- 30 Ekim 2019
- 376
- 645
- 103
- 31
Bende doğumdan sonra hep yüzüstü yatıcam diyodum bu seferde göğüslerin ağrıyor o şekilde yatıncaAyy ondan benimde öyle çok yiyesim var ki yüzüstü yatma isteğinden sonra ikinci sırada o var![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende doğumdan sonra hep yüzüstü yatıcam diyodum bu seferde göğüslerin ağrıyor o şekilde yatıncaAyy ondan benimde öyle çok yiyesim var ki yüzüstü yatma isteğinden sonra ikinci sırada o var![]()
Bu aralar sürüm de yoktur valla tam zehirlenmelikAyy ondan benimde öyle çok yiyesim var ki yüzüstü yatma isteğinden sonra ikinci sırada o var![]()
Buyuk tuvaletim var gibi his diyince genelde dogum oncesi belirtilerde söylüyorlar ama karin agrisindan da olabilir canm . Lahanayi falan da yinede surekli yeme sen . Bir besini çayı surekli icmekten genelde cekinirim bir yan etkisi olabilir diye .Kızlar ya dünden beri sürekli büyük tuvaletim var gibi bir haldeyim. Devamlı bir karın ağrım var. Sürekli tuvalete gidesim geliyor. Yaptım tuvaletimi ama geçmiyor o his. Dün de aynıydı. 2 kez çıktım tuvalete hatta. Gaz mı var bilmiyorum![]()
Evet yaa bizimki de izlemiş aklına ben gelmişimEşim gönderdi bu videoyu bana diyor ki aynı sen ve göbeğin![]()
Bende bakıyorum nedenseAy sesli guldumben de gidip gelip aynada bakiorm ne kdr buyumus diye. Son kafa carpisi kotu olms
![]()
Hahaha bu da iyiymiş yaaBende doğumdan sonra hep yüzüstü yatıcam diyodum bu seferde göğüslerin ağrıyor o şekilde yatıncasonra göğüs ağrısı geçince tekrar hamile kaldım zaten
![]()
Ayyy kıyamam yaa şapşikEşim gönderdi bu videoyu bana diyor ki aynı sen ve göbeğin![]()
Hiii öyle demeBu aralar sürüm de yoktur valla tam zehirlenmelik![]()
Canım haftada 2-3 kez yiyiyorumdur en fazla. Her gün yemiyorum. En son 3 gün önce yedim mesela. Dediğin gibi aynı şeyi çok sık ve fazla yemek iyi değil. Doğum belirtisi olarak duydum ben de ama başka belirtilerin de eşlik etmesi gerekir herhalde dimiBuyuk tuvaletim var gibi his diyince genelde dogum oncesi belirtilerde söylüyorlar ama karin agrisindan da olabilir canm . Lahanayi falan da yinede surekli yeme sen . Bir besini çayı surekli icmekten genelde cekinirim bir yan etkisi olabilir diye .
Bence de yaza bırak canım Allah korusun. Az kaldı zaten atlatalım şu zamanları hayırlısıylaHiii öyle demezaten anca yaza kaldı bu gidişle o zamana düzelir sanırım
![]()
Hahahha ah bu kocalarEvet yaa bizimki de izlemiş aklına ben gelmişim
Bende bakıyorum nedenseayy son anı kötü oldu cidden
Hahaha bu da iyiymiş yaavalla ben zırh gibi korunmayı düşünüyorum uzunca yıllar inşallah başarabilirim
![]()
Ya sorma çok şapşiktirAyyy kıyamam yaa şapşik![]()
Kız doğurda sıra bize gelsinTakvimim 39 hafta görünüyo çok havalı![]()
Heralde canm bilemedim sancim kendiliğinden gelmedi ilkteCanım haftada 2-3 kez yiyiyorumdur en fazla. Her gün yemiyorum. En son 3 gün önce yedim mesela. Dediğin gibi aynı şeyi çok sık ve fazla yemek iyi değil. Doğum belirtisi olarak duydum ben de ama başka belirtilerin de eşlik etmesi gerekir herhalde dimi![]()
Zaten yok istemem diyen hemen peşine hamile kalıyo yaa
Aynen o kadar dayandım ama kola içicem bence yakın zamanda artık dayanamıyorumBence de yaza bırak canım Allah korusun. Az kaldı zaten atlatalım şu zamanları hayırlısıyla![]()
Daha doktora gitmeme de var benim yaa 7 Nisan kontrol tarihimHeralde canm bilemedim sancim kendiliğinden gelmedi ilkteolursa da vakti demektir endiselenme
Canım benim de aynı oluyor. Beni doktor 7 Nisanda çağırdı normalde bu salı çağıracaktım ama salgın sebebiyle çok sık gelme dedi. Benim de aklıma düştü acaba gitsem mi napsam diye. Ağrılar var bende de.Kizlar iyi aksamlar.
Kafam karisik size danismak istedim.
Pazartesi 36+3 oluyorum. Cuma gunu icin agrin olmazsa pazartesi gel demisti doktor. Gitsem mi napsam bilmiorum virus malum.
Agrim oluyor tabi sabah iyiydim kahvalti iş falan derken karnim taş oldu. Simdi yeni uzanabildim.
Kasiklarim, cati bolgem zaten fen..elimle tutup bastirmadan yurumek bile cok zor.
Uzun sure karnim tas gibi sert oluyor agriyor. Dogum sancisi bu degil dimi arkadaslar.
Bir de bebek hareket edince sanki cisimi yapacakmisim, kaciracakmisim gibi his oluyor anlik.
Bir yanim merak ediyor bebek ne alemde bir yanim gitme diyor en son 10 gun once gittim sadece nst bakildi.
Sizce??
Büyük konuşulmamalı o yüzdenZaten yok istemem diyen hemen peşine hamile kalıyo yaa![]()
Ben geçmişte bir kola bağımlısıydım. Günde 3 lt kadar içerdim düşün. Gece kalkıp kola içerdim canım çekerdi. Sonra bıraktım. Şekerim sınıra dayandı. 7 yıldır bir yudum içmedim temizimZaten yok istemem diyen hemen peşine hamile kalıyo yaa
Aynen o kadar dayandım ama kola içicem bence yakın zamanda artık dayanamıyorum![]()
Evet benim gibi yok ben tek cocukta kalcam diyipte 6 aya tekrar hamile kalırsam görün sizBüyük konuşulmamalı o yüzden![]()