- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Ya meğer ne büyük nimetmis markete gitmek bile. İnsan kaybedince anlıyorBelgesel falan iziliyorumBende boğuluyorummmm

Cidden ya dogsalar da sağlıkla, onlarla zaman geçerdi. Yumuk elleri ayaklarini seve seveMaşallah ya gözün aydın canım. Darısı bizlere olsun. Güzel hikayeler okudukça mutlu oluyorum çok.
Günaydın blupcum.
Hepimiz aynı durumdayız o kadar bunalıyor ki insan.
Eşimle heer gün izlediğimiz bir yabancı dizi var 4 5 bölüm izleye izleye bitereceğiz neredeyse.
Bebişlerimiz bir gelse de onlarla ilgilensek artık ya.

Canım evde olmaktan da oluyor bence. Şu an en hareket etmemiz gereken dönem ve sıkışıp kaldık. Bebekler de sıkılıyo demek ki. Geceler zaten geçmiyor artık. Az kaldı ya hayırlısı bakalımGünaydın
Bende geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorm sağa dönüyorm olmuyor sola dönüyorm olmuyor sırt üstü yatıyorm olmuyor. En son eşime cam açtırdım sabaha kadr cam açık yattı da bi kaç saat uyudum . İlk hamilelkte böyle şeyler yaşamamıştım bu ikinci beni fena zorladı . Yada sürekli evde olmaktan bunlar
Ya maşallah hiç kilo almamışsınız.
Çok güzel görünüyorsunuz
Karnınız baya düşmüş ama doğacak gibi
Benm kazakistanda bir arkadaşm daha yeni 42 haftası bitince doğurdu . Bazı bebekler gelmek bilmiyor malesef
Ya maşallah ne güzel çekim olmuş.
Benm bütün planlarm yattı valla . Artk sadece sağlıklı bir şeklde doğurup geleym diyorm.
Merhaba , Allah yardımcın olsun gazlı bebek çok zor. İnşallah çok sürmez gazı..