2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merak etm
Oy maşallah ya.. Ben de hala bekliyorum ne zaman hissedeceğim diye 😅 Acaba ben mi anlamıyorum 🙄
marak etme başlarda bende birşeyler hissediyordum ama anlamıyordum hep ben mi anlamıyorum vs diyordum 20 kere doktora basıl bir şey diye sormuştum ama bir hafta sonra sert tekmeler hissedince gayet güzel anlaşılıyor merak etme yakında net hissedersin gaz varda hareket ediyormuş gibi oluyor bazen basende tekmeler atıyor

Bu aradaaaa benim bebeğim tekme attığında dışarıdan karnımdaki seyirmeleri gözle görüyorum... Çok güzel... Cuma ayrıntılı ultrasonumuz var.. Bakalın nolacak ♥️🤗
ben de görüyorum ara ara. babası ve ablalari da hissetti.❤❤ bir haftadır azıcık yukarıda hissediyordum. bugün yine kasiklara dogru vuruyor minik. bu sefer de niye aşağıya indi diye aklima takiliyor... iyice takintili birine döndüm...🙄🙄

Birde benşm bir gün çok hareketli bir gün sakin bebeğim sizde nasıl

ben de görüyorum ara ara. babası ve ablalari da hissetti.❤❤ bir haftadır azıcık yukarıda hissediyordum. bugün yine kasiklara dogru vuruyor minik. bu sefer de niye aşağıya indi diye aklima takiliyor... iyice takintili birine döndüm...🙄🙄
Canım benimde doktorum aşağı da bebek dedi sonrandan yukarıya çıkıyor dedi hareketlendiği içn bir aşağı bir yukarı olabilir dedi kasıklarda da ara ara ağrı olabilir ayaklarının altına yastık koy dinlen arada dedi normal mi yani dedim tabiki dedi normal

Balıkyagı kapsulu,multi vitamın hapı,demir hapı
Demir ilacına ve femix diye bir ilaç kullanıyorum takviye olarak denilsin içinde onlarca vitamin yazıyor reçeteyle alınmıyor 65 tl idi sanırım alıyorsun doktorum söyledi öyle kullanıyorum

Hanımlar iyi geceler ilaç kullanıyor musunuz takviye amaçlı ne kullanıyorsunuz

Demir ilacına ve femix diye bir ilaç kullanıyorum takviye olarak denilsin içinde onlarca vitamin yazıyor reçeteyle alınmıyor 65 tl idi sanırım alıyorsun doktorum söyledi öyle kullanıyorum

Ya kızlar siz vitamin ilaçlarını düzenli içebiliyor musunuz? Benim içtiğim ilaç sayısı fazla diye mi nedir sürekli aksatıyorum. İlaç yutmayıda hiç sevmem ne olacak benim halim. 😐

Ya kızlar siz vitamin ilaçlarını düzenli içebiliyor musunuz? Benim içtiğim ilaç sayısı fazla diye mi nedir sürekli aksatıyorum. İlaç yutmayıda hiç sevmem ne olacak benim halim. 😐
Her zaman içemiyorum unutuyorum. Tek içtiğim ilaç da decavit oysa ki😆 dr um çok önemsemiyor vitamin içsen de olur içmesen de diyor. Ama kan ilacı verdi bu aralıksız içilecek dedi. Tek önemli olan kan ilacı.

Back
X