2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım, anneyanı çok güzel ben kullanmadım ama bu sefer alacağım.

Şu tarz bir puset, oto koltuğu üzerinde, puset iptal olmadan takılan bir model,hem puset hem anakucaklı oto koltuğu aynı anda duruyor, tak çıkar çok pratik, araba bagajına sığar. İlk etapta çok fonksiyonel.
Anneyanı almamıştım ama bu görseldeki tekerlekli anne yanı da olan beşiği alacağım. Bir de park yatağım var.
Hem anne kucağı hem oyun halısı öneririm. İkisinin kullanım alanları farklı. İkisini de eşit kullanmışımdır ben. Oyun halısında dönme çalışmaları yapıyor. Diğerinde sabit sadece kollar bacaklar hareket ediyor. Tuvalet, banyo, mutfak taşırsın yanında oynar, konuşursun😍
Ben gecelikçiyim, normal doğum yaptım ve hasta bezim eksik olmadı. Yalnız pijama takımlarıma 3 ay sonra kavuşup onları da çok giydim. Yani hem gecelik, hem pijama takımı😍
o mavi beşiğe bayildim. benimki de ona benziyor ama pespembe...😊 bir pembe bir mavisi vardi. biz pembeyi almistik
simdi yeni bir örtü diktireyim diyorum. sonra astari yüzünden pahalı gelir, gereksiz tüketim yapmayayim yatsin ne olacak diyorum.... bakalim hangi ses üstün gelecek bu son beş ayda? 🤭🤭🤣🤣

Son düzenleme:
Bebek arabası biz prego nirvana aldık 1800 tl ana kucağı da içinde, çift yönlü kullanılabiliyor ve 4 yaşa kadar başka araba almaya gerek kalmıyor 👍
Puset ayrı takılıyor dimi üstüne değil?
Boyutları ve ağırlığı nasıl her arabanın bagajına rahatlıkla sığar mı? Netten mi aldınız?
Çok soru sordum ama 😃

Kızlar 2 gün sonra bende 20.haftaya giriyorum. 20.hafta civarı bebeğin olması gereken konumu nedir? Göbek deliğinin biraz altında hissetmek normal mi acaba?

Bir şey sormak istiyorum. Oğlumdan kalan baston pusetim var. Yeni doğan bebeklerde baston puset kullanılıyor mu ? Tam yatabiliyor arkaya ama bana bebek rahat edemez gibi geldi. Oğlum 9 aylık olana kadar gorumcemdem travel sistem Bebek Arabası ödünç almıştık ama geri verdik. Şimdi tekrar travel sistem almam gerekir mi acaba illa?

Bazi bastonlarin uzerine anakucaklari takılabiliyor sanirim canim modeline gore bi baksan ,oglumda babannensigilalicak diye normal bisey almistim bende sonrada baston tipi rahat minik bi puset aldim 2yonlulerden cok istiyordum ama simdi evde 2tane varken yeniside almak istemiyorum yeni kanguru yada sling alicam cok kullanisli geliyor bebek kucukken disardada usumeden rahatca uyuyor 👍

Puset ayrı takılıyor dimi üstüne değil?
Boyutları ve ağırlığı nasıl her arabanın bagajına rahatlıkla sığar mı? Netten mi aldınız?
Çok soru sordum ama 😃
Aparatı var ana kucağını oturtuyorsunuz kolayca 10-12 kg gibi bi ağırlığı bagaja rahat sığar çünkü ana kucağını arabaya koyarsınız kalan parça da sığar, büyüdüğünde de çocuğun oturduğu kısmı ayırap bagaja sığdırabilirsiniz bagaj küçükse☺️ Biz bir bebek mağazasından aldık ama baby mall de de varmış canlı görmek istersen ☺️

Aparatı var ana kucağını oturtuyorsunuz kolayca 10-12 kg gibi bi ağırlığı bagaja rahat sığar çünkü ana kucağını arabaya koyarsınız kalan parça da sığar, büyüdüğünde de çocuğun oturduğu kısmı ayırap bagaja sığdırabilirsiniz bagaj küçükse☺ Biz bir bebek mağazasından aldık ama baby mall de de varmış canlı görmek istersen ☺
Çok teşekkür ederim 🙏

Bazi bastonlarin uzerine anakucaklari takılabiliyor sanirim canim modeline gore bi baksan ,oglumda babannensigilalicak diye normal bisey almistim bende sonrada baston tipi rahat minik bi puset aldim 2yonlulerden cok istiyordum ama simdi evde 2tane varken yeniside almak istemiyorum yeni kanguru yada sling alicam cok kullanisli geliyor bebek kucukken disardada usumeden rahatca uyuyor 👍
Bizdekine puset konacagini sanmıyorum ama bir inceleyeyim canım , sağ ol. Kangurumuz var kullanabilecek miyim bakalım 🙂

Back
X