2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim 2. istediğim isim Nil'di. Kibar buluyorum çok..

Diş ağrısı çok kötü olur canım hele ki iltihaplıysa, çok geçmiş olsun, umarım bir çaresi bulunur.
Nil de çok kibar. İlk çocuğum kız olsaydı aklımdaki isimlerden biriydi yanına bir isim daha koyarak. Şimdi vazgeçtim ama

Geçmiş olsun. Hasta iken az yemek çok daha iyi zaten. Saba biraz yumurta tahin pekmez akşam da az çorba ve meyve yese yeter ona. Hasta iken normal miktarda yemek yerken vücudun mikroplarla savaşmasına enerji azalıyor. Yediği yemekleri sindirmeye çalışırken. Umarım meyve yiyordur. Gece yatmadan nar yeriz biz acaip iyi geliyor bir dene istersen. Yemezse nar suyu içebilir en azından. Okula mı gidiyor? Bu sebeple tekrarlama olabilir.
Teşekkür ederim canım, evet narı tane olarak suyunu emip çıkarıyor, mandalina suyu içiyor, ayran içiyor, siyah taze üzüm çok az yiyor gün içinde meyve tüketimi bu kadar ama katı asla ne yumurta ne çorba 😔 Şu anda sabaha karşı 04h00 civarları mesela ben sürekli kontroldeyim. Kreşe gittiği için çok fazla virüse maruz kalıyor. Toparladığı için geçen hafta 2,5 gün gönderdim çünkü çok iyi bir kreş, aktivite, oyun ve eğitim açısından çok zengin bir ortam. Ama yine tekrarladı veya tam düzelememişti😔 25 aylık bir kere antibiyotik kullandık. Sağlam aslında ama bu son hastalıklarla kilo verdi , onun için üzülüyorum. Tahin yedirmeye çalışıyorum mutlaka. Süt çok içiyor çünkü. Tahin süt ürünlerini (ayrı verildiğinde) işler hale getirirmiş, boy uzatırmış, kemik gelişimini iyi etkilermiş vs...
Çok sağol🌸

Teşekkür ederim canım, evet narı tane olarak suyunu emip çıkarıyor, mandalina suyu içiyor, ayran içiyor, siyah taze üzüm çok az yiyor gün içinde meyve tüketimi bu kadar ama katı asla ne yumurta ne çorba 😔 Şu anda sabaha karşı 04h00 civarları mesela ben sürekli kontroldeyim. Kreşe gittiği için çok fazla virüse maruz kalıyor. Toparladığı için geçen hafta 2,5 gün gönderdim çünkü çok iyi bir kreş, aktivite, oyun ve eğitim açısından çok zengin bir ortam. Ama yine tekrarladı veya tam düzelememişti😔 25 aylık bir kere antibiyotik kullandık. Sağlam aslında ama bu son hastalıklarla kilo verdi , onun için üzülüyorum. Tahin yedirmeye çalışıyorum mutlaka. Süt çok içiyor çünkü. Tahin süt ürünlerini (ayrı verildiğinde) işler hale getirirmiş, boy uzatırmış, kemik gelişimini iyi etkilermiş vs...
Çok sağol🌸
bunu denediniz mi bir arkadaşım kullanıyor bağışıklık için
59F1EA41-14B9-4D1D-A656-B50675A69913.webp

Çok geçmiş olsun. Benim de disimde yapılması gereken bir şeyler var. Kadın dogumcuma sordum 2. Trimesterda yapilir dis tadavisi, sadece doktoruna hamile olduğunu belirt dedi. Ona göre kullaniyorlarmis ilacı dozu vs. İnşallah kurtulursun tez zamanda
Çok sağol. İltihap var sanırım şuan bide ameliyat demişti doktor daha önce acısı hiç olmamıştı fazla üstünde durmadık. Ama şimdi baya acı veriyor bu ikinci şişmesi oldu . 2. Trimester girdik inşallah müdahale ederler de tekrarlamaz 😷 gerçi ameliyat olursada zor dikişli bir donem olacak. Rabbim sizleri diş ağrısından korusun beni de kurtarsın 😓🤲

Çok sağol. İltihap var sanırım şuan bide ameliyat demişti doktor daha önce acısı hiç olmamıştı fazla üstünde durmadık. Ama şimdi baya acı veriyor bu ikinci şişmesi oldu . 2. Trimester girdik inşallah müdahale ederler de tekrarlamaz 😷 gerçi ameliyat olursada zor dikişli bir donem olacak. Rabbim sizleri diş ağrısından korusun beni de kurtarsın 😓🤲
İnşallah geçer biran önce 🙏🏻

Onlar naylon ile birleşik olduğundan kaynatma olmaz diye düşünüyorum. Sadece yıkama ile çakmaz kirleri de. Bezler kısır yapıyor diyorlar. Kısır yapan çok etmen var. Hangisinden kaçabiliriz bilmiyorum. Kapıya bir inek koysam domates yetiştirsem yine yetmez 😂

Aslinda keske hepimiz yapabilsek cok guzel olur. bezler cevreye cok buyuk zarar veriyor dolayisiyla da cocuklarimizin gelecegine. Gercekten kolay bir is degil. O yuzden yapmak isteyenleri tesvik etmek lazim😌
Ben o bezlerden havuza girerken bağladım oğluma bağlamaz olaydım, suyu alınca normal şişti ama pipiyi çok rahatsız etti. Çıkarıp normal yüzme bezi bağladım. Benim eşim de çevreyi kirletiyoruz diye almış. 😊 Keşke yapılabilse de mutfakta mı kaynar, banyoda mı kaynar bilemedim ben. Biz küçükken kazanlarda kaynatılırdı hatırlıyorum. Yaklaştırılmazdık yanmayalım diye:olamaz: Benim oğlan o kazanın altından girer üstünden zıplar... Çıtçıtlarından muşambasından ayrılıp bez kısmı makinelerin 90° 'sinde yıkanır belki ama tam kaynama olmuyor. Evin bu işe yarayan ayrı bir avlusu ve çalışan yardımcı olsa düşünebilirdim ama ben de saçını taramaya nadir vakti olanlardanım🙏 Yapabilene ne mutlu🌸

Çok geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun 🙏🙏

Çevreye zarar veren daha birsürü şey var maalesef. Ayrıca tüketecek su da kalmadı. Onları yıkarken ki suyu ve doğalgazı da hesap etmek gerek. Keşke hiç zarar vermesek bende buna önem veririm. Benim yapmam imkansız. Olmayacak şey için de gaz veremedim canım kendime 😉 yapana da engel olmam ama 😏
diger kaynaklari da idareli ve guzel kullanmak gerekiyor tabiki dediginiz gibi.

Demekki baya kişide olan bir durummuş doktor kötü şeyler söylesede korkmam artık adak adamıştım birde korkulacak birşey yoksa şunu şunu yapıcam diye 😂
O ağrı arada bende de oluyor bebek büyürken oluyormus sanırım, ağırlık merkezi değiştiğinden dolayı.
Arkadaslar kasilma olmasi normal fakat kasilmalarin duzenli gelmesi tehlikeli bir durum mesela ben onceki gebeligimde hastanede yattim kasilmalarim duzenliydi dun gecede bu sebepten hastanedeydik 4 dk da bir duzenli kasilma yasadim igne falan yapildi kasilma aralari duzensizlesip uzayinca cikardilar yoksa yine yaticaktim

Bizim doktorumuz gunde 1 ogun iyi yiyorsa yeterli diyor. Donem donem olabiliyor zaten biliyorsunuz. Hareketli de diyorsunuz acikinca yer mutlaka. Bos yere kendinizi uzmeyin.
Toplamda 1 öğün olmuyor gibi Elmocum ya😢 Bakalım sabah ola hayrola belki bugün yer🙏
Cicişler harika, bu arada sağlıkla, mutlulukla giysin yavrucak 🌸🙏💙

Arkadaslar kasilma olmasi normal fakat kasilmalarin duzenli gelmesi tehlikeli bir durum mesela ben onceki gebeligimde hastanede yattim kasilmalarim duzenliydi dun gecede bu sebepten hastanedeydik 4 dk da bir duzenli kasilma yasadim igne falan yapildi kasilma aralari duzensizlesip uzayinca cikardilar yoksa yine yaticaktim
Geçmiş olsun size de 🙏🙏

Çok geçmiş olsun 🤲
Düzenli değil ayakta kaldığımda veya arkadaşların dediği gibi çok fazla idrarım biriktiğinde oluyor. Yinede doktoru bilgilendiricem. İnşallah bida yaşamazsınız sizde 😔

Geçmiş olsun size de 🙏🙏
Tesekkur ederim cok takip edemiyprum sizde cinsiyeti yeni ogrendiniz sanirim gozunuz aydin saglikla gelsinler insAllah
Çok geçmiş olsun 🤲
Düzenli değil ayakta kaldığımda veya arkadaşların dediği gibi çok fazla idrarım biriktiğinde oluyor. Yinede doktoru bilgilendiricem. İnşallah bida yaşamazsınız sizde 😔
Yok sizin yasadiginiz gayet normal desigim gibi duzenli olunca sıkıntı ben her gebeligimde yasiyorum malesef nedense benim rahim hemen basliyor uyarmaya 😔

Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun, biter umarım bir an önce 🙏 Benim 9. haftaya kadar sürdü kesildi...
Benim 11 de başladı hala ilaç kullanıyorum tuvalete gitmeye korkuyorum gördükçe ağlamak geliyor içimden inşallah bebeğim sağlıklıdır diyorum şimdi uzandım bir hareket bekliyorum neden geçmiyor hiç anlamıyorum bebek de rahimde kanama alanı yok ayrıntılı da da çıkmadı ama üzülüyorum bir anda hevesim kaçıyor 😓

İdrar kesesi tam arkasında sıkıştırdığı için oluyor sonra geçiyor 😬 bu dönemde idrar kaçırma olabiliyor bir kaç damla filan bazılarında daha çok
Ben çok sık kaçırıyorum eğer tutarsam o esnada da hapşırma öksürme falan gelirse mutlaka kaçıyor artık dön değişmekten bıktım

Back
X