2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İpek ismi de güzel bende bir ara doğayı düşündüm güzel bir isim kafam cok karısık ya bazen Azra geçiyor aklımdan kısa öz ve güzel bir isim olsun diyorum ne zormuş 😂
Sanki kıza çok kolay isim bulunur zannediyordum ama öyle olmuyormuş😀😀 ben de kısa ve öz , sakinlik huzur çağrıştıran bir isim istiyorum. Neyse daha vakit var buluruz inşallah gönlümüze göre isimler 😉

agacsizkoalaa agacsizkoalaa Canım sana lohusa takımı için adres söylemiştim ya.. Siparişlerim bugün geldi. Kalitesi harika, takımları da çok beğendim. Bu arada S beden almıştım, iyi ki bir beden büyük almamışım zaten onu düşünerek epey bol yapmışlar. Karnım büyüyünce kilo da alsam çok çok rahat olur. Yani güvenle alabilirsin sen de o siteden..
Kızlar size de söyleyeyim siteyi, 100 tl bile farkediyor bazı takımlarda fiyat.. Birolicgiyim sitesi..
Aa çok sevindim beklediğinden daha güzel gelmesine. Ablam benim geceliklere bir bak 1 kere giyildi duruyor tertemiz dedi. O yüzden önce onunkilere bir bakacağım. Eğer olmazsa bakacağım aldığın yere. 👍 Çok sağol canım yorumunu ilettiğin için. 😘

günaydın hanımlar 💙💙
hamileliklerim benim türlü rahatsızlıklarla devam eder bu yönünü sevmiyorum acı verici oluyor 😰
20 lik dişim var gömülü ama ucun bir kısmı çıkmış yanagima doğru eğimli ve acıtıyor . Doktora salı günü gidebileceğim en erken . Acı verip sistigine göre iltihaplidir. Bunun icin birşey yaparlar mi acaba 😓 iltihapta tehlikeli bizim icin 😷 resmen onu çekip atmak istiyorum 🛠

Kızlar merhaba,bugünlerde ruh halim pek iyi degil babam rahatsizlandi yogun bakims slindi sukur taburcu oldu uzuldum kasik agrilarim oldu doktora gittim sukur bebek iyi birde uzerine eşimle kac gundur gerginlik yasiyoruz iş cikis ara ara 1 saatte arkadaslarinin yanina ugramak istiyor son gunlerde cok sıklasti bu yuzden tartisiyoruz benim.ona bu donemde daha cok ihtiyacim varken o disarda takilmak istiyor ona sorsan yoruluyormus ara ara kafa dagitmak istiyormus ama bu son dönemde cok siklasti ve cozume ulasmiyor tartismalarimiz son gunlerde cok uzuluyorum ve agliyorum bebegim icin endise ediyorum hep hissediyor diye ama elimde degil😕 bir eşim cinsel olarakta uzaklasti hamile kaldigimdan beri ilk 3 ay doktor yasakladi ama ondan sonrada cok seyrek birlikte oluyoruz ve afedersiniz bazen o orgazm olamiyor doktora gitti testler yaptirdi hersey normal cikti doktor psikolojik dedi ben anlamiuorum nasil bir ruh halindeler tum sıkıntilari biz cekiyoruz onlarin psikolojisi bozuluyor bu cinsel olarakta uzaklasmasi beni cok etkiliyor napicam sasirdim daha 1.5 yillik yeni evliyiz hersey okadar yeni ve tazeki niye boyle oluyor hamile halimle kaldiramiyorum benim durumumu yasayanlar varmi aranizda yada ben tekmiyim😕
Canim öncelikle baban için büyük geçmiş olsun Rabbim tekrarını yasatmasin🙏 eğer arkadaşları ile com sık buluşmak istiyorsa tepkin bence normal şahsi görüşüm dediğin gibi bu dönemde onlara çok ihtiyacımız oluyor. Cinselliğe gelecek olursam açıkçası bizde de durum sizden farkli değil içindeki çocuk düşüncesi onu engelliyor bence o konuda kendini üzme. Anlayacağın az çok ortak şeyler yaşıyoruz hepimiz onemli olan bebeğe çok yansitmadan atlatmak😂

Aslinda keske hepimiz yapabilsek cok guzel olur. bezler cevreye cok buyuk zarar veriyor dolayisiyla da cocuklarimizin gelecegine. Gercekten kolay bir is degil. O yuzden yapmak isteyenleri tesvik etmek lazim😌
Çevreye zarar veren daha birsürü şey var maalesef. Ayrıca tüketecek su da kalmadı. Onları yıkarken ki suyu ve doğalgazı da hesap etmek gerek. Keşke hiç zarar vermesek bende buna önem veririm. Benim yapmam imkansız. Olmayacak şey için de gaz veremedim canım kendime 😉 yapana da engel olmam ama 😏

Sanki kıza çok kolay isim bulunur zannediyordum ama öyle olmuyormuş😀😀 ben de kısa ve öz , sakinlik huzur çağrıştıran bir isim istiyorum. Neyse daha vakit var buluruz inşallah gönlümüze göre isimler 😉
Benim 2. istediğim isim Nil'di. Kibar buluyorum çok..
günaydın hanımlar 💙💙
hamileliklerim benim türlü rahatsızlıklarla devam eder bu yönünü sevmiyorum acı verici oluyor 😰
20 lik dişim var gömülü ama ucun bir kısmı çıkmış yanagima doğru eğimli ve acıtıyor . Doktora salı günü gidebileceğim en erken . Acı verip sistigine göre iltihaplidir. Bunun icin birşey yaparlar mi acaba 😓 iltihapta tehlikeli bizim icin 😷 resmen onu çekip atmak istiyorum 🛠
Diş ağrısı çok kötü olur canım hele ki iltihaplıysa, çok geçmiş olsun, umarım bir çaresi bulunur.

Canlar, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ne kadar güzel isimler hepsi 🌸😍🙏💙 Maşallah, maşallah isimleriyle büyüsünler şimdiden tüm yavrularımız 😍🙏🙏🌸💙😘

Ben yine çok giremeyeceğim, oğlum yine hastalandı gibi. 😢 Normalde ağır tutmazdı çocuğumu 🙏 İkinci kez olacak yine başlarsa. Geçirir gider inşallah 🙏 Hiçbirşey yemiyor gün içinde çok hareketli ama beni asıl üzen o. Kuvvetli yediremiyorum diye çok hırpalıyorum kendimi. Aç mesela kafasını çeviriyor sevdiği yemeklere bile 😢 Allah ona da bana da ,bizim gibi olana da güç versin, atlatalım 🙏🙏🙏🙏
Geçmiş olsun. Hasta iken az yemek çok daha iyi zaten. Saba biraz yumurta tahin pekmez akşam da az çorba ve meyve yese yeter ona. Hasta iken normal miktarda yemek yerken vücudun mikroplarla savaşmasına enerji azalıyor. Yediği yemekleri sindirmeye çalışırken. Umarım meyve yiyordur. Gece yatmadan nar yeriz biz acaip iyi geliyor bir dene istersen. Yemezse nar suyu içebilir en azından. Okula mı gidiyor? Bu sebeple tekrarlama olabilir.

Yorulunca karnının belli bir yeri sertleşip sonra hemen düzelen var mı? Birkaç kişiye sordum normal diyorlar ama yinede aklıma takılıyor?
2 gün kaldı kontrolüme doktor bu konuda kötü bişey derse diye ödüm kopuyor 🙄
Benim sabahlar taş gibi olıuor tuvalete gidince yumuşuyor önemli gibi gelmedi bana

Geçmiş olsun. Hasta iken az yemek çok daha iyi zaten. Saba biraz yumurta tahin pekmez akşam da az çorba ve meyve yese yeter ona. Hasta iken normal miktarda yemek yerken vücudun mikroplarla savaşmasına enerji azalıyor. Yediği yemekleri sindirmeye çalışırken. Umarım meyve yiyordur. Gece yatmadan nar yeriz biz acaip iyi geliyor bir dene istersen. Yemezse nar suyu içebilir en azından. Okula mı gidiyor? Bu sebeple tekrarlama olabilir.
Ben de aynısını diyecektim. Hastayken iştahsız olmak bu yüzdenmiş, vücut iyileşmeye odaklandığı için..

Amin canım inşallah.bebiş nasildi dönüp baktı mı size 🥰🥰
Baktı kuzum ama çok hareketliydi
080C4904-FE32-4841-9764-1DC40242F3C8.webp

Kızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştü :KK43: pazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede
Bu nerde olursan ol bir ihtimal çok acil olanı doktor seçer diğerine de başka doktor gelir özelde de öyle devlette de

Yorulunca karnının belli bir yeri sertleşip sonra hemen düzelen var mı? Birkaç kişiye sordum normal diyorlar ama yinede aklıma takılıyor?
2 gün kaldı kontrolüme doktor bu konuda kötü bişey derse diye ödüm kopuyor 🙄
Evet kuzum oluyor dinlenince geçen ağrılardan hiç korkmayın 🙏🏻 Nolur bana da dua edin şu lekelenmelerim bitsin artık 😓😭

Canlar, her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ne kadar güzel isimler hepsi 🌸😍🙏💙 Maşallah, maşallah isimleriyle büyüsünler şimdiden tüm yavrularımız 😍🙏🙏🌸💙😘

Ben yine çok giremeyeceğim, oğlum yine hastalandı gibi. 😢 Normalde ağır tutmazdı çocuğumu 🙏 İkinci kez olacak yine başlarsa. Geçirir gider inşallah 🙏 Hiçbirşey yemiyor gün içinde çok hareketli ama beni asıl üzen o. Kuvvetli yediremiyorum diye çok hırpalıyorum kendimi. Aç mesela kafasını çeviriyor sevdiği yemeklere bile 😢 Allah ona da bana da ,bizim gibi olana da güç versin, atlatalım 🙏🙏🙏🙏
Çok geçmiş olsun kuzum ya ah çocuklar

günaydın hanımlar 💙💙
Çok geçmiş olsun. Benim de disimde yapılması gereken bir şeyler var. Kadın dogumcuma sordum 2. Trimesterda yapilir dis tadavisi, sadece doktoruna hamile olduğunu belirt dedi. Ona göre kullaniyorlarmis ilacı dozu vs. İnşallah kurtulursun tez zamanda

Back
X