2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hareketleri iyiydi uyumusum yeni uyandım şu an hissetmiyorum. Doktora gidicem şimdi.

Sağ ol canım.

Sanırım su evet. Peki kan geldi mi hiç? Şimdi baktım bir damla kan izi var camasirimda.

Sağ olun kızlar hepinizi öpüyorum bebek hareket etmiyor gibi geldi gidicez birazdan. Dua edin 😘
Kan suyum gelirken gelmemişti ama gidince alttan muayene ettiklerinde baya kanamam olmuştu zaten doğum başlamıştı 13 saat sonunda da doğum olmuştu stres yaptığın için belki bebek hareketi azalmıştır su an inşallah hayırlı haberini bekliyoruz

Hareketleri iyiydi uyumusum yeni uyandım şu an hissetmiyorum. Doktora gidicem şimdi.

Sağ ol canım.

Sanırım su evet. Peki kan geldi mi hiç? Şimdi baktım bir damla kan izi var camasirimda.

Sağ olun kızlar hepinizi öpüyorum bebek hareket etmiyor gibi geldi gidicez birazdan. Dua edin 😘
Heyt kankam doğuruyor hadi bir avazda inşallah 😍😂

Güzel anneler selaaamm.. 🙋‍♀️ Biz cumartesi doğduk teyzeleri.. Doktorum hastaneler dolmadan, sokağa çıkma yasağı gelmeden alalım dedi. Normalde bugün doğacaktı.. Ama iki gün önce doğdu.. Ve bu virüs olmasaydı 6 nisanda dünyaya gelecekti. 2800gr..48 cm. Spinal sezeryan.. İkimiz de iyiyiz.. Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun.. Hepinizi öptük.. 💕
Allah sağlıkla.buyutmeyi nasip etsin analı babalı insallah canim💜

Kızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk 😥
Şuan benmki de az hareket ediyor canm . Hiç hareket etmiyor değil neden stres yapıyorsun. Bir su iç bak tekme atsın sana da gör

Kızlar hareketleri neden azaldı acaba ya? Yiyorum kendimi resmen. Kahvaltıdan sonra gidicez beni rahatlatın biraz. Doğum yaklaşınca artar mı azalır mı niye böyle yaptı bu çocuk 😥

Şimdi sen heyecan yaptın canım belki normal zamanda da bu kadar hareket etmediği oluyordu ama şuan dikkatini çekiyor. Zaten gideceksin birazdan endişe etme.

Glul glukumm uyuyordur canım yaa niye telaşlanyrsun hemen.
Dr git haber etbizede.

Stres yapma sakin ol, doğumun başlaması yakın gibi bebek kendini bi yerde toplar genelde doğuma yakın, yolu bulmaya çalışır, rahat olursan o da rahat olur.tekme falan değil de toplanma hareketleri oluyordu bende doğum başlayınca.

Kuzm çocuk doğacam diyo artk napsn taklamı atsın içerde
Kanala girmiş çıkmayı bekliyordur 😍😍
Benimkide bazen etmiyor

Düz yat bakalım ozman eder belki için rahat eder
Ama korkacak bişe değildir içini ferah tut inşaAllah

Ben doğum yaparken bebeğin hareketlerini hiç hissetmemiştim kanka.hatta hatırlıyorum doktora bu çocuk neden hareket etmiyor doktor hanım diye bağırmışım korkudan o sıra.hemen yanlarında duran küçük ultrasonu açıp kalp atışlarını göstermişti bana.o kasılma anında hareket etmiyorlar galiba

Benm hep 70 100 arası çıkıyor da noluyor serum takıp ilaç verip hop geri itiyorlar😂 doğmayında doğmuyor Allah biliyor doğacağı günü😂
Atraksiyon seviom galiba ben 😀 ön prova yapmissin sen. Cok heyecan yapmazsin o zmn 😎

Back
X