Onu nasıl becerdiniz kııızzHahaha yasaklı kelimevalla bir keresinde konu geçti, herkes yasak vs deyince bişey demedim bende. Sadece bir yüksekökçeler ile instagramdan takipleşiyoruz.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu nasıl becerdiniz kııızzHahaha yasaklı kelimevalla bir keresinde konu geçti, herkes yasak vs deyince bişey demedim bende. Sadece bir yüksekökçeler ile instagramdan takipleşiyoruz.
![]()
İsteyenle her türlüOoo real hayata geçilmiş![]()
Gel gel ahali yok mu arttıranHer turlu varim![]()
Neyi kızOnu nasıl becerdiniz kııızz![]()
Ben de çay tiryakisiyim yaaAyy günahına girmeyeyim ben öyleyse
Evet hepsi zararlı sevmiyorum zaten meyve suyunuda ben çaycıyım
Zaten aram yok eşim illa içiceksen asitli olmasın diye almış duruyo sevmem onuda. Bana çay versinler sabah aksam içerim
İşte bende bundan korkuyorum ikincisi böyle olmaz diyorlar ama ben kendimi biliyorum yine aynısı olur. Ablamda hamileydi bende o gezdi tozdu yedi içti ben resmen süründüm hastanelerde evlerde serum serum iğne ilaç 4ay zehir gibiyditabi hayırlısı ilerde bunları unutursam olabilir şu doğumu da göreyim de kesin kararımı vercem
![]()
E napioz hacımİsteyenle her türlüay bu cümle çok ucu açık oldu
Gel gel ahali yok mu arttıran![]()
Canım hiç sıkma canını. Bak ne güzel gününü almışsın, bebişine kavuşmak için az zamanın kalmış. Bundan daha güzel birşey yok.![]()
E napioz hacımnerden geciyok w mi in mi
Özelden kullanıcı adı paylaşarakTakipleşmeyi![]()
Tamda bizm doğum zamanımızHaber okudukça elim ayağım dolanıyor yahu
![]()
En güzeli canım, mis kokulu bebişini hayal et.Zaten canım sakinim bişey yokmuş gibi davranıyorum .sadece istediklerimiz bir süreliğine ara verdik . Herşey nasipevet en özeli ve en mutluluğum artık sadece günler sonra yanımda olduğunu hayal ediyorum ...
![]()
Evet hiç sormaTamda bizm doğum zamanımız![]()
Cevabın bu kadar basit olduğunu tahmin etmedim
Basit ama etkiliCevabın bu kadar basit olduğunu tahmin etmedim![]()
E olaaarrr
Hadi bakalım yarışmacıları bekliyoruzE olaaarrrtalepler cogalirsa baslaruk
Bu yazıyı nerden aldınızHaber okudukça elim ayağım dolanıyor yahu
![]()
Whatsapta bi arkadaşım paylaşmış ordan aldımBu yazıyı nerden aldınız
O kim kiz kimlerlesinBenm baska bi grubum var gectik onlrla![]()
Böyle bir yazı görmedim haberlerde o yüzden sordum. Ama böyle net uyarılara bence ihtiyacımız varWhatsapta bi arkadaşım paylaşmış ordan aldım