2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kere😁eldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize, yarın 40 a giriyorum, herkes bebiş resmi atarken ben de bir göbüş resmi atayım son haftamızdan hatıra kalsın inadı bırakıp sezeryan günü almanın vakti gelmiş...

Eklentiler

• IMG_20200329_093758.webp
    IMG_20200329_093758.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 136
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize, yarın 40 a giriyorum, herkes bebiş resmi atarken ben de bir göbüş resmi atayım son haftamızdan hatıra kalsın inadı bırakıp sezeryan günü almanın vakti gelmiş...
Maşallah 40 haftaya göre gayet hoş görünuyorsun. Ben 40 kadar dursaydım kesin patlardım. Aksama sabaha senin bebiste gelir artık 😘

Hanimlar bir sorum olacakti. Bu aksam birden belimden kasigima dogru bir agri girdi. Neden oldugunu anlayamadim. Sonra idrar yollarim yanmaya agrimaya basladi
Sonra kasiklarim. Sık sık tuvalete cikasim geliyo. Galiba idrar yollarinda bir sorun var. 36 haftalik hamileyim. Malum dr a da hemen gitmek istemiuorm virusten dolayi. Aranizda boyle bir durum yasayan varmi. Evde dogal yolla neler yapilabilir. Bebk ve benim icin sorun cikartir mi acaba
Arıyabilecegin bir doktorun varsa bi görüş istersen. Bikac defa başıma geldi telefonla derdimi anlattım. Magnorm diye bir ilac var tek kullanimlik bi kaç sefer onu aldırdı. Oyle düzeldim ortalik bu kadar karışıkken, belki sanada telden yardımcı olur. Geçmiş olsun

Masallahh ❤

Kızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kere😁eldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti

Maşallah ya gözün aydın canım. Darısı bizlere olsun. Güzel hikayeler okudukça mutlu oluyorum çok. 😁😀🥰

Herkese günaydın 🙋

Derdime ne olduysa sabah 6'da uyandım ve hala uyuyamadım 🤦🏻‍♀️

Doğuma o kadar az kaldı ki takvime göre, ne yapacağımı şaşırdım iyice😅 Daha beşiğin yastığını yorganını yikamadim. Bugün halledicem inşallah. İki haftadır evdeyim boğuluyorum kızlar ya👀

Günaydın blupcum. 😇
Hepimiz aynı durumdayız o kadar bunalıyor ki insan.
Eşimle heer gün izlediğimiz bir yabancı dizi var 4 5 bölüm izleye izleye bitereceğiz neredeyse. 😂😂😂
Bebişlerimiz bir gelse de onlarla ilgilensek artık ya.

Herkese günaydın 🙋

Derdime ne olduysa sabah 6'da uyandım ve hala uyuyamadım 🤦🏻‍♀️

Doğuma o kadar az kaldı ki takvime göre, ne yapacağımı şaşırdım iyice😅 Daha beşiğin yastığını yorganını yikamadim. Bugün halledicem inşallah. İki haftadır evdeyim boğuluyorum kızlar ya👀
Günaydın 🥰
Bende geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorm sağa dönüyorm olmuyor sola dönüyorm olmuyor sırt üstü yatıyorm olmuyor. En son eşime cam açtırdım sabaha kadr cam açık yattı da bi kaç saat uyudum . İlk hamilelkte böyle şeyler yaşamamıştım bu ikinci beni fena zorladı . Yada sürekli evde olmaktan bunlar🤦🏻‍♀️

Ya maşallah hiç kilo almamışsınız.
Çok güzel görünüyorsunuz:nazar:
Karnınız baya düşmüş ama doğacak gibi 🤔
Benm kazakistanda bir arkadaşm daha yeni 42 haftası bitince doğurdu . Bazı bebekler gelmek bilmiyor malesef 😊

Neyse elimde avucumda bi hamilelik çekimi var en azından 🤗 diğer tüm hayaller iptal ama olsunn sağlıkla gelsinler de 💗
Ya maşallah ne güzel çekim olmuş.
Benm bütün planlarm yattı valla . Artk sadece sağlıklı bir şeklde doğurup geleym diyorm. 🤷🏻‍♀️

Merhaba kızlar evet doğum yapınca buraya uğramak zor oluyor zira gece hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor gazı var şimdiden. sütüm geldi ama sabah 6 gibi uykuya dalıyor gündüz uyuyorum ama sersem gibiyim Allah hepinizi kurtarsın
Merhaba , Allah yardımcın olsun gazlı bebek çok zor. İnşallah çok sürmez gazı..

Canım gözün aydın💕💕sağlıkla büyüsün miniğin🤗

Maşallah canım gözün aydın analı babalı büyütün sağlıkla inşallah 🙏🌸

Back
X