2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy günahına girmeyeyim ben öyleyse 😂😂😂

Evet hepsi zararlı sevmiyorum zaten meyve suyunuda ben çaycıyım😂

Zaten aram yok eşim illa içiceksen asitli olmasın diye almış duruyo sevmem onuda. Bana çay versinler sabah aksam içerim😂😂

İşte bende bundan korkuyorum ikincisi böyle olmaz diyorlar ama ben kendimi biliyorum yine aynısı olur. Ablamda hamileydi bende o gezdi tozdu yedi içti ben resmen süründüm hastanelerde evlerde serum serum iğne ilaç 4ay zehir gibiydi🤦🏼‍♀️ tabi hayırlısı ilerde bunları unutursam olabilir şu doğumu da göreyim de kesin kararımı vercem😂😂😂
Ben de çay tiryakisiyim yaa🥰

:sinirli:Haber okudukça elim ayağım dolanıyor yahu😒

Eklentiler

• 96F0FD9B-3C0A-451C-B80B-009DC8241FD3.webp
    96F0FD9B-3C0A-451C-B80B-009DC8241FD3.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 88
Canım hiç sıkma canını. Bak ne güzel gününü almışsın, bebişine kavuşmak için az zamanın kalmış. Bundan daha güzel birşey yok. 😍

Zaten canım sakinim bişey yokmuş gibi davranıyorum .sadece istediklerimiz bir süreliğine ara verdik . Herşey nasip 🙏 evet en özeli ve en mutluluğum artık sadece günler sonra yanımda olduğunu hayal ediyorum ...💞

Zaten canım sakinim bişey yokmuş gibi davranıyorum .sadece istediklerimiz bir süreliğine ara verdik . Herşey nasip 🙏 evet en özeli ve en mutluluğum artık sadece günler sonra yanımda olduğunu hayal ediyorum ...💞
En güzeli canım, mis kokulu bebişini hayal et. 😍

Back
X