2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben göbek deliğimden altta hissediyorum bebeği artık daha yukarı mı çıkmış olması gerekiyo tedirgin oluyorum açıkçası 😟
Tedirgin olma benim de hep bağırsaklarımın olduğu yerde hatta ben karıştırıyorum hareket geldiği zaman gaz mı bebek mi çok normall
Arkadaşlar merhaba nasılsınız? İşler yoğun pek giremiyorum foruma. Bu haftasonu ayrıntılı ultrasona gideceğim bakalım. Yolu yarıladık çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım grupça :anneadayı: :KK68:
Merhabalar, çok şükür iyi diyelim iyi olsunn..
Ben de işten çıkarıldım. Daha ilk hamileliğim. Hamilelik dönemimden sonra da en az 1yıl hiç çalışmayacağım. Ama artık buna alışmaya başladım.
Allah hamilelik süresince hepinize sağlık ve afiyetle işinize devam etmenizi nasip etsin..
Yolu yarıladık gerçekten, Rabbim tamamına erdirsin❤

Bayadır yazamadım buraya. 2 gündür karnım taş gibi oluyo sürekli bi sancıma ve acıma var. Yarın uçin randevu aldım doktoruma çok panik yaptım bişey yoktur inşallah 😥2 yaşında bebeğim var o çok zorluyo beni sürekli onu taşı ilgilen. Arada bi tekmede atıyo karnıma 😥

Bayadır yazamadım buraya. 2 gündür karnım taş gibi oluyo sürekli bi sancıma ve acıma var. Yarın uçin randevu aldım doktoruma çok panik yaptım bişey yoktur inşallah 😥2 yaşında bebeğim var o çok zorluyo beni sürekli onu taşı ilgilen. Arada bi tekmede atıyo karnıma 😥
Kucagınıza almamaya calışın. Alıcaksanızda bacaklarınızı kırarak kaldırın. Insallah bir sıkıntınız yoktur. Benimde 16 aylık kızım. Mecbur alıyoruz. Rabbim yardım eder.

Kucagınıza almamaya calışın. Alıcaksanızda bacaklarınızı kırarak kaldırın. Insallah bir sıkıntınız yoktur. Benimde 16 aylık kızım. Mecbur alıyoruz. Rabbim yardım eder.
Oğlum çok inat bazen kucağımda bile ayaklarıyla karnıma vuruyo. Bugün çok dikkat ettim. Hiç dikkat etmiyodum 🙄

Back
X