- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
Normalde erkeklerde çıkmaz derlerBenim ilk gebelik diye mi erkek diye mi bilmem ama çok çıktı karnım. Tanımayanlar bile anlıyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde erkeklerde çıkmaz derlerBenim ilk gebelik diye mi erkek diye mi bilmem ama çok çıktı karnım. Tanımayanlar bile anlıyor.![]()
marak etme başlarda bende birşeyler hissediyordum ama anlamıyordum hep ben mi anlamıyorum vs diyordum 20 kere doktora basıl bir şey diye sormuştum ama bir hafta sonra sert tekmeler hissedince gayet güzel anlaşılıyor merak etme yakında net hissedersin gaz varda hareket ediyormuş gibi oluyor bazen basende tekmeler atıyorOy maşallah ya.. Ben de hala bekliyorum ne zaman hissedeceğim diyeAcaba ben mi anlamıyorum
![]()
ben de görüyorum ara ara. babası ve ablalari da hissetti.❤❤ bir haftadır azıcık yukarıda hissediyordum. bugün yine kasiklara dogru vuruyor minik. bu sefer de niye aşağıya indi diye aklima takiliyor... iyice takintili birine döndüm...Bu aradaaaa benim bebeğim tekme attığında dışarıdan karnımdaki seyirmeleri gözle görüyorum... Çok güzel... Cuma ayrıntılı ultrasonumuz var.. Bakalın nolacak![]()
Balıkyagı kapsulu,multi vitamın hapı,demir hapıHanımlar iyi geceler ilaç kullanıyor musunuz takviye amaçlı ne kullanıyorsunuz
Canım benimde doktorum aşağı da bebek dedi sonrandan yukarıya çıkıyor dedi hareketlendiği içn bir aşağı bir yukarı olabilir dedi kasıklarda da ara ara ağrı olabilir ayaklarının altına yastık koy dinlen arada dedi normal mi yani dedim tabiki dedi normalben de görüyorum ara ara. babası ve ablalari da hissetti.❤❤ bir haftadır azıcık yukarıda hissediyordum. bugün yine kasiklara dogru vuruyor minik. bu sefer de niye aşağıya indi diye aklima takiliyor... iyice takintili birine döndüm...![]()
Demir ilacına ve femix diye bir ilaç kullanıyorum takviye olarak denilsin içinde onlarca vitamin yazıyor reçeteyle alınmıyor 65 tl idi sanırım alıyorsun doktorum söyledi öyle kullanıyorumBalıkyagı kapsulu,multi vitamın hapı,demir hapı
Hanımlar iyi geceler ilaç kullanıyor musunuz takviye amaçlı ne kullanıyorsunuz
Kuzum un fotoğraflarını böyle çerçeveye topladımnasılızzz
Tessekkür ederim canlar yarın gideceğim doktora takviye ilaç mutlaka onerecektir kramp ve ağrılarım baş ağrılarım oluşmaya başladı. Diş agrimida belki kalsiyum tetiklemistir hem sorayim hem ilaç isteyeceğim.Balıkyagı kapsulu,multi vitamın hapı,demir hapı
Tamam canm teşekkür ederim .Demir ilacına ve femix diye bir ilaç kullanıyorum takviye olarak denilsin içinde onlarca vitamin yazıyor reçeteyle alınmıyor 65 tl idi sanırım alıyorsun doktorum söyledi öyle kullanıyorum
Süper bir fikir ben tek tek çerceveye koyuyorum odası olunca ilk işimKuzum un fotoğraflarını böyle çerçeveye topladımnasılızzz
Benimde öyle korkuyordum ama doktor normal dediBirde benşm bir gün çok hareketli bir gün sakin bebeğim sizde nasıl
Evet yaa bende korkuyorum böyle olunca ama normalBenimde öyle korkuyordum ama doktor normal dedi
Doktorum daha kemikleri gelişiyor bu haftalarda yeni duyuyor ilk gebelikte dedi.28.haftadan sonra hareketleri olmazsa hiç sıkıntılı dedi inanıyorum artık içimi rahatlattıEvet yaa bende korkuyorum böyle olunca ama normal
Benimde ilk gebelikDoktorum daha kemikleri gelişiyor bu haftalarda yeni duyuyor ilk gebelikte dedi.28.haftadan sonra hareketleri olmazsa hiç sıkıntılı dedi inanıyorum artık içimi rahatlattı
Her zaman içemiyorum unutuyorum. Tek içtiğim ilaç da decavit oysa kiYa kızlar siz vitamin ilaçlarını düzenli içebiliyor musunuz? Benim içtiğim ilaç sayısı fazla diye mi nedir sürekli aksatıyorum. İlaç yutmayıda hiç sevmem ne olacak benim halim.![]()
Ben bebek yağını sabah akşam sürüyorum yoksa kasiniyor zaten çabuk büyüdümKızlar krem ve yağları kullanmaya başladınız mı?
Canım çok istiyorsa ye bence ya o kadarda degilSorum rafadan yumurta ;( yiyiyor musunuz? Benim canım çok istiyor