2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
40 ı görmeme 15 dk kaldı, squat da yapmıyorum artık, gelmiyorsa gelmesin keyfi bilir:işsiz:
Canım hiç açılman var mı doktor ne dedi yaa bende 39 olacak 5 dk sonra bugğn sordum doktora nasıl olacak 40 a kadar doğmazsa çünkü nts gayet iyi iki sancı vardı onu da önemsemedi doktor

Canım hiç açılman var mı doktor ne dedi yaa bende 39 olacak 5 dk sonra bugğn sordum doktora nasıl olacak 40 a kadar doğmazsa çünkü nts gayet iyi iki sancı vardı onu da önemsemedi doktor
Açılmam yok yumuşamam yok belirtim yok , kanalda değil aşağı inmemiş, doktor sezeryan dedi ama uzatmaları oynuyorum

Açılmam yok yumuşamam yok belirtim yok , kanalda değil aşağı inmemiş, doktor sezeryan dedi ama uzatmaları oynuyorum
Bende sordum bugğn açılma var mı diye bakmadı salı gel duruma göre karar verecez dedi olmazsa 1-2 gün daha bekleriz dedi strese girdim bende de hiç belirti yok malesef

Bende sordum bugğn açılma var mı diye bakmadı salı gel duruma göre karar verecez dedi olmazsa 1-2 gün daha bekleriz dedi strese girdim bende de hiç belirti yok malesef
Hayırlısı canım inşallah, 40 dolana kadar bekliycem sanırım,1 nisana sezeryan günü almıştım iptal ettim, olmuyorsa da nasip.

Hayırlısı canım inşallah, 40 dolana kadar bekliycem sanırım,1 nisana sezeryan günü almıştım iptal ettim, olmuyorsa da nasip.
Aynn öyle sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil Meryem süresini oku canım birde Kuran’ın ortasını aç oku bir hacı teyze söyledi geçen gün bnden okuyacağım

Eveeeeet 😄 Annem, anneannem hep öyle yaparlardı ben çocukken.. Tavada üstüne tabak bastırıyorsun, sonra ters çevirip bastırıyorsun 😅
Yarın sabah deneyeyim 😋😂😂
40 ı görmeme 15 dk kaldı, squat da yapmıyorum artık, gelmiyorsa gelmesin keyfi bilir:işsiz:
Canım senin bebe 1 nisan doğacak bence 😬

bu arada
Normal doğum yapacak olan arkadaşlarım
Dışarı çıkamıyoruz bari düzenli bir şekilde saat başı koltuğa çıkıp inin bir kaç kere 🤔

S Semasin cnm senin ilk iki sezaryen degil miydi? yanlis mi hatirliyorum?
eger oyleyse 2 sezaryen sonrasi ssvd tebrik ediyorum seni 👏👏

Benimde kızım dünyaya geldi

Slm herkese bebeğim bugün dünyaya geldi 2700 gr gayet sağlıklıyız çok şükür sadece sütüm gelmedi daha ama emme refleksi iyi darısı sizlere inşalalh depend çok işe yarıyor

hayirli ugurlu olsun kızlar 💕💕💕🧿🧿🧿

Ya kafasına ne demeli 😏
Bebegi dogurmak birsey büyütmek yok süt yetti yok yetmedi hadi arttirici araştır. Artmadi mama bul . Sarilik olmasin . Derken Meme reddi en cildirtan sey biberonu cikar . Çıkkkss yine cozüm yok sebep bulunmuyor . Gaz oldu gaz çıkarıcı
Uyku sorun uyku eğitimi derken ek gida zamanı 😱😱😱 yedi yemedi döktü hadi cani sagolsun ama temizlemek 🤪 iştahsız bu cocuk iştahaçıcı araştır olmadi digerini dene atak donemi dis dönemi hastalik ..oturma donemi pat düştü . Herseyi agzina alma donemi aman hijyenik olalım. Emekleme ayy her yere kaciyor carpiyor . Yurume donemi pat düştü pat çarptı. Derkeeeeennn ... oh 2 yas geldi bebeklik sıkıntısı bitti bazi seyler duzene girdi... o da ne iki yas sendromu sebepsiz hırçınlık düzensizlik bağırma ağlama kendine zarar verme veeeee anne çıldırdı 😂
Cocuk demek aslinda basli basina problemle cabalamak demek ahh o sevgisi yok mu hepsini seve seve yaptırıyor 😅😌
Fena döküldüm suan sabahtir beri oglumla ugrasmaktan psikolojim söküldü 🤪
hic sorma bnm de 3 yas ve su siralar bebekcilik oynuyor hep aglama zirlama taklidi hatta yemek yiyelim mi yerine mamma mamma diyor 🤷‍♀️🤦‍♀️

Back
X