- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Susam canım geçmis olsun.korkma insAlalh gecmemistir ipek e de sana da.. çünkü ilk zamandan beri ciddi önlem aldınız..çocuklar bizden daha güçlü.üstelik anne sütü de alıyor ipek.korkma insAllah ona geçmemiştir. Kendin bilirsin ama istersen yakin temas sırasında sen de maske takabilirsin ipek icin.içini ferah tut canımKızlar eşim iyiye gitmeyince tekrar test verdi maalesef bu kez pozitif. İpek ve bende şimdilik bişey yok inşallah olmaz![]()
Geçmiş olsun canim.simdi nasil oldunuz? Ah ah dusmedikleri gun var mi? Bizim.kiz da bugun yanagini buzdolabina carpti.cizgi seklinde iz olustuKizlar karya yururken dustu kapiya geldi kafasi aslinda oyle sivri kose flanda degil ama agladi uykusuda vardi uyuttum baktim bingildagin alima olan tarafa dgru sis var birsey olur mu ya
Gecmis olsun hem.. hem de şifa olsun insAllah umutçum❤Kozlar bizde sağlık ocağına gittik rahatsızdı ya Zara biraz Doktor ilaç yazdı aşı da olabilir ateşlenmemişse dedi 3 aşımızı da olduk boncuk boncuk ağladı ya hanımağam![]()
InşAllah olmamıştır cancağzim..kendini suçlama sen doktoru dinlemişsin... insan cocugu soz konusu olunca eli ayagina dolasiyor maalesef.simdi haliniz nasil? Güzel sonuclar alırız insAllah.. ama ben yine de olduğunu pek düşünmüyorum ya.. olsa illa ki birinize bulasmaz mıydı? Asim maske takamıyor sonucta. Bence soguk alginligi dilzarim.doktordan geldik, doktor direkt test istedi. dediğim gibi oldu, el kadar bebeyle sıraya girdik, sağlıkçılar alışmış tabi, pozitif olanlarla ayni mekana giriyorsun, kayıt mayit derken uğraşırken dakikalarca kaliyor bebek. alıştıklari için rahatlar, acele edelim diyen de yok.
öyle işte, inşallah negatif cikar, oradan kapmamistir birsey, keşke bana olsaydı da ben gitseydim. en azindan maskem olurdu dedim. keşke goturmeseydik bile dedim. hayırlısı bakalım. ne olacak, ne gidecek.
Oyy canım kıyamam kuzuma gecmis olsun.. simdi iyi mi?Bizimki de akşamüzeri TV ünitesinin oraya düştü küt sesini komşular bile duymuştur sanırım
Evet Bayadır piyasada yok ya aşı ben henüz gidemedim vakti geldi aşıların ama
Oo canim geçmiş olsunBen akşama çok kötü oldum kusarak oruç açtım ve kendimi o kadar zor tuttum ki kusmamak içinezanı duyduğum gibi koştum resmen tutamıycam oruç çok zordu benim için ya kızlar ki öyle zorlanmam oruçta baş ağrısından ölecektim resmen ağrıdan kustum
Sen asyanin anne sütüne düşkün oldugunu soyluyorsun. Bu da seni zorlamistir canim.
Son düzenleme: