sömestr da annemlere gidince yatak değişti , kucakta uyumaya başladı ve öyle kaldı . Kucağımda sadece pış pış yaparken kendimi zıplarken bulmaya başladımÇok yorucu oluyor boynumun ağrısı fazlalaşmaya başladı . Boyun fıtığı , düzleşmesi var zaten . Acilen yöntem değiştirmem lazım. Akşamları aslında yine kendi kendine geçiyor gibi ama baya uzun sürüyor ve mızırdanarak dönüyor. O kadar uğraşın sonunda yarım saatlik uykular hele nasıl zorluyor .
Çok ciddi olmadıkça korkma bence düşmelerden çarpnalardan baharcım okadar normal ki düşmeleriKizlar karya yururken dustu kapiya geldi kafasi aslinda oyle sivri kose flanda degil ama agladi uykusuda vardi uyuttum baktim bingildagin alima olan tarafa dgru sis var birsey olur mu ya
Ayyy deme yaa susam geçmiş olsunKızlar eşim iyiye gitmeyince tekrar test verdi maalesef bu kez pozitif. İpek ve bende şimdilik bişey yok inşallah olmaz
Mecburuz canım gidecek tek kv gil var burda başka ev yok. Bize bulaşmışsa onları tehlikeye atamayız. Boş bir ev yok ki eşim gitsin..daha iyiyiz canim şüküryine geldik evimize. zor oluyor. hiç yetişmiyor. hele temizlik Allaha emanet. salgın olmayaydı bi abla vardı haftada 1geliyordu. bizim bıngıldak kapanmamış kilo vermişiz gelecek aya menenjit aşıları var bi de kan tahlili yaptırayım diyorum hiç yapılmadı. siz nasılsınız? almila markete gitmiş şaşkın aşı onu da ağlattı sanirim. 3 tane çok oluyor ya
çok geçmiş olsun canim. inşallah sizde hiçbirşey yoktur olmayacaktır da. içini ferah tut. aynı evde kalmaya devam mı edeceksiniz? zor olur gibi öyle
Bence kızın aynı sen umut biraz babaya benziyor.Yok kız bir ihtimal diye değil. Kendine aşırı benzetiyor, benzetmeyenleride ısrarlarıyla yola getiriyor. İnsanlar artık bence uzatmamak için duymak istediklerini söylüyor.
Boynunda sıkıntı varsa direkt değiştir çok ilerlemesin canım çok zor daha bu vücut sana uzun seneler lazımAllah gönlüne ferahlık versin inşallah , geçmiş olsun bu arada dikkat edin kendinize .
Ne versen alıyorlar maşallahçok eğlenceli olmaya başladılar .
Bir ara sadece akşam uykularında döne döne kendi uyuyordu . Sömestr da annemlere gidince yatak değişti , kucakta uyumaya başladı ve öyle kaldı . Kucağımda sadece pış pış yaparken kendimi zıplarken bulmaya başladımÇok yorucu oluyor boynumun ağrısı fazlalaşmaya başladı . Boyun fıtığı , düzleşmesi var zaten . Acilen yöntem değiştirmem lazım. Akşamları aslında yine kendi kendine geçiyor gibi ama baya uzun sürüyor ve mızırdanarak dönüyor. O kadar uğraşın sonunda yarım saatlik uykular hele nasıl zorluyor .
Akşamları dinlendiriyor da bu sefer de tüm düzen şaşıyor . Sabah geç kalkıyor , gündüz uykusu zor oluyor . 8:30 dan sonra kalktığı günler ilk gündüz uykusunu yapmış sayıyor yavrum kendini tek uyku hatta yarım saatlik uykularla gün geçiriyor . Bu ara yine bir güncelleme var belli gündüz uykuları uçtuğuna göre . Bari güzel şeyler gelsetabi kendi de yırtıyor ev işiydi çocuk bakımıydı felan. orda çocuklarla oynuyor kendine. herşey önüne geliyor. hergün kedilere mama diye geliyor ve en az 2 saat yok artik hangi filmler diziler bitiyorsainanmazsin ben gitmeyelim diyorum o gidelim cocuk bahceye iniyor tavuk kopek seviyor diyor neyse boyle boyle buyuttuk cano
bizimkide emerek uyurdu simdi bazen uyumuyor sallıyorum. arel kendi uyuyor evet ama dediğin gibi uzun sürebiliyor bazen ama ben de uzanıyorum dinleniyorum en azından
benimki aşkla annne mammaa diyor gerisini salmış gibi. yürümüyor da gülüyor yürüteceğimiz zamanAkşamları dinlendiriyor da bu sefer de tüm düzen şaşıyor . Sabah geç kalkıyor , gündüz uykusu zor oluyor . 8:30 dan sonra kalktığı günler ilk gündüz uykusunu yapmış sayıyor yavrum kendini tek uyku hatta yarım saatlik uykularla gün geçiriyor . Bu ara yine bir güncelleme var belli gündüz uykuları uçtuğuna göre . Bari güzel şeyler gelseazıcık daha dillense hiç fena olmaz
Girmesin demiyorum girsinde ben is yaparken girmesin onume geciyor bana engel oluyorMutfağın kadını erkeği olurmu kız. Ortak alan orası, hem ne güzel işte. Bir işe yariyor mis gibi ayran. Ben sana bazen üzülüyorum, sıkılıyor sun yoruluyorsun diye ama, esinede günah kendi evinde mutfağı korka korka kullanmak, bana göre çok can sıkıcı. Adam sıkılır bu kadar basit şeylerde kuralların olmasın, adam daralır sıkılır. Adamin en rahat etmesi gereken yer evi olmalı. Öyle olsunki yuvaniz hep huzurlu olsun.
Evet canım ya çok eğlendiler bizim evde Ayşe dışarıyı bilmiyordu annemde öğrendi şimdi montunu gösterip dışarı gitmek istiyorGördüm fotoğraflarınızı çok güzel görünüyordunuz. Zeynep ve kuzeninin saçlar karda yuvarlanmaktan sırılsıklam olmuşayşe zaten belli onlardan kalır yanı yok çocuk olmak ne güzel
Oyyy izledim kuzum ya akıl ve bal küpü maşallah ne versen alıyorlarZeyay1420 ne güzel eğlenmişsiniz sizi görünce de Sena nın çok çok önce çektiğim bir videosu aklıma geldi . Ayşe’ye “vay başıma gelenler “ yaptırıyordun ya o dönem ben de Sena’ya denedim hemen yapmıştı .dur onun videosunu da atam
Çok şükür hasta olmadılar ama Ayşecik dışarıyı öğrendi önceden gidene el sallardı annemde peş peşe hergün çıkınca şimdi çıkmak istiyorAhh çocukluğuma gitti aynı Zeynep gibi dönerdim eve sırılsıklam olmaz inşallah hasta merak etmeAyşe ye ne demeli kız yürümeden kızak kayan kaç kişiyiz burda hem de hen hen diye yiyecem ben bu bebeleri yiyecem her kareye aşkla baktım
Oyy çok zorluyor diş yavruları üst iki düş sonunda görünüyor büyümeye başladı ama yanlar hep şiş el hep ağızda çıksada rahatlasa yavrular artıkZor bir günün peşine zor bir gece..bugün 3. Disimiz.cok şükür bin şükür çıktıama durmuyir ağlıyor..calpol verdim gecmedi 3 saat olduydu..ilk 2 saat ise yaradi ama su an yaramıyor.1 saat daha dayansa dolven versem
İki üç adım atıyor sonra hopp deve gibi çöküyor dört ayak devamasım kankamiz birlikte yuruyecez✌
çok güzelsiniz herşeyiyle. iyi ki doğmuşsun duru prenses nice sağlıklı mutlu yıllara
ooooo ayşe de mi var. yakindir ya yürürler bir ay içindeiyi eğlenmişsiniz bu arada
Erva elifcik çok yordu dişler seni bir an önce çıksınlar da rahatla inş.Bu aksam da burdayımforumun gece kuşu
Derdimiz Diş teyzesi
3. Dis aksam patladı.agrisi var..salliyorum..arada ciglik atıyor.. calpol da verdim ama yaramadi bu sefer.guc bela yastiga koydu kafayı.. ne kadar caresiz hissediyor insan bazen kendini
Kuzucum ya kaç gün önce alıntı yaptım yazamadım hala güncellenen haliyle bugün gidecektin dimi hadi bakalım inş önemli bir şey yoktur bal yanak Asım paşadapazartesi teste götürün direkt dedi ama ben yarın doktora götüreceğim. dedigin gibi yapmazlar zaten, bosuna sıraya girip risk almaya gerek yok. bugün buranın pazarı hastaneler çok kalabalık o yüzden yarın götüreyim cocuk doktoru bir görsün diyorum
sagolasin, basit bir soğuk algınlığı diye gittik aile hekimine, burun akintisi geniz akıntısı, bir de vucut agriis var galiba basini kaldıramıyor. simdi boyle oluyor covit ates olmuyor dedi. aferin yazdı pazartesi gecmezse teste götürün cocugu dedi. iki gun önce ayni belirtilerle biri pozitif çıkmış.
o kadar çok haklısın ki enerjini düşürme derken. bu konudaki huyumu hic sevmiyorum.
canımsınben de seviyorum sizi. Asim sabah bir iyiydi, dedim şükür gecmis, 1 saat sonra yine sümüğü akan, mizmiz Asima dönüştü. bazen cok keyifli, aa iyi diyorum, yarim saat sonra ne oldu bu cocuga diyorum. karadeniz havasi gibi.
Saol canımOkadar güzelsiniz ki bayıldım
Saol canımcım
Rabbim feraha çıkartsın inş canımGünaydın arkadaşlar ramazan hepimize hayırlı olsun evlerimize bereket huzur ve sağlık getirsinBir sıkıntım var şu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum canlarım..
Üzülme canım ya çok öok geçmiş olsun aynı evin aynı odanın yatağın içinde bile bulaşmayan çok kişi var siz de tedbirli davranmışsınız zaten inş bulamamıştır. Doğum gününü iyi ki iptal etmişsiniz büyüklere bulaşma düşüncesinde çok yorardı sizi. İnş bununla gelmiş geçmiş olsun eşinde en hafif şekilde atlatsınAynı evin içinde çok zor biliyorum ama kızımdan korkuyorum inşallah bulaşmamıştır. Salı gününden beri odaları ayırmıştık ama hafta sonu artık hem ben tek başıma çok zorlandım hem eşim ipek i çok özledi maskeyle çıktı. İnşallah inşallah maske korumuştur
Kıyamam kuzuma ya aşılar şifalı olsun inş. Bu arada ankette bende benzemiyora basamayanlardanımKozlar bizde sağlık ocağına gittik rahatsızdı ya Zara biraz Doktor ilaç yazdı aşı da olabilir ateşlenmemişse dedi 3 aşımızı da olduk boncuk boncuk ağladı ya hanımağam
Eşleri izin çok benzediğini daha önce söylemişmiydim canım. Benim elimde öyle benden çok heves eder gidip kalalım diye çocuklar için de benim için de çok iyi oluyor ben biraz yoruluyorum evde olsa eşim Bi çok şeye yardımcı oluyortabi kendi de yırtıyor ev işiydi çocuk bakımıydı felan. orda çocuklarla oynuyor kendine. herşey önüne geliyor. hergün kedilere mama diye geliyor ve en az 2 saat yok artik hangi filmler diziler bitiyorsainanmazsin ben gitmeyelim diyorum o gidelim cocuk bahceye iniyor tavuk kopek seviyor diyor neyse boyle boyle buyuttuk cano
bizimkide emerek uyurdu simdi bazen uyumuyor sallıyorum. arel kendi uyuyor evet ama dediğin gibi uzun sürebiliyor bazen ama ben de uzanıyorum dinleniyorum en azından
Yok canm surekli düşüyor zaten ama busefer sislik okdu ve cok agladi bende korktum ama iyi gibi cok şükür.Çok ciddi olmadıkça korkma bence düşmelerden çarpnalardan baharcım okadar normal ki düşmeleri
Eşinde tam olarak ne var, sadece eklem agrisimiAynı evin içinde çok zor biliyorum ama kızımdan korkuyorum inşallah bulaşmamıştır. Salı gününden beri odaları ayırmıştık ama hafta sonu artık hem ben tek başıma çok zorlandım hem eşim ipek i çok özledi maskeyle çıktı. İnşallah inşallah maske korumuştur
Evet temizlikte bende istemem ama mutfak ta sıkıntı olmuyor. Hatta artısı oluyor laf lafı açıyor, bakıyorum iş bitmiş. Hem ben mutfakta harıl harıl calisicam, eşim içerde TV tel bana dokunurBende. BAhar gibi düşünüyorum hatta eşim bnen çalışırken içeride otursa rahatsız oluyorum,temizlik yapıyorsam istemem ama oda durmaz zaten kaçar gider
Bir şey olmaz kuzum o çok acımıştır korkmuştur ondanCanim ya binguldaga yakin ama birsey olur mu ya kremde ne sureyim bilemedimki ciddi brsey olmasinda cok agladi asida bu kadar aglamadi cocuk
Geçmiş olsun canım benim inşallah bulaşmamıştır sen gönlünü ferah tut eşin korona öı oldu ben kaçırmışımAynı evin içinde çok zor biliyorum ama kızımdan korkuyorum inşallah bulaşmamıştır. Salı gününden beri odaları ayırmıştık ama hafta sonu artık hem ben tek başıma çok zorlandım hem eşim ipek i çok özledi maskeyle çıktı. İnşallah inşallah maske korumuştur
Ah kuzum şimdi okudum geçmiş olsun inşallaj sana bulaşmadan geçer gider evinizden aynı evin içinde geçirmeyen de çok oluyor üzülme bir şekilde başımıza geliyor malesefŞimdi ben de eve geldim bakıcısı dışarı çıkarmış çimlerde o kadar keyifliydi ki ona da ayrı üzülüyorum kaç gün babasını göremeyecek dışarı çıkamayacak. O kadar seviyor ki uzaktan gördüm kikir kikir ağzı kulaklarındaydı.
Burada geçiren bir kaç arkadaş daha vardı şimdi eğer ben de semptom gösterecek olursam maskeyle mi durayım ipek e bulaşmasın diye ne yapayım ya çok endişe ediyorum şu an çocuklara çok riskliymiş artık.
Hemde nasıl hemşireyi görür görmez ağladı menenjitleti 14/ Ay dedi doktorumuz biraz Dinlenecek o ara.daha iyiyiz canim şüküryine geldik evimize. zor oluyor. hiç yetişmiyor. hele temizlik Allaha emanet. salgın olmayaydı bi abla vardı haftada 1geliyordu. bizim bıngıldak kapanmamış kilo vermişiz gelecek aya menenjit aşıları var bi de kan tahlili yaptırayım diyorum hiç yapılmadı. siz nasılsınız? almila markete gitmiş şaşkın aşı onu da ağlattı sanirim. 3 tane çok oluyor ya
çok geçmiş olsun canim. inşallah sizde hiçbirşey yoktur olmayacaktır da. içini ferah tut. aynı evde kalmaya devam mı edeceksiniz? zor olur gibi öyle
Eklem ağrısı halsizlik ile başladı hafif ateş 38 in altında. Dün de boğazı ağrımaya başladı kızarmış.Eşinde tam olarak ne var, sadece eklem agrisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?