2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkese selamlar bebisler kacinci haftada döndü acaba benim ilk iki oglum.32 civari donmustu.bu kiz daha dönmedi kafa yukarda nefes almam bile zorlasti 34.haftadayim bu arada.

Bu kan uyuşmazligi anne negatif baba pozitif durumda ve bebek ile anne kanı uyuşmazsa bebek anne kanı ile savaş verirse bebekte sorun oluyormuş. Peki kan uyuşmazligi olan için idrar sonucundan anlasiliyomus galiba düşük pozitif çıkan var mı. Yada sözlerin hep negatif mi cıktı test sonucları.?

Lütfen cevap verin gerçekten ablam belli etmese de kötü benim de çok canm sıkılıyor bu duruma 😔😔😔 belki hir tedavisi vardır diye umut ediyorm
Canım benim bildiğim tedavisi olan bir şey fen derslerinden bildiğim kadarıyla ilk çoçuk da sorun olmuyormuş diğerçoçuklarda da hamileliğin belli bir haftasında iğne oluyor sorun olmuyor diye biliyorum rabbim şifa versin

Herkese selamlar bebisler kacinci haftada döndü acaba benim ilk iki oglum.32 civari donmustu.bu kiz daha dönmedi kafa yukarda nefes almam bile zorlasti 34.haftadayim bu arada.
Son anda bile dönebilir canım benim 26. Haftadan beri doğum pozisyonunda kzım

Benim ilk bebegim 26. Haftada gittiğimde dönmüştü o zamandan beri de aynı doğum pozisyonunda bekliyor 😊

Canım benim bildiğim tedavisi olan bir şey fen derslerinden bildiğim kadarıyla ilk çoçuk da sorun olmuyormuş diğerçoçuklarda da hamileliğin belli bir haftasında iğne oluyor sorun olmuyor diye biliyorum rabbim şifa versin
Ignedini de oldu aslında niye böyle olduysa ya bakalım çarşamba günü gidecek sonuca göre hareket edilecekmis. Inşallah geçer bu sorun

Son anda dönen çok duydum. Bir iki videoda doktorun döndürdüğünü görmüştüm. Karnını ovarak döndürüyor ama tehlikeli olabilir diye tercih etmiyorlar. Hayırlısını isteyin normal sezaryen çok önemli değil. Sağlıklı nasıl gelicekse öyle gelsin inşallah

Benim ilk bebegim olacak inşallah 30.ncu haftadan beri ters döndü çok baskı yapıyor aşağı inmiş iyice doğuma çok yakın duruyor

Anladım canım fl denilen bacak boyu o zaman. Bacak boyu en son ben 36da gitmişim ama usg 36+5 çıkmış şimdi baktım kağıda. Ama bugun anca 36+5im demekki 5 gün önden gidiyor uyluk kemiğine göreyse. Kilo boya gitti bizde demek😂😂
Benim o fl en son baktığımda 2 hafta mı ne önden gidiyordu, eşim 1.90, abisi falan da uzun, sanırım onlara çekecek benim kız.. Ama ben minyon olsun isterim 😊

Canım benimki devamlı dönüyor 😅 Artıkkaçıncıya döndüğünü ben de bilmiyorum. En son baş aşağıydı ama sanırım 2 gün önce yine yan döndü. Hem canım çok yandı hem de hıçkırığından vs anlıyorum nerede olduğunu 🤦🏻‍♀️

Gönlünü ferah tutsun canım inş sıkıntı olmaz başka bir doktor a daha görünsün
Zaten bura tekrar bakacak eğer test sonucu aynı çıkarsa büyük bir hastahaneye sevk vereceklermiş orda da başka bişeyle bakilacakmis burda yokmuş ondan da ordaki ne derse işte

Son anda dönen çok duydum. Bir iki videoda doktorun döndürdüğünü görmüştüm. Karnını ovarak döndürüyor ama tehlikeli olabilir diye tercih etmiyorlar. Hayırlısını isteyin normal sezaryen çok önemli değil. Sağlıklı nasıl gelicekse öyle gelsin inşallah
hayirlisi cnm.donmezse mecburen sezeryan olur
Canım benimki devamlı dönüyor 😅 Artıkkaçıncıya döndüğünü ben de bilmiyorum. En son baş aşağıydı ama sanırım 2 gün önce yine yan döndü. Hem canım çok yandı hem de hıçkırığından vs anlıyorum nerede olduğunu 🤦🏻‍♀️
😊senin normalmi.olacak.dogum seklin bellimi canim

Zaten bura tekrar bakacak eğer test sonucu aynı çıkarsa büyük bir hastahaneye sevk vereceklermiş orda da başka bişeyle bakilacakmis burda yokmuş ondan da ordaki ne derse işte
Allah yardımcısı olsun canım biz dua edelim rabbşm kabul etsin

Back
X