Bez, ıslak mendil, şampuan vs. konusundaki önerilerin hepsini okudum teşekkür ederim yazan herkese. Şimdi asıl soruma geleyim.
Yıkanıp yeniden kullanılan bezlerden kullanan var mı aramızda? Kullanışlı mı, çok mu zorlar, emiciligi tatmin edici mi merak ediyorum. Elbette normal bezler gibi olmayacak emiciligi ama kullanan varsa daha önce, bir fikir verebilir en azından. Ben ıslak mendil yerine büyük kare bebek temizleme pamuklarindan aldım şimdilik. Sıcak su ve pamukla temizlemeyi düşünüyorum. Tabii bu şimdilik istek boyutunda. Büyük konusamam yani, bunalıp ıslak mendile de gecebilirim. O noktada ebebek'in kendi ürününü alacagim sanırım. Ayrıca o ürünün erkek bebekler için olan versiyonunda pipiped diye bir şey var. Alt değiştirirken yüzümüze çişini yapmasın diye

Bayıldım o ürüne, çok yaratıcı olmus cidden. Fotoğrafını ekliyorum.
Eki Görüntüle 2560223
Bu da yıkanıp tekrar kullanılabiliyor.
Pişik kremi niyetine her alt degistirmede zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum. Ablam kullanmıştı bebeğine, faydasını görmüştü.
Şampuan yerine ise bebek sabunu düşünüyorum. İnstad sabun mühendisi var. Ondan almayı düşünüyorum, alanlar çok memnun. Gerginlik falan yapmiyor diyorlar.