2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Belgesel falan iziliyorum🤣 Bende boğuluyorummmm
Ya meğer ne büyük nimetmis markete gitmek bile. İnsan kaybedince anlıyor 🤦🏻‍♀️ Neyse inşallah sağlıkla doğurup cocuklarimizi ailemizi koruyabilelim de elbet geçer bu günler de🥰😍
Maşallah ya gözün aydın canım. Darısı bizlere olsun. Güzel hikayeler okudukça mutlu oluyorum çok. 😁😀🥰

Günaydın blupcum. 😇
Hepimiz aynı durumdayız o kadar bunalıyor ki insan.
Eşimle heer gün izlediğimiz bir yabancı dizi var 4 5 bölüm izleye izleye bitereceğiz neredeyse. 😂😂😂
Bebişlerimiz bir gelse de onlarla ilgilensek artık ya.
Cidden ya dogsalar da sağlıkla, onlarla zaman geçerdi. Yumuk elleri ayaklarini seve seve 😍 Eşim evden çalışıyor gecesi gündüzü de kalmadı ditdit dk başı soru atıyor çocuklar dizi mizi hikaye yani bizde. 👀
Günaydın 🥰
Bende geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorm sağa dönüyorm olmuyor sola dönüyorm olmuyor sırt üstü yatıyorm olmuyor. En son eşime cam açtırdım sabaha kadr cam açık yattı da bi kaç saat uyudum . İlk hamilelkte böyle şeyler yaşamamıştım bu ikinci beni fena zorladı . Yada sürekli evde olmaktan bunlar🤦🏻‍♀️

Ya maşallah hiç kilo almamışsınız.
Çok güzel görünüyorsunuz:nazar:
Karnınız baya düşmüş ama doğacak gibi 🤔
Benm kazakistanda bir arkadaşm daha yeni 42 haftası bitince doğurdu . Bazı bebekler gelmek bilmiyor malesef 😊

Ya maşallah ne güzel çekim olmuş.
Benm bütün planlarm yattı valla . Artk sadece sağlıklı bir şeklde doğurup geleym diyorm. 🤷🏻‍♀️

Merhaba , Allah yardımcın olsun gazlı bebek çok zor. İnşallah çok sürmez gazı..
Canım evde olmaktan da oluyor bence. Şu an en hareket etmemiz gereken dönem ve sıkışıp kaldık. Bebekler de sıkılıyo demek ki. Geceler zaten geçmiyor artık. Az kaldı ya hayırlısı bakalım 🥰

Merhaba kızlar evet doğum yapınca buraya uğramak zor oluyor zira gece hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor gazı var şimdiden. sütüm geldi ama sabah 6 gibi uykuya dalıyor gündüz uyuyorum ama sersem gibiyim Allah hepinizi kurtarsın
3 ayi Doldurunca geciyor. Peki şuan biogaia ile sap kullanıyormusun

Arkadaşlar, karnımda kasılma ve gevşemeler olmaya başladı. Yani daha doğrusu sanki kuzum hareket ediyormuş ve zorluyormuş sonra geri duruyormuş gibi. Sizde de oluyor mu? Sancı böyle birşey mi acaba?

Aaa neye göre öyle dedi acaba; biteceğini mi düşünüyor 2-3 haftaya kadar?
Ya da o hastaneye corona vakaları mı gelmiyor??
ben çok tedirginim yaa :KK43:(🙄🙄🙄
Pandemi olmadı bizim hastane ondandır belki canım.
Bnmkisi bu gece pek yaramaz 🤔 dun gece de baya agridi belim. Simdi de sanki adet agrisi baslar gibi bi his geldi 😑 bunlar son gunlerde daha mi yaramaz oluolr yoksa daha mi sakin 🤔
Ben de merak ediyorum canım onu. Doğum yaklaştıkça daha mı hareketli olurlar acaba.
Ben de ariycam canim. Agri var yani de nasil bir agrida gidilecek bilmiyorum ki.
Gizli kutu bebek iceride..
herhalde baktirmakta fayda olur degil mi. En son 20 gun once bakmis olacak ultrasonla.. oy oy..
Simdi degisik heyecanlarda olmak vardi. Nasip Allahin dedigi olur.
Rabbim korusun hepimizi.

7 nisana da varmis baya.bana en erken 15 nisan aliriz bebegi demiati. Korkuyorum da erken mi olur gec mi olur diye.. kuvezdir, virustur...

Daha gecelik alamadan heryer de kapandi. Nerden alicam fikrim yoookk.
Yarın mesaj atacağım bakalım canım. İnşallah sıkıntı yoktur.
Kızlar cuma günü spinal anestezi ile dogum yaptım dogumda asla zorluğu yok doğum anında ama belki benim agrı eşiğim düşüktür biraz kalkarken falan agladım o da çok terleyip yorunca astımım tutuyor neyse bebişimde bendr iyiyim çok şükür hemen kavradı göğsü.ben göğüs ucu almıştım mesela bugün şişti iyi oldu hiç acımadı.nescafe ve bitki çayı aldım afedersiniz gaz olayı yüzünden kıvranılıyor yoksa etki etti mi bilmiyorum hurma aldım süt yetmiş kakasını hemen yaptı.depend almıştım inanılmaz rahat bişey külot giymedim.biberon vs herseyi koymuştum şükür gerek kalmadı.erkek çocugu gibi suladı battaniyesini 2 kere😁eldiven ve sapkayı çok atıyor.ne çok yazdım darısı tüm bekleyenlere saglıkla huzurla alın.kuala gibi sarılıyor göğsüme yatırınca kokluyup uyuyor.biz evimize geldik bile çok şükür sürecimiz çok güzel geçti
Canım tebrik ederim gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini🌸🥰
Ağrıların düzenli oluyor mu canm?
Rahim kendini doğuma hazırlıyor da olabilir yani yalancı sancılarr.. gaz sancısı da olabilir bebek büyüdükçe bağırsaklar flan sıkışıyor..

Ağrım varsa ve doktor gel demişse git bence . Önlemini al ama eldiven maske tak . Allah a emanet git. 10 gün önce nst bakıldığında sancı çıktı mı ? Karnının taş gibi sert olması kasılmak oluyorr, nst de sancı diye çıkıyor. Eğer ilk doğumsa bebek kendni doğuma hazırladığından oluyor. Düzensizse korkma . Bende 32 haftadan beri ilaç içmeme rağmen sürekli oluyor malesef..

Zatn bende virüsten dolayı kimseyi istemiyordum ama eşimi de odaya almadıklarından en azından tuvalete falan gittiğimde bebeğimi bırakabilceğim bi yakınm yanmda olsun isterdim. Çnkü devlet hastanelerinde odalar iki kişilk. yanımda nasl bir hastayı yatıracaklar hiç bilmiyorm. erken doğm riskimden dolayı daha önce tek başıma hastanede yattım yanmda yaşlı miyom ameliyatı olmuş bir bayan vardı , refakatcisi ile birlkte iyi insanlardı. Bu sefer nasl birileriyle karşılaşırm bilmiyorm bi tek o endişem var. Yoksa her türlü bakarm bebeğime ben
Canım düzenden ziyade durmuyor sürekli bir karın ağrısı var. Tuvaletim var gibi😐

xiexie xiexie tesekkur ederim. Sen de bayadir cekiyormussun Allah yardimcin olsun.
Ilk doğum degil ama ilki sorunluydu acil sezeryan olmustum 35te, sanci cikmisti o gunanlamamistim bile.
10gun onceki nstde sanci yoktu. Yani sanci nedir bilmiyorum,oyuzdenkarnimin taş gibi olmasi neyin isareti anlamiyorum. Fazlami yiyorum ki yiyorum, yoksayorulmaktan mi bu da olabilir kahvalti hazirladim isim bitti.kasiklarim zaten cok fena morarmis gibi agri ,sizi var.
Dogum agrisi degil bunlaer sanki ama yine de gideyim mi yani yarin sizce.
15 nisan guzel tarih olur demisti enson belki kesin tarih verir.
Allaha emanetiz,her zamanki gibi kizlar..

Duzenli mi bilmiyorum sertlesiyor ya bazen 1 saat 2saat oyle kaliyor..

Annenler gelemiyor zor olacak,devlette hatta simdi ozelde bile belki kimseye izin vermezler.icini ferah tut insallah ustesinden geliriz benim icin de ilk defa bebek bakmak olacak tabii yanima gelirse Allahin izniyle...

Sarilik olanlar olmus cok uzuldum,Allah sifa versin insallah.
Sarilik olmamasi icin mama mi vermek gerekiyor kizlar

Tunaydın arkadaslar..
benim gibi huzursuz ruyalar goren var mi ya?
neden böyle oluyor anlamadim
acaba gecirdigimiz sıkıntılı gunlerden mi?korona falan 😔

kızlar dünden beri bebişim az hareket ediyor normal mi doğum belirtisi mi (38+5)

Ya maşallah hiç kilo almamışsınız.
Çok güzel görünüyorsunuz:nazar:
Karnınız baya düşmüş ama doğacak gibi 🤔
Benm kazakistanda bir arkadaşm daha yeni 42 haftası bitince doğurdu . Bazı bebekler gelmek bilmiyor malesef 😊
Kilom normal evet,karnım düşük görünüyor ama bebek yukardaymış inmemiş daha, bu haftada inmezse sezeryan olacak, hepimiz için en iyisi olur inşallah

Arkadaşlar, karnımda kasılma ve gevşemeler olmaya başladı. Yani daha doğrusu sanki kuzum hareket ediyormuş ve zorluyormuş sonra geri duruyormuş gibi. Sizde de oluyor mu? Sancı böyle birşey mi acaba?
Bu kasılma. Buna ağrı eşlik edince sancı oluyor sanırım.
Tunaydın arkadaslar..
benim gibi huzursuz ruyalar goren var mi ya?
neden böyle oluyor anlamadim
acaba gecirdigimiz sıkıntılı gunlerden mi?korona falan 😔
Evet hamilelikte rüyalarda artış oluyormus. Eh durumlar da malum o yüzden kabusa dönüyor maalesef.
kızlar dünden beri bebişim az hareket ediyor normal mi doğum belirtisi mi (38+5)
Kendini yordun mu bu ara?

Evet hamilelikte rüyalarda artış oluyormus. Eh durumlar da malum o yüzden kabusa dönüyor maalesef.

Hayır hiç yormadım tam tersi annem geldi hep uzanıyorum

Bende görüyorum canım hatta tamda bu coronayla ilgili rüyalar maalesef...

sanırım normal ama ben alişkin degilim mutsuz uyanmaya 🙄

Hayır hiç yormadım tam tersi annem geldi hep uzanıyorum
O zaman doktoruna bildir derim. Ben kendimi yorunca hareketlerde azalma oluyor çünkü. Hatta bildirmeden önce bir saat yerinden kalkmadan uzan ve kaç kez hareket ettiğini not et. 10-15 kez hareket etmeli demişti doktorum.

Metsil önerdiler dün kaka yapmadı sanırım o da rahatsız ediyor
Metsil hicbir ise yaramiyor. Benim cocuklarda fayda etmedi. Biogai hem bagirsak florasini duzenliyor duzenli kaka yapmasi icin .oglumda 6 aya kadar kullandim. Kizimda dogduktan 2 gun sonra başladim.ilk 4 gunden sonra faydasini gosteriyor. Sap ise sadece gaz icin

Aynen gitmek.icimden hic gelmiyo oyle yapicam. Bugun pazar artik yarin ararim
Arıyabilecegin bir doktorun varsa bi görüş istersen. Bikac defa başıma geldi telefonla derdimi anlattım. Magnorm diye bir ilac var tek kullanimlik bi kaç sefer onu aldırdı. Oyle düzeldim ortalik bu kadar karışıkken, belki sanada telden yardımcı olur. Geçmiş olsun

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize, yarın 40 a giriyorum, herkes bebiş resmi atarken ben de bir göbüş resmi atayım son haftamızdan hatıra kalsın inadı bırakıp sezeryan günü almanın vakti gelmiş...
Neyse elimde avucumda bi hamilelik çekimi var en azından 🤗 diğer tüm hayaller iptal ama olsunn sağlıkla gelsinler de 💗
İkinizede MaşaAllah 😍😍😍 bendmi anormallik var benim karnım niye çok büyük 😂😂
Sizin karnınız benim 6 aylık halim 🤣

Back
X