2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
o mavi beşiğe bayildim. benimki de ona benziyor ama pespembe...😊 bir pembe bir mavisi vardi. biz pembeyi almistik
simdi yeni bir örtü diktireyim diyorum. sonra astari yüzünden pahalı gelir, gereksiz tüketim yapmayayim yatsin ne olacak diyorum.... bakalim hangi ses üstün gelecek bu son beş ayda? 🤭🤭🤣🤣
Canım, zaten sizinki gibi arıyordum.😍😘 Tekerli, örtüsü de benziyor. Bu cinsiyet belli değilken fotoğrafını çektiğim bir ürün. Beyazı var, onu alırım diye düşünüyorum. Kıza mavi olur ama 😍😘🌸

Peki nasıl karar verdin bebek mi yoksa bağırsak hareketleri mi diye? Hissetsem de anlamam gibi geliyor bana..

Çok farklı oluyor canım ya 🥰. İlk başlarda bende anlamam diyordum çünkü gazda bolca vardı bende. Ama içeriden bir şey vuruyor sanki hafif hafif. Bazen kıpırtı gibi geliyor. Sabah kalktığımda gece yatmadan çok hissediyorum mesela. Artık o olduğuna emin oluyorsun. 😊

Yaaa çok merak ediyorum, çok güzel bir his olsa gerek :KK200:
Cok güzel bir his çok değil 1haftaya kalmaz duyarsın insan o zaman başlıyor konuşmaya ben hemen konusuyorum kızım napıyosun sen diye sanki daha da tık tık vuruyo ya da bana öyle geliyo ay Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏

Çok farklı oluyor canım ya 🥰. İlk başlarda bende anlamam diyordum çünkü gazda bolca vardı bende. Ama içeriden bir şey vuruyor sanki hafif hafif. Bazen kıpırtı gibi geliyor. Sabah kalktığımda gece yatmadan çok hissediyorum mesela. Artık o olduğuna emin oluyorsun. 😊
Cok güzel bir his çok değil 1haftaya kalmaz duyarsın insan o zaman başlıyor konuşmaya ben hemen konusuyorum kızım napıyosun sen diye sanki daha da tık tık vuruyo ya da bana öyle geliyo ay Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
Kızlar maşallah bebişlerinize ya :nazar: Siz anlatırken bile heyecanlandım, aşırı mutlu oldum. Heyecanla bekliyorum bakalım ben de tık tıkları :anne:

Kızlar dayanamayıp aldım şu minnak babetleri, yicem galiba yaaa :rolleyes:

L_20192-9WI454Z1-GHW_B.webp L_20192-9WI454Z1-GHW_Z.webp

Bende bunu ilk basta ayırt edemem sandım ama bebek hareketi çok değişik içerden bişey karnınızı ittiriyo gibi hatta gibisi fazla resmen tık tık vuruyo 😂
O zaman benimki de gaz değil bebek 😍 şu an çok mutlu oldum günde bir iki kere oluyor sadece. Bu aciklamaniz çok iyi geldi benim gibi ilk kez anne olacak birine

Kızlar dayanamayıp aldım şu minnak babetleri, yicem galiba yaaa :rolleyes:

Eki Görüntüle 2560800 Eki Görüntüle 2560801
Ay çok güzel bayıldım🥰
O zaman benimki de gaz değil bebek 😍 şu an çok mutlu oldum günde bir iki kere oluyor sadece. Bu aciklamaniz çok iyi geldi benim gibi ilk kez anne olacak birine
Evet bende günde bir iki kez hissediyordum ilk başta ama sonra gün içinde de hissetmeye başladım sende de öyle olacak 💐
Aynen benimde baya hoşuma gitti acaba boyutu nasıl diğer travel sistemlere göre çok kaba mı, video da öyle durmuyor ama 🤷🏻‍♀️
Ben casual cadillac aldım yarın gelecek travel sistem yorumlara göre hafif oldugu yazıyor merakla bekliyorum bakalım size de yazarım yorumlarımı 😉

Back
X