2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende de ara ara oluyor . Ilaç kullanmıyorum zamanı gelmiş sanırım birşeyler eksilmiyor vücudumda diyorum . Çarşamba gidicem doktora bakalım ne dicek . Yarın da diş icin doktora gidiyorum nolcak endişeliyim ağrısı geçsin diye şimdilik temennim 🤲 epey bir derdimi saydım güya ortak olayım sıkıntına dedim ama 🤭😂
Hepimiz aynıyız canım sıkıntılarımız aynı mı acaba diye hep yazıyoruz her fırsatta belki aynı dertleri yaşayan vardır farklı bir tedavisi vardır diye kusura bakmam yani değer arkadaşın dediği gibi suya dikkat edelim bari

Bu arada yarın tetanoz aşım var biraz korkmaya başladım herkes cok acıyor ağrı yapıyor yazınca😞 sonraki günde detaylı için doktora gidicem kızımı görmeye 🥰
Agrı olayı kişiden kişiye değişen birsey sanırım cok şükür hiç agrım olmadı cok rahat atlattım belki sizinde bu sekilde olur

Aynı bizde öyle yapıcaz. Kıyamadım hiçbirini atamadım. En azından kardeşi kullansın yerim onları 😍 ne tatlı bir duygu anne olmak kocaman bir aşk🤗 uyudu daha sevimli oldu şuan ☺
Ben kafayı yedim sanırım oğ
Dikkat edeyim bari bende içmeye çalışıyorum aslında 2 lt ye tamamlamaya çalışıyorum bütün hamilelerin derdi bu su tüketimi herhalde
😊

Kızlar krem ve yağları kullanmaya başladınız mı?
Ohooo 12. hafta bittiğinden beri kullanıyorum ben. O zamanlar daha düzenli kullanıyordum günde iki kere sürüyordum şimdi bazen sürmediğim günler bile oluyor. Aksini yapmam gerekirdi göbüşüm büyüyor çünkü. :kızgın: Ama frei öl yani çatlak yağını süremesem bile mutlaka duştan sonra her yerimi bebe yağıyla yağlıyorum. Hiç sevmem böyle şeyleri tam bir işkence geliyor bana zaman kaybı gibi. Kendime bakıp,değer vermeyi 50 yaşımdan sonra öğrenicem sanırım ama iş işten geçmiş olacak herhalde. :KK53:

Tedirgin olma benim de hep bağırsaklarımın olduğu yerde hatta ben karıştırıyorum hareket geldiği zaman gaz mı bebek mi çok normall

Merhabalar, çok şükür iyi diyelim iyi olsunn..
Ben de işten çıkarıldım. Daha ilk hamileliğim. Hamilelik dönemimden sonra da en az 1yıl hiç çalışmayacağım. Ama artık buna alışmaya başladım.
Allah hamilelik süresince hepinize sağlık ve afiyetle işinize devam etmenizi nasip etsin..
Yolu yarıladık gerçekten, Rabbim tamamına erdirsin❤
darısı bana keşke bende çıkarılsam :)

Ilk gebeligimde tetenoz olduğum icin simdikinde vurmıcaklar diye biliyorum. 2. Gebeligi olup vurulan varmı kızlar?
hatırlatma aşısı yapılacak 24. haftada bana ilk hamileliğim de başlayıp 5 dozu da tamamlamıştım sen de sor muhakkak sana da vururlar bence ilk bebeğin 16 aylık sanırım 5 dozu tamamlamamış olduğunu düşünüyorum hemşirene ayrıntılı anlat
Aaa olabilirmi ki benim ilkinide aynı hemşire vurmuştu🤔
tetenoz aşısından sonra soğuk kompres uygularsan acın azalır ben öyle yapınca rahat ettim bir kaç saat tut ama
Oyy kızlar boynum tutuldu ya huu.. Banyodan sonra saç kurutma anın cezasını çekiyorum. Üstüne bir de buğün tetanoz aşısı oldum. 4 hafta sonra da 2. Dozu yapılacak. Be işin kalbini de dinledik büyük kızımla. Ayy kızlar Kilo tansiyon takibi yapıldı da ha ben 5 kg almışım yaaa. Hemşire az ye sık ye dedi ama ben doymuyorum az yiyinceee 🤣
Demire de başladık e hadi hayırlısı yok mu arttıran. 💕
ben çok dikkat etmeme rağmen 10 kilo aldım kızımda 10 yıl önce toplamda 9 kilo almıştım yaş ilerleyince birde hipotroid hastası olunca böyle oluyor sanırım sağlıklı olsun yeter dikkat etmeye devam etmekten başka elimden birşey gelmiyor. havalar da soğudu yürüyüş nasıl yapıyorsunuz ben hasta olmaktan korkuyorum termal kıyafetler giyip başlayıp düzene sokmak istiyorum

darısı bana keşke bende çıkarılsam :)
Yani Allah hepimize önce sağlık versin tabi ki.
Bence iş, yorucu olmadıgı sürece, bana kendi gelirimi getiren bir yer l. Hem sevdiğim bi işi yapabilmek tatmin ediciydi. Oraya kadarmış kısmetimiz nasip neyse o oluyor..
Eğer gercekten sizi yoruyor ve işi sevmiyorsanız o durumda iş insana zulüm oluyor maalesef😔 Umarım hakkınızda en hayırlısı olur..

Kızlar merhaba bugun detaylı ultrasona girdim sükür bir sorun yok her sey normal adet tarihine göre 22+6 haftalık hamıleyım detaylı da 22+2 cıktı 4 gun geri yanı 38 mm bpd 22+6 cıktı yanı tam haftasıyla uyumlu 55 mm cıktı normal mı kızlar bır de plesanta arka yüzde düşük lokazisanyodadır yazıyor doktorum sorun yok sadece plesanta bıraz altta dedı sizce bir sorun olur mu kızlar

Kızlar merhaba bugun detaylı ultrasona girdim sükür bir sorun yok her sey normal adet tarihine göre 22+6 haftalık hamıleyım detaylı da 22+2 cıktı 4 gun geri yanı 38 mm bpd 22+6 cıktı yanı tam haftasıyla uyumlu 55 mm cıktı normal mı kızlar bır de plesanta arka yüzde düşük lokazisanyodadır yazıyor doktorum sorun yok sadece plesanta bıraz altta dedı sizce bir sorun olur mu kızlar
Merhaba, ben daha girmedim detaylı ultrasona inş. 22.haftamda gideceğim.
Bilgim yok ama buradan bilgisi olan arkadaşlar vardır

Yani Allah hepimize önce sağlık versin tabi ki.
Bence iş, yorucu olmadıgı sürece, bana kendi gelirimi getiren bir yer l. Hem sevdiğim bi işi yapabilmek tatmin ediciydi. Oraya kadarmış kısmetimiz nasip neyse o oluyor..
Eğer gercekten sizi yoruyor ve işi sevmiyorsanız o durumda iş insana zulüm oluyor maalesef😔 Umarım hakkınızda en hayırlısı olur..
seviyorum işimi ama hergün 4 saat serviste geçiyo git gel birde kızım 1 buçuk yaşında 2. geliyo o yüzden bi süre ara vermek zorunda kalıcam çıkartsalar haklarımı verirler yoksa istifa etmek zorundayım izin dönüşü kuzum

Günaydın güzel anne adayları :anneadayı: Biz bugün 21 haftalık olduk. 140 gündür benimle bebeğim ve doğuma 140 gün kalmış. Resmen geriye sayım başladı artık. :KK71:

Maşallah annesi. 💜
Çok heyecanlı bir süreç her anı çok değerli.
Böyle böyle zaman geçsinde kavuşalım artık kuzularımıza.😁🤗

Back
X