Nelere bakıldı,kan akışından da bahsediyor mu?Benim ki de yarım saat sürdü bebeğin pozisyonu uygunsa çok sürmüyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nelere bakıldı,kan akışından da bahsediyor mu?Benim ki de yarım saat sürdü bebeğin pozisyonu uygunsa çok sürmüyor ki
Sağol canım aminnn inşallah hakkınızda hayırlısı olsun inşMaaşallah darısı bize inşallah Cuma günü de bizim detaylı ultrasonumuz var inşallah tüm bebekler içi sıra da benim bebeğim sağlıklıdırlar![]()
Tabi hem bebeğin hem umlikal kord kan akışına bakılıyor hepsi dinleniyor tüm organlar bacak kol boyu ense burun yarık damak dudak var mı filan falan öyle şeylerNelere bakıldı,kan akışından da bahsediyor mu?
Ya bak ben onuda duymadım hiç araştırmadım bile bez yıkamam falan diye cünkü hele ilk doğduklarında günde kaç kez bez değişiyor onu göze alamam herhaldeBence de ıslak mendil işi olacak gibi. Bu bezlerin de tek kullanımlık kağıt koruyucuları varmış. Çocuk kakasını yapınca kolay almak için. Yine de zor elbette. Annelerimiz cidden çok sabirliymis. Ya da biz fazla tembeliz bilemedim![]()
Arkadaşım birincisi ben sana o kilolar gıtmez demedim,geri dönüp oku unuttuysan.dıkkat et son aylar cok alınıyor zaten dedım.burda tecrube paylasıyoruz kı yazdım,mesajında şunlar bunlar yazmasın dıye belırt o halde.ınan bana boyle bırı oldugunu bılsem kelıme yazmazdım.neyse bana da tecrube olsun,gercekten yazma, sacmalamaya dönüştü sıkıldım artık.Belli belli çok iyi biliyorsunuz.Ben size soru falan sormadım, kendinize görev edinip cevap yazmayın artık lütfen. Beni ilk canımlı cicimli alıntılayan sizsiniz. Direkt size de hiçbir soru sormadım. Mahalle teyzesi gibi gelip "Bak o kilolar gitmez." diye aklınca moral bozmaya çalışan sizsiniz, ağzınızın payı verilince zorunuza mi gitti?
Şunu da bir atlatsam..Nipt sonucum geldi bu hafta şükür temiz çıktıTabi hem bebeğin hem umlikal kord kan akışına bakılıyor hepsi dinleniyor tüm organlar bacak kol boyu ense burun yarık damak dudak var mı filan falan öyle şeyler![]()
Kızımın ismi Lidya Selin (Lydia Celine)nasipse
Karar verdiyseniz paylaşırsanız çok güzel hareketlenir buralar![]()
İsimleriyle büyüsünler şimdiden![]()
Cidden insan bir şey icat edip sonra ona sıkı sıkı bağlanıp ihtiyaç haline getiriyor. Akıllı telefonlar yokken eksikligini nasıl hissetmiyorsak, onlar da hazır bezin eksikliğini hissetmiyordu tabii. Ama bizim zorumuza gidiyor.Ya bak ben onuda duymadım hiç araştırmadım bile bez yıkamam falan diye cünkü hele ilk doğduklarında günde kaç kez bez değişiyor onu göze alamam herhaldeeskiden seçenek olmayınca demek mecbur yapıyorlardı simdi bizde seçenek çok ondan sanırım ya
![]()
Beni çok geriyordu gidip kurtuldum ya artık daha rahatımŞunu da bir atlatsam..Nipt sonucum geldi bu hafta şükür temiz çıktı![]()
Amin canım inşallah.bebiş nasildi dönüp baktı mı sizeBeni çok geriyordu gidip kurtuldum ya artık daha rahatımDarısı hepinize inşallah ya yaptırmayanlara
![]()
Eren güzel Erdem de güzel
Erdem ismini çokk seviyorum yaa,eşim sevmiyor amaBizim soy ismimiz Eren yoksa ksin isterdim cocugum olsun ama oglum Erdem![]()
Cidden insan bir şey icat edip sonra ona sıkı sıkı bağlanıp ihtiyaç haline getiriyor. Akıllı telefonlar yokken eksikligini nasıl hissetmiyorsak, onlar da hazır bezin eksikliğini hissetmiyordu tabii. Ama bizim zorumuza gidiyor.Benim dediğim.bez bunlardan
Erdem ismini çokk seviyorum yaa,eşim sevmiyor ama![]()
Canım acil bir şey varsa diğer doktorlar müdahale ederler.Ama sen bunu aklına getirme çok düşük bir olasılık bu.bugün yaşadığın talihsizlik olmuş birazKızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştüpazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede
Kerem 10 numara bir isim.yeğenimin adı oldu ,yeni doğdu o da, koyamam o yüzden amaYaaonlar hep bahane buluyorlar zaten bizim begendiklerimizde vardi kerem ,eymen kuzenimin ,yagiz mesela cok begeniyorum arkadaşımın oglu,bazilarida burda soylemesi ve anlami cok kotu mert yigit gibi erkek olsaydi emir i begenmistik bu kez uyumlu olmasi icin daha zmana varken begenir insallah ☺☺
Evet . Bugün böyle olunca üzüldüm bir an pazartesiye az kaldı dedim ama çok heyecan yapmıştım duygularım dağıldı hormonlardan mı ne :) böyle oluncada doğum yapıncada doktor gelmezse vs gibi düşündüm. Ve o hastanede değiştiğim bir doktor var onun denk gelmesini istemem. MeselaCanım acil bir şey varsa diğer doktorlar müdahale ederler.Ama sen bunu aklına getirme çok düşük bir olasılık bu.bugün yaşadığın talihsizlik olmuş biraz
Doğumda mutlaka bulunur merak etme sen canım.Evet . Bugün böyle olunca üzüldüm bir an pazartesiye az kaldı dedim ama çok heyecan yapmıştım duygularım dağıldı hormonlardan mı ne :) böyle oluncada doğum yapıncada doktor gelmezse vs gibi düşündüm. Ve o hastanede değiştiğim bir doktor var onun denk gelmesini istemem. Mesela