2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın arkadaşlar ramazan hepimize hayırlı olsun evlerimize bereket huzur ve sağlık getirsin Bir sıkıntım var şu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum canlarım..
Allah gönlüne ferahlık versin inşallah , geçmiş olsun bu arada dikkat edin kendinize .

Umudum- ya o sena kuşu yerimmm zeka küpü maşallah
S Susam_tanesi ipeğim yaa Haydo gibi atom karınca o da maşallah Allah'ım nazarlardan korusun gerçekten çok zekiler bu bebisler
Ne versen alıyorlar maşallah çok eğlenceli olmaya başladılar .
Bir ara sadece akşam uykularında döne döne kendi uyuyordu . Sömestr da annemlere gidince yatak değişti , kucakta uyumaya başladı ve öyle kaldı . Kucağımda sadece pış pış yaparken kendimi zıplarken bulmaya başladım Çok yorucu oluyor boynumun ağrısı fazlalaşmaya başladı . Boyun fıtığı , düzleşmesi var zaten . Acilen yöntem değiştirmem lazım. Akşamları aslında yine kendi kendine geçiyor gibi ama baya uzun sürüyor ve mızırdanarak dönüyor. O kadar uğraşın sonunda yarım saatlik uykular hele nasıl zorluyor .

tabi kendi de yırtıyor ev işiydi çocuk bakımıydı felan. orda çocuklarla oynuyor kendine. herşey önüne geliyor. hergün kedilere mama diye geliyor ve en az 2 saat yok artik hangi filmler diziler bitiyorsa inanmazsin ben gitmeyelim diyorum o gidelim cocuk bahceye iniyor tavuk kopek seviyor diyor neyse boyle boyle buyuttuk cano
bizimkide emerek uyurdu simdi bazen uyumuyor sallıyorum. arel kendi uyuyor evet ama dediğin gibi uzun sürebiliyor bazen ama ben de uzanıyorum dinleniyorum en azından

Kizlar karya yururken dustu kapiya geldi kafasi aslinda oyle sivri kose flanda degil ama agladi uykusuda vardi uyuttum baktim bingildagin alima olan tarafa dgru sis var birsey olur mu ya
Çok ciddi olmadıkça korkma bence düşmelerden çarpnalardan baharcım okadar normal ki düşmeleri

Mecburuz canım gidecek tek kv gil var burda başka ev yok. Bize bulaşmışsa onları tehlikeye atamayız. Boş bir ev yok ki eşim gitsin..
Yok kız bir ihtimal diye değil. Kendine aşırı benzetiyor, benzetmeyenleride ısrarlarıyla yola getiriyor. İnsanlar artık bence uzatmamak için duymak istediklerini söylüyor.
Bence kızın aynı sen umut biraz babaya benziyor.
Boynunda sıkıntı varsa direkt değiştir çok ilerlemesin canım çok zor daha bu vücut sana uzun seneler lazım

Akşamları dinlendiriyor da bu sefer de tüm düzen şaşıyor . Sabah geç kalkıyor , gündüz uykusu zor oluyor . 8:30 dan sonra kalktığı günler ilk gündüz uykusunu yapmış sayıyor yavrum kendini tek uyku hatta yarım saatlik uykularla gün geçiriyor . Bu ara yine bir güncelleme var belli gündüz uykuları uçtuğuna göre . Bari güzel şeyler gelse azıcık daha dillense hiç fena olmaz

benimki aşkla annne mammaa diyor gerisini salmış gibi. yürümüyor da gülüyor yürüteceğimiz zaman iki uykudan devam bizde ama gecede kalkıyor işte sıpa

Girmesin demiyorum girsinde ben is yaparken girmesin onume geciyor bana engel oluyor

Gördüm fotoğraflarınızı çok güzel görünüyordunuz. Zeynep ve kuzeninin saçlar karda yuvarlanmaktan sırılsıklam olmuş ayşe zaten belli onlardan kalır yanı yok çocuk olmak ne güzel
Evet canım ya çok eğlendiler bizim evde Ayşe dışarıyı bilmiyordu annemde öğrendi şimdi montunu gösterip dışarı gitmek istiyor
Oyyy izledim kuzum ya akıl ve bal küpü maşallah ne versen alıyorlar
Çok şükür hasta olmadılar ama Ayşecik dışarıyı öğrendi önceden gidene el sallardı annemde peş peşe hergün çıkınca şimdi çıkmak istiyor
Oyy çok zorluyor diş yavruları üst iki düş sonunda görünüyor büyümeye başladı ama yanlar hep şiş el hep ağızda çıksada rahatlasa yavrular artık
İki üç adım atıyor sonra hopp deve gibi çöküyor dört ayak devam
Erva elifcik çok yordu dişler seni bir an önce çıksınlar da rahatla inş.
Kuzucum ya kaç gün önce alıntı yaptım yazamadım hala güncellenen haliyle bugün gidecektin dimi hadi bakalım inş önemli bir şey yoktur bal yanak Asım paşada
Okadar güzelsiniz ki bayıldım
Saol canım
Zeyay1420 fotolara bayıldım neseniz daim olsun canım çok guzeldiniz
Saol canımcım çok iyi geldi hava almak dışarı çıkmak
Günaydın arkadaşlar ramazan hepimize hayırlı olsun evlerimize bereket huzur ve sağlık getirsin Bir sıkıntım var şu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum canlarım..
Rabbim feraha çıkartsın inş canım
Üzülme canım ya çok öok geçmiş olsun aynı evin aynı odanın yatağın içinde bile bulaşmayan çok kişi var siz de tedbirli davranmışsınız zaten inş bulamamıştır. Doğum gününü iyi ki iptal etmişsiniz büyüklere bulaşma düşüncesinde çok yorardı sizi. İnş bununla gelmiş geçmiş olsun eşinde en hafif şekilde atlatsın
Kozlar bizde sağlık ocağına gittik rahatsızdı ya Zara biraz Doktor ilaç yazdı aşı da olabilir ateşlenmemişse dedi 3 aşımızı da olduk boncuk boncuk ağladı ya hanımağam
Kıyamam kuzuma ya aşılar şifalı olsun inş. Bu arada ankette bende benzemiyora basamayanlardanımbenim kızların ikisi de aynı baba fotokopi. Hatta haftasonu annemlerde eski bir komşumuz Ayşe yi aynı benim çocukluğuma benzetti de pek Bi sevindim eşimde iyi bari arada birileri sesinde azıcık avut kendini diye dalga geçti benimle
Eşleri izin çok benzediğini daha önce söylemişmiydim canım. Benim elimde öyle benden çok heves eder gidip kalalım diye çocuklar için de benim için de çok iyi oluyor ben biraz yoruluyorum evde olsa eşim Bi çok şeye yardımcı oluyor

Çok ciddi olmadıkça korkma bence düşmelerden çarpnalardan baharcım okadar normal ki düşmeleri
Yok canm surekli düşüyor zaten ama busefer sislik okdu ve cok agladi bende korktum ama iyi gibi cok şükür.

Ya bize 2 asi yapıldı kizamik kizamikcik ve zaturre
Su cicegi yokmus arayacagiz geldiginde dediler.

Ne sacma ya nasil yok anlamiyorum

Eşinde tam olarak ne var, sadece eklem agrisimi

Bende. BAhar gibi düşünüyorum hatta eşim bnen çalışırken içeride otursa rahatsız oluyorum, temizlik yapıyorsam istemem ama oda durmaz zaten kaçar gider
Evet temizlikte bende istemem ama mutfak ta sıkıntı olmuyor. Hatta artısı oluyor laf lafı açıyor, bakıyorum iş bitmiş. Hem ben mutfakta harıl harıl calisicam, eşim içerde TV tel bana dokunur

Geçmiş olsun canım benim inşallah bulaşmamıştır sen gönlünü ferah tut eşin korona öı oldu ben kaçırmışım

Ah kuzum şimdi okudum geçmiş olsun inşallaj sana bulaşmadan geçer gider evinizden aynı evin içinde geçirmeyen de çok oluyor üzülme bir şekilde başımıza geliyor malesef

Hemde nasıl hemşireyi görür görmez ağladı menenjitleti 14/ Ay dedi doktorumuz biraz Dinlenecek o ara.

doktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.

öyle işte, inşallah negatif cikar, oradan kapmamistir birsey, keşke bana olsaydı da ben gitseydim. en azindan maskem olurdu dedim. keşke goturmeseydik bile dedim. hayırlısı bakalım. ne olacak, ne gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…