- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Canım Arel olmasa bile yine hemen hemen ayni oranda yorulacaktin. 2 yaşında nedense cok zorluyor cocuklar..mumkun oldugunda sabırlı olmaya calis..imkan olsa da kendi basina çıkıp bir hava alabilsen. Cok iyi gelirdi.ikisi de ust uste hastalandilar falan derken bitkin düştün sen de. Bırak ev de daginik kalsin.kolay bi is yapmıyorsun. Allah yardimciniz olsun❤bitecek mi gerçekten. bugün ağlıyorum hep . mutsuzluk mu umutsuzluk mu bilmiyorum ama elimde değil. ablam geldi halime acıyıp uyudum az ama modum düşük hala isyanım var içimdeböyle hissetmekten de korkuyorum aslında ama civan bugün bende ne sabır bıraktı ne olumlu bir his
çok sağolun gerçekten. tecrüben var onun için iyi geli6or dediklerin. biliyorum daha sonra böyle hissettiğim için de pişman olacam ama elimde değil inan
Hatırlıyorum o aşı olurken tir tir titriyorduOnun pek yan etkisi yokmuş sanırım. Ya mehmet ceyhan da demiş bu kadR kısa zamanda aşı üretilmez diye ama kendisi de aşı oldu diye biliyorum yanlış bilmiyorsam![]()
Valla aşı konusunda benim de kafam karışık.. şu an evdeyim ve aşı olmam. Yani ben öyle aşı karşıtlarını vs okumadım ama bi aşı için yeterli araştırma süresi degilmis bu 1 sene. Bunlarin yan etkilerinin toplanmasi zaman alir bence.yani su an ne biliniyor ne bilinmiyor cok da belli değıl gibime geliyor.
Aşi olan da covid oluyor olmayan da. Ama aşi olmayanin agir atlattigi soyleniyor.ama neye gore anlayacagiz ki zaten bu hastalik resmen adam seçiyor.hala daha neye gore kime gore agir gecirildigini anlayamadik
Hadi biz belli bi yasa geldik.yan etki vs neyse. Goze alıp gerekirse oluruz.Ama seneye çocuklara aşı denirse ve daha yeterli klinik sonuç yoksa Aliyi yaptirir miyim sorusu hep kafamin icinde benim de