2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bende kızıma beşik yanı yastık yapıcam (bulut yıldız ay )kumaş almıştım zaten el emeğim olsun istedim daha önce örgü de yapmıştım ama bu sefer böle bişey de yapmak istedim . İnsan hevesleniyor mutlu oluyor daha neler yapıcam kızıma ben 😍😍👼
elinize saglik. ne güzel insanin elinden gelmesi. bitince de paylaşırsınız..😍😍😍

Sizleri görünce hevesleniyorum çok güzel emekle güzel işler çıkarmak ama çalışmanın verdiği yorgunluk ve yoğunluk fırsat vermiyor . Çalışmayan anneler ve bebekleri çok şanslı 😇
Çokkkk teşekkür ederim aslında el çok yatkın olmasada anaokul ögretmeni olduğumdan dolayı böle kesme kalıp falan baya alışkanlık var şuan tabiki çalışmadığım ve evde olduğum için rahatım şimdi babanne anneanne örgü yapınca bende el emeğim böle bişey olsun istedim . :KK200::anneadayı: İlla pahalı bişey olmasına gerek yok el emeği herşeyden daha anlamlı :KK200:olsunn eminim sizde başka şekilde bebeğiniz mutlu olacagı bişey yaparsınız .:KK200:

Kızçeler evde yemek yok, sizde ne var söyleyin de fikir olsun. En sevmediğim şey bugün ne pişirsem olayı 🤦🏻‍♀️ İştahsızken hele çekilir dert değil.
biz de ıspanak var ama dünden yikama ve doğrama işlerini halletmistim. yağmur da olduğu için coook çamurluydu. arıtana kadar çok uğraştım 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar merhaba,bugünlerde ruh halim pek iyi degil babam rahatsizlandi yogun bakims slindi sukur taburcu oldu uzuldum kasik agrilarim oldu doktora gittim sukur bebek iyi birde uzerine eşimle kac gundur gerginlik yasiyoruz iş cikis ara ara 1 saatte arkadaslarinin yanina ugramak istiyor son gunlerde cok sıklasti bu yuzden tartisiyoruz benim.ona bu donemde daha cok ihtiyacim varken o disarda takilmak istiyor ona sorsan yoruluyormus ara ara kafa dagitmak istiyormus ama bu son dönemde cok siklasti ve cozume ulasmiyor tartismalarimiz son gunlerde cok uzuluyorum ve agliyorum bebegim icin endise ediyorum hep hissediyor diye ama elimde degil😕 bir eşim cinsel olarakta uzaklasti hamile kaldigimdan beri ilk 3 ay doktor yasakladi ama ondan sonrada cok seyrek birlikte oluyoruz ve afedersiniz bazen o orgazm olamiyor doktora gitti testler yaptirdi hersey normal cikti doktor psikolojik dedi ben anlamiuorum nasil bir ruh halindeler tum sıkıntilari biz cekiyoruz onlarin psikolojisi bozuluyor bu cinsel olarakta uzaklasmasi beni cok etkiliyor napicam sasirdim daha 1.5 yillik yeni evliyiz hersey okadar yeni ve tazeki niye boyle oluyor hamile halimle kaldiramiyorum benim durumumu yasayanlar varmi aranizda yada ben tekmiyim😕
Ben de aynı senin gibiyim canım. Yani daha doğrusu eşim senin eşin gibi. Hamile kalmadan önce pek dışarı çıkan biri değildir. Şimdi hep çıkmak istiyor. Aramızda tartışma oluyor ama ben öyle çok sinirlenip ağlamıyorum. Önemli olan bebek çünkü. Kızıyorum sitem ediyorum. Cinselliğe gelince normal olarak azalır bu süreçte diye düşünüyorum. Bizim de öyle. Kafanıza takmayın bebeğiniz de üzülür.

Kızçeler evde yemek yok, sizde ne var söyleyin de fikir olsun. En sevmediğim şey bugün ne pişirsem olayı 🤦🏻‍♀️ İştahsızken hele çekilir dert değil.
3 de geldim ama iş güç geçemedim yemeğin başına adını koydum şükür ✌️dondurucudan taze fasulye ve et suyuna erişte pilavı yapacağım inşallah. Eşim de illa canın bişey istemiyor mu diye mesaj atmış 😂iste de getireyim diyor. İstedim bakalım onu da salata niyetine yeriz😉 canı isteyenler olur adını vermeyim

Ben 7 aldım ama😂
1 iyi 1 kötü haberim var 😁ılk aylar değil son aylar yemesek bıle aşırı kılo alınıyor aman dıkkat,kan hacmi,yaglanma,bebek vs vs.ben toplam 22 kg almıştım.son aylar 3er 4er..bu kötü haber🤪doğumdan çıktım 5 kg gıttı.1 haftada 10 gıttı.kızım 4aylıkken de dogum oncesı kılomdaydım💪👏👏💖😁bu da iyi haberrrrrr.ama ne de olsa verıyorum deyıp,süt olsun mantıgı abartırsak yemeği, verilmiyor.

Kızlar ben göbek deliğimden altta hissediyorum bebeği artık daha yukarı mı çıkmış olması gerekiyo tedirgin oluyorum açıkçası 😟
Bence yeri gayet doğru benimki geçen hafta halen kasıktaydı cihazı oraya tuttu Dr. Haftaya çıkmaya başlıycak dedi. Sağlık meslekte çalışıyorum ben her yanım eski ebeler ve hemşireler onlara da sordum 20 haftadan sonra çıkmaya başlar yukarı Kasıkta olur şimdi dediler. Göbek deliğinin altı makul 22. haftada. Yürürken bacak arası ağrım oluyor sanırım henüz çıkmadığı için yukarı

1 iyi 1 kötü haberim var 😁ılk aylar değil son aylar yemesek bıle aşırı kılo alınıyor aman dıkkat,kan hacmi,yaglanma,bebek vs vs.ben toplam 22 kg almıştım.son aylar 3er 4er..bu kötü haber🤪doğumdan çıktım 5 kg gıttı.1 haftada 10 gıttı.kızım 4aylıkken de dogum oncesı kılomdaydım💪👏👏💖😁bu da iyi haberrrrrr.ama ne de olsa verıyorum deyıp,süt olsun mantıgı abartırsak yemeği, verilmiyor.
Ya canım ben şuan bile normal yiyorum aslında her zamanki gibi ama tartıda gördüğüm gitgide artıyo 🙈

Ya canım ben şuan bile normal yiyorum aslında her zamanki gibi ama tartıda gördüğüm gitgide artıyo 🙈
Bence yeri gayet doğru benimki geçen hafta halen kasıktaydı cihazı oraya tuttu Dr. Haftaya çıkmaya başlıycak dedi. Sağlık meslekte çalışıyorum ben her yanım eski ebeler ve hemşireler onlara da sordum 20 haftadan sonra çıkmaya başlar yukarı Kasıkta olur şimdi dediler. Göbek deliğinin altı makul 22. haftada. Yürürken bacak arası ağrım oluyor sanırım henüz çıkmadığı için yukarı
ohh içimi rahatlattın inanki canım❤️ Doktora gideli 3 hafta falan oldu tam da bilmiyorım nerde olması gerektiğini o yüzden bunu öğrendiğim iyi oldu

ohh içimi rahatlattın inanki canım❤ Doktora gideli 3 hafta falan oldu tam da bilmiyorım nerde olması gerektiğini o yüzden bunu öğrendiğim iyi oldu
Olsun canım veriliyor.sen hamurişi şeker cipsi abartma yeterli 😘

biz de ıspanak var ama dünden yikama ve doğrama işlerini halletmistim. yağmur da olduğu için coook çamurluydu. arıtana kadar çok uğraştım 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ayy ıspanak temizlemek bana ölüm geliyor, o yüzden genelde temizlenmiş, doğranmış, dondurulmuş alıyorum, tabi tazesi gibi olmaz ama uğraşamıyorum 🤷‍♀️ Afiyet olsun canım..

Ben etli kuru fasulye ve pilav var yanına da turşu ya da salata henüz karar vermedim 🙄😂
Ben de kurufasulye mi yapsam dedim ama ıslamadan yapılıyorsa da ben bilmiyorum 😅 Zaten yılda 2 kere ancak pişiyor evde, çok sevmem ama eşimin en sevdiği yemektir. Afiyetler olsun.

3 de geldim ama iş güç geçemedim yemeğin başına adını koydum şükür ✌️dondurucudan taze fasulye ve et suyuna erişte pilavı yapacağım inşallah. Eşim de illa canın bişey istemiyor mu diye mesaj atmış 😂iste de getireyim diyor. İstedim bakalım onu da salata niyetine yeriz😉 canı isteyenler olur adını vermeyim
Salata niyetine deyince aklıma bir şey geldi marullu bir şey 😁 Ama oysa eğer ben hiç aramam onu ama talibi çok olur eminim burada.. 😅 Afiyet olsun canım..

Ben de fırına köfteli patates yemeği attım. Dünden de mercimek çorbası vardı unutmuşum onu 😁

Back
X