• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar eşim iyiye gitmeyince tekrar test verdi maalesef bu kez pozitif. İpek ve bende şimdilik bişey yok inşallah olmaz 🙏🏻🙏🏻
Susam canım geçmis olsun.korkma insAlalh gecmemistir ipek e de sana da.. çünkü ilk zamandan beri ciddi önlem aldınız..çocuklar bizden daha güçlü.üstelik anne sütü de alıyor ipek.korkma insAllah ona geçmemiştir. Kendin bilirsin ama istersen yakin temas sırasında sen de maske takabilirsin ipek icin.içini ferah tut canım 🌸
Kizlar karya yururken dustu kapiya geldi kafasi aslinda oyle sivri kose flanda degil ama agladi uykusuda vardi uyuttum baktim bingildagin alima olan tarafa dgru sis var birsey olur mu ya
Geçmiş olsun canim.simdi nasil oldunuz? Ah ah dusmedikleri gun var mi? Bizim.kiz da bugun yanagini buzdolabina carpti.cizgi seklinde iz olustu :KK43:
Kozlar bizde sağlık ocağına gittik rahatsızdı ya Zara biraz Doktor ilaç yazdı aşı da olabilir ateşlenmemişse dedi 3 aşımızı da olduk boncuk boncuk ağladı ya hanımağam❣️
Gecmis olsun hem.. hem de şifa olsun insAllah umutçum❤🌸aşi sonrasi haliniz nasıl?
doktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.

öyle işte, inşallah negatif cikar, oradan kapmamistir birsey, keşke bana olsaydı da ben gitseydim. en azindan maskem olurdu dedim. keşke goturmeseydik bile dedim. hayırlısı bakalım. ne olacak, ne gidecek.
InşAllah olmamıştır cancağzim..kendini suçlama sen doktoru dinlemişsin... insan cocugu soz konusu olunca eli ayagina dolasiyor maalesef.simdi haliniz nasil? Güzel sonuclar alırız insAllah.. ama ben yine de olduğunu pek düşünmüyorum ya.. olsa illa ki birinize bulasmaz mıydı? Asim maske takamıyor sonucta. Bence soguk alginligi dilzarim.
Bizimki de akşamüzeri TV ünitesinin oraya düştü küt sesini komşular bile duymuştur sanırım 😔😔😔
Evet Bayadır piyasada yok ya aşı ben henüz gidemedim vakti geldi aşıların ama
Oyy canım kıyamam kuzuma gecmis olsun.. simdi iyi mi? 😔

Ben akşama çok kötü oldum kusarak oruç açtım ve kendimi o kadar zor tuttum ki kusmamak için 😔 ezanı duyduğum gibi koştum resmen tutamıycam oruç çok zordu benim için ya kızlar ki öyle zorlanmam oruçta baş ağrısından ölecektim resmen ağrıdan kustum
Oo canim geçmiş olsun 🙁 Baharin dedigi gibi susuzluktan olmustur bas ağrısı. Ee emziren annesin zaten canim.izin var tutma.üzülme ne yapalım bir sonraki seneye tutarsin insAllah 🌸.ama buraya bir parantez açacagim. Sahursuz tuttugun icin bunyen ekstra yoruluyor canım. Dusunsene biz en son 5 te su iciyorken sen 1.40 civari içmişsin. Cok fark var inan ki.ben de baş dönmesi oldu çok jadem..tutabildigim kadar tutacağım bakalim.erva cok istahsiz bu ara .anne sutune bile talebi yok 🤷‍♀️
Sen asyanin anne sütüne düşkün oldugunu soyluyorsun. Bu da seni zorlamistir canim.

🍇 arkadaslara tavsiyem ben 21 kuru üzüm yedim.sanki iyi hissettirdi bana.sahurda baska tatli yemedim ama.

Son düzenleme:
Erva elifcik çok yordu dişler seni bir an önce çıksınlar da rahatla inş
Oyy çok zorluyor diş yavruları üst iki düş sonunda görünüyor büyümeye başladı ama yanlar hep şiş el hep ağızda çıksada rahatlasa yavrular artık
Evet ya cok zorladi..bi de istahsiz ki sorma.anne sütünü bile istemiyor 🙁 bir an once rahatlasa bari. Herkesin ki sahurdan sonra uyanmis. Benim ki sahura kadar beni bitiriyor. Sahurda uyuyor.sabah da kalkiyorlar ikisi de dum tek tek 🤯

Aysecigin de mi disleri agriyor oyy kiyamam ya..kimbilir nasil canlari aciyor :(

Herkese hayırlı Ramazanlar olsun. Bugün yoğun bir gündü ama beni sarsmadı şükür. Eşim kötüydü. Gün boyu baş ağrısı iftarda mide bulantısı bişey yiyemedi. Bu arada bize idari izin geldi. Uygularlarsa 2 hafta evdeyim. Sevgiler gönderirim iyi geceler

Bir kaç güne toparlar canım üzülme, sizlerede geçmeden atlatırsınız inşallah.
Duruyu bana benzetmene sevindim, eşime okuttum senin arkadaşların olduğu için, sen mutlu ol diye öyle söylüyor lar diyor.
Aslında ben kendimede esimede benzetmiyorum ikisininde. Özellikle umut anneme benziyor. Duruda benziyor ama umut daha çok.
Seneye tutarsın canım, bu şekilde zaten olmaz. Birde küçücük bebeğe bakıyorsun, seni hepten mahveder.
Gözleri hariç sana çok benziyor duru 😍 ağız şekli falan aynı sen bence arkadaşlıklar alakası yok bak sonsuza benzetmedik hanımağa yı 😂 bende hayıra basmaya kıyamayanlardanım😜
Siya borç yapmayı sevmiyorum tutmuyorum çünkü sonra birikip duruyor 😅 neyse kısmet valla sağlık önemli olan sağlık olsun diyelim

Susam canım geçmis olsun.korkma insAlalh gecmemistir ipek e de sana da.. çünkü ilk zamandan beri ciddi önlem aldınız..çocuklar bizden daha güçlü.üstelik anne sütü de alıyor ipek.korkma insAllah ona geçmemiştir. Kendin bilirsin ama istersen yakin temas sırasında sen de maske takabilirsin ipek icin.içini ferah tut canım 🌸
Geçmiş olsun canim.simdi nasil oldunuz? Ah ah dusmedikleri gun var mi? Bizim.kiz da bugun yanagini buzdolabina carpti.cizgi seklinde iz olustu :KK43:
Gecmis olsun hem.. hem de şifa olsun insAllah umutçum❤🌸aşi sonrasi haliniz nasıl?
InşAllah olmamıştır cancağzim..kendini suçlama sen doktoru dinlemişsin... insan cocugu soz konusu olunca eli ayagina dolasiyor maalesef.simdi haliniz nasil? Güzel sonuclar alırız insAllah.. ama ben yine de olduğunu pek düşünmüyorum ya.. olsa illa ki birinize bulasmaz mıydı? Asim maske takamıyor sonucta. Bence soguk alginligi dilzarim.
Oyy canım kıyamam kuzuma gecmis olsun.. simdi iyi mi? 😔
Oo canim geçmiş olsun 🙁 Baharin dedigi gibi susuzluktan olmustur bas ağrısı. Ee emziren annesin zaten canim.izin var tutma.üzülme ne yapalım bir sonraki seneye tutarsin insAllah 🌸.ama buraya bir parantez açacagim. Sahursuz tuttugun icin bunyen ekstra yoruluyor canım. Dusunsene biz en son 5 te su iciyorken sen 1.40 civari içmişsin. Cok fark var inan ki.ben de baş dönmesi oldu çok jadem..tutabildigim kadar tutacağım bakalim.erva cok istahsiz bu ara .anne sutune bile talebi yok 🤷‍♀️
Sen asyanin anne sütüne düşkün oldugunu soyluyorsun. Bu da seni zorlamistir canim.
🍇 arkadaslara tavsiyem ben 21 kuru üzüm yedim.sanki iyi hissettirdi bana.sahurda baska tatli yemedim ama.
İyi kuzum ooo maşallah ne oyunlar oynadık sonra 😍 dediğin gibi düşe kalka günler geçecek
Evet sahursuzluk da etken ama kendimi biliyorum uyanamam Asya uyanır alarma ooo rezil ederiz kendimizi😂 Asya acımadı zalımıngızı ya hep memedeydi yine inmiyor tepemdenn süt var yok bilemediğimden hep ağzını dolu tuttum ama yok meme ayrı en son baygın gibi emziriyordum düşün😂😂😂

Bu sabah kahvaltıda Ali cok ağladı.yemek yemiyorsunuz ac kalıyorsunuz diye..izah edene kadar canim çıktı.ramazan ile ilgili Çizgi filmler ramazan tayfa vs izlettim de biraz sakinledi. Iftarda yemek yedik diye cok mutlu oldu kıyamam ya 🥰🧿
Yine gönlümü çeldi ince düşünceli Alim😍 Ah çocuk dünya için fazla naifsin fazla

Selam kızlar akşam Göktuğ'u uyuturken üzerime örtü çekeyim dedim uyumuş kalmışım beni fena çarptı ilk gün bir de uykusuzluk tabi. Göktuğ da sağolsun her zaman garanti 4 de yattığı 2.uykuya şımardığı için yatıramayınnca uyku da hayal oldu🤭 bir de gündüz çıktık gezdirdim halbuki.
Akşam uykusunda da baktım şımaracak sallatmıyor zaten yarım saat bekledim döne döne uyuyamadı tepeme çıktı gülüyor falan aldım beşiği ne koydum.biraz mızırdandı en sonunda uyudu beşikte. Alarm da kurmamışım Göktuğ kaldırdı sağolsun. Kalktım çamaşır çıkarmıştım o kalmış astım sofra hazırlayıp kalkmışken sahuru da yapıp yatayım inşallah 😘😘

Hayırlı sabahlar öğlene kadar uyursunuz şimdi, nöbet tutmussunuz. Sahurdan sonra bende uyumadım gibi birşey, yada bana yetmedi. 6.30 da güne başladık.
Aynı ben Dünürüm sahurdan sonra uyuyor muyum napıyorum anlamıyorum hiç sabah da erkenden güne başlıyoruz şükür😒Allah kolaylık versin 😘
Günaydın arkadaşlar ramazan hepimize hayırlı olsun evlerimize bereket huzur ve sağlık getirsin 🍀 Bir sıkıntım var şu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum canlarım.. 🙏🏻🙏🏻
Sıkıntın neyse çözülsün, herşey istediğin gibi olsun canım 😘😘
Kızlar eşim iyiye gitmeyince tekrar test verdi maalesef bu kez pozitif. İpek ve bende şimdilik bişey yok inşallah olmaz 🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun canım ilerlemeden atlatır eşin de umarım sizlere geçmemiştir nasıl şuan durumunuz?
Ben akşama çok kötü oldum kusarak oruç açtım ve kendimi o kadar zor tuttum ki kusmamak için 😔 ezanı duyduğum gibi koştum resmen tutamıycam oruç çok zordu benim için ya kızlar ki öyle zorlanmam oruçta baş ağrısından ölecektim resmen ağrıdan kustum
Ağır gelmiş kuzum tutma zaten Rabbim kolaylık veriyor da biz işgüzarlık yapıyoruz sonra tutmak zor oluyor düşüncesiyle 🙄
Herkese hayırlı Ramazanlar olsun. Bugün yoğun bir gündü ama beni sarsmadı şükür. Eşim kötüydü. Gün boyu baş ağrısı iftarda mide bulantısı bişey yiyemedi. Bu arada bize idari izin geldi. Uygularlarsa 2 hafta evdeyim. Sevgiler gönderirim iyi geceler
nzh99 nzh99 canım haberi okuyunca ilk sen aklıma geldin inşallah seni de kapsıyordur da 2 haftayı evinde geçirirsin eşine de destek olursun hem

Aynı ben Dünürüm sahurdan sonra uyuyor muyum napıyorum anlamıyorum hiç sabah da erkenden güne başlıyoruz şükür😒Allah kolaylık versin 😘

Sıkıntın neyse çözülsün, herşey istediğin gibi olsun canım 😘😘

Geçmiş olsun canım ilerlemeden atlatır eşin de umarım sizlere geçmemiştir nasıl şuan durumunuz?

Ağır gelmiş kuzum tutma zaten Rabbim kolaylık veriyor da biz işgüzarlık yapıyoruz sonra tutmak zor oluyor düşüncesiyle 🙄
nzh99 nzh99 canım haberi okuyunca ilk sen aklıma geldin inşallah seni de kapsıyordur da 2 haftayı evinde geçirirsin eşine de destek olursun hem
Günaydın canım vallahi hergun erken kalkıyorlar ama, iki gündür zorladı beni. Çocukları geç yatırıyim bu gün geç başlayalım güne dedim. Malesef olmadı gene aynı saatte kalktılar. Saat 6 da başladık güne, hemde hiç yorgun değiller Anaları pert. Zamanla alisicam sanırım bı kaç gün geçse, şuan gözüm yatakta ve iftarda.

Bir kaç güne toparlar canım üzülme, sizlerede geçmeden atlatırsınız inşallah.

Duruyu bana benzetmene sevindim, eşime okuttum senin arkadaşların olduğu için, sen mutlu ol diye öyle söylüyor lar diyor.

Aslında ben kendimede esimede benzetmiyorum ikisininde. Özellikle umut anneme benziyor. Duruda benziyor ama umut daha çok.

Seneye tutarsın canım, bu şekilde zaten olmaz. Birde küçücük bebeğe bakıyorsun, seni hepten mahveder.
İnşallah canım. Ee umutu da ona benzettik ya canım o da biraz tamahkar olsun 😁
Geçmiş olsun bu ara her evde var denilebilir. Allah yardımcımız olsun. Aşı olanlarda bile tekrar görülüyor. Sizde hala bir belirti yoktur umarım
Yok hala aynıyız
Aslında ben hasta olsam bile mecbur ipek e ben bakacağım ama şimdi olmasa da en ufak bir belirtide takacağım en azından virüs yükünü azaltmış oluruz.
Selam kızlar akşam Göktuğ'u uyuturken üzerime örtü çekeyim dedim uyumuş kalmışım beni fena çarptı ilk gün bir de uykusuzluk tabi. Göktuğ da sağolsun her zaman garanti 4 de yattığı 2.uykuya şımardığı için yatıramayınnca uyku da hayal oldu🤭 bir de gündüz çıktık gezdirdim halbuki.
Akşam uykusunda da baktım şımaracak sallatmıyor zaten yarım saat bekledim döne döne uyuyamadı tepeme çıktı gülüyor falan aldım beşiği ne koydum.biraz mızırdandı en sonunda uyudu beşikte. Alarm da kurmamışım Göktuğ kaldırdı sağolsun. Kalktım çamaşır çıkarmıştım o kalmış astım sofra hazırlayıp kalkmışken sahuru da yapıp yatayım inşallah 😘😘
Oh iyi olmuş sen de bu sayede dinlenmişsindir başka şekilde böyle güzel uyuyamıyor insan

Şu kızı bir uyutabilsem oyuncaklar bana kalacak. Ha gayret
IMG_20210414_083945.webp
IMG_20210414_083908.webp

Günaydınlar gerçi sahurdan sonra aydınlanıyor ya gün uykular hiç oldu sağlık olsun Rabbim güç kuvvet versin inş bugün en çok dersimin olduğu gün 14:20 ye kadar dersim var o kadar saat nasıl konuşurum bilmem. Yeni kararlar doğrultusunda Zeynebin de okulu tatil oldu ev tam şenlik yine her oda canlı ders

Back
X