2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canm noldu mesajjni görmedim acil bir durum mu oldu 🙁
Canımmm 🙏🏻.4 gündür uyku yok, kaşıntı tavan. Karnımda Ağrı, reflü de öyle, tansiyon düşmüyor apar topar gittik. Anne oluyorken annesizlik daha bir koydu. Duygularım çok yoğun. Görümcem gelecekti o da gelemiyor, sonumuz hayrolsun inşallah

canim hiç sıkma canini. neredeyse hepimiz yalnızız bu süreçte. zor ama sağlık olsun yapacak bir şey yok.

doğumda ben kızları arkadaşa bıraktım. sonraki ışın tedavisinde de yalnız kaldılar iki çocuk.

mis kokulunu alıp evinize döneceksiniz. hep bunu düşün... 🤱🤱
Allah razı olsun canım benim hepiniz güç veriyorsunuz.

Bugün benm kasıklarımda felaket ağrı oluyor ve karnım sürekli kasılıyor asla ayakta duramıyorm . Sürekli tuvalete gidiyorum. Midem acayip ekşiyor. İlacımı da içtim ama Hiç iyi değilim ya hu. Hastaneye de gitmek istemiyorum. Ne yapsam bilemedm

Yok canım dönmemiştir. Benim bebek heryeri tekmeliyo alt üst sağ sol 😂😂 hatta bi keresinde yazmıstım buraya döndü sanırım diye ama dönmemiş. Kafasıyla ayağı aynı yerdeler ama o yanlara vuran da dirsekleriymiş. Yeri daralınca böyle hissediliyomuş korkma daha dönmez bence😂
Ay inşaAllah cnsım ya
Aşağda hareket etmiyordu normalde ama şuan aşağıda hareket ediyo ☹️

Bence bunun çok yapıyla alakası yok
Ben yapılıyım uzun boylu kemikli balık etliyim
Ama bebelerim zayıf oluyor 🥴 ilk kızm tam 3000 kilo doğdu
Karnımdakide o 3200 falan olck tahminimce

Ay inşaAllah cnsım ya
Aşağda hareket etmiyordu normalde ama şuan aşağıda hareket ediyo ☹
ben de hıçkırığını hep farklı yerden duyuyorum ama doktora gittiğimde dönmemişti, dönmezler inş.

İki arada bir derede çatlak kurabiye yaptım. Fırına sürdüm minnoş ağladı onla uğraşıyım derken fırındakini unuttum😂 neyse ki ucuz kurtardık. 😝😝🤣
Ayy okullu annişler sizin çocuklar da sıkılıyor mu yaaa.
Neler yapıyorsunuz yada yapmaya çalışıyorsunuz? Dışarı çıkamıyoruz malum evde etkinlik ne yaptırsam acaba
Kızlar hastaneye gidiyoruz. Çok moralsizim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Çok kimsesiziz diye. Sahibimiz Allah.
Canim benim üzme kendini sen güçlü bir kadınsın. Tek olsanda sen üstesinden gelirsin. Hepimiz bir süreçten geçiyoruz, ben virusten once dogum yaptım. Sansliyim dedim ama oyle olmadı. Kan vermek icin gittiğim hastanede kiyafetsiz aç bir sekilde 5 gün geçirdim. Bebek kucagimda oglum babasinda dısarı çıkamadan, kafeye yollanmadim. Oradaki bir kadın 5 kiloluk su ile bir paket bisküvi verdi onunla oralarda kaldim. Hayatımin en kötü günleriydi. Allah sağlıl sıhat versin hersey bizler için gelip geçiyor, öyle veya böyle. Sen yıpratma kendini önceliğin bebeğin olsun,bak hersey nasıl yoluna giriyor. Allah büyük hepinize ayrı ayrı yardım etsin, sabır versin 😘

Canım çok az kaldı sabret. 🥰🌸 Bol merdiven bence de🤰🏻

Benim nişan bir hafta sürdü sonra atıldı😂
Cuma günü merdiven in çık yaptım pazar günü de 50 dk yürüdüm akşamına sancım başladı pazartesi gece doğurdum😍
İnşallah kendi sancınla doğurursun kanki.benim kızımda sancılar şiddetlenmeden doğum kanalında değildi.hiç belli olmaz.inşallah gece ben doğurdum diye mesaj atarsın 😍😁
Buarada kendi sancınla doğurursun inşaallah K Kuf
Kanala girme olayı nasıl bişey acaba. Ani mi oluyor yoksa güne falan mi yayılıyor. Kanala girdiğini biz hissedebiliyor muyuz🙄 üff bende doğurmak istiyorum artık🤦🏻‍♀️
Hiç bilmiyorum ki canım benim de ilk.
K Kuf kuzu suyun degil miymis gelen
Benim ilkte de 2 gün boyunca camasir pijama islatan su gelmişti. Doktor açılma yok ultrasonda da suyun gayet yerinde demişti acaba senin de mi öyle oldu
Peki gelen nişan mıymış
Nisanla karışık su gelmiş olabilir dedi doktor canım. Sanırım azar azar gelmeye de devam ediyo.
Canım neden aglıyosun bende tekim. Eşimle ikimiz gidicez ilk etapta durum belli değil belki bende tek dogurucam annem yetişene kadar çıkmış bile olurum hastaneden. Üzülme kendine güven senle eşin ikiniz varsınız biz de yazarız sana 🌸🙏

Ayy kıyamam nasıl heyecanlanmıştır yaa valla 😭 benim ki de ağlayabilir belli olmaz😂 sen merdivene dayan in çık evde eğil kalk ama dikkatli ol yavaş yavaş ritmik şekilde yap. Nefes egzersizleri yaparak eğilip kalk. Ay inşallah yarına doğurursun 🙏 sıcak suya gir küvet falan varsa eğer doldur içini yoksa sıcak duş al banyoda suyun altında bekle baya. Aklıma baska ilişki geliyo da ona da halim yok demişsin 😂😂
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm ; dualarımız seninle🙏🏻🙏🏻🥰
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur ya. İnşallah gelir sancılar kendiliğinden. Zaten en bilenini merdiven, squat. Birde acaba dayanabildiğin sıcaklıkta bir suyla duşmu alsan.
K Kuf kuzum zeytin yağı ile perine masajıda yapabilirsin
İnşaAllah kendi sancıslrın başlar bir avazda doğurursun 🥰
K Kuf hurma da açılma yapıyormuş ya varsa bolca ye Canım😍
Canım zaten sen benim bildiklerimin hepsini saymışsın 😬 sıcak suyla duşa gir, suyun altında squat yap ama dikkat et kayma.
doktora gittim geldim 😷
enfeksiyonmuş.bayagi korktum ama.sanci da çıktı.sancın çoğalırsa gel dedi.
K Kuf Allah yardimcin olsun canim 💕🙏
C cecenn canim istersen bir kere deneme yap.yani git gel yap nasıl kac dk suruyor falan.ama ben buugn hafif sanciyla yakin hastaneye bile zor gittim..yolda dogum riskli bisi.hem hizli dogum diye bisey de var.ailende var mi hizli doguran.o da onemli.
su geldiyse zaten ilişki olmaz canim. enfeksiyon riski olur. bol bol squat. sıcak duş için ne dedi doktor. o da riskli mi acaba su gelince. hatta oturma banyosu da yapmıştım ben son gunlerde.
Dusunu alıp gelirsin dediğine göre değil demek ki canım. Sabah da duş alıp gitmiştim zaten.
K Kuf canim bi avazda dogurursun insallah güzel haberler verirsin insallah bize en yakin zamanda 🤗🙏
Beline sert olmayacak şekilde masaj yapsın eşin canm faydası oluyormuş diye duymuştum. Sen dene işe yararsa bende yaptıracağım 😂

Ay kız doguruyon mu 😂💖🤗 heyecanlandım ha sen de doğuruyorsan sıramız geliyeahhhhh
Kızlar hepinize teşekkür ederim 😍 sancılar sıklaştı sanki. Bişey sorcam bu sancıların her biri kaç sn sürüyor? Benimki maksimum on sn falan. Böyle mi.olmasi lazım?

Ay inşaAllah cnsım ya
Aşağda hareket etmiyordu normalde ama şuan aşağıda hareket ediyo ☹️
Kız yok korkma bence dönmedi. O aşağıda olan kafası işte gerinme hareketi yapıyo belki de kanala inmeye çalışıyo olabilir seninki. Benim teeeyy 26.haftadan beri baş aşağı ve o zamandan beri oraları kafasıyla ittire ittire deliyo 😂 hem aşağıda hareket var hem yukarıda tam bir cadı 💁🏼‍♀️😂

Hiç bilmiyorum ki canım benim de ilk.

Nisanla karışık su gelmiş olabilir dedi doktor canım. Sanırım azar azar gelmeye de devam ediyo.

Dusunu alıp gelirsin dediğine göre değil demek ki canım. Sabah da duş alıp gitmiştim zaten.

Kızlar hepinize teşekkür ederim 😍 sancılar sıklaştı sanki. Bişey sorcam bu sancıların her biri kaç sn sürüyor? Benimki maksimum on sn falan. Böyle mi.olmasi lazım?

Eveeettt yavaş yavaş artar süresi. 💃🏻💃🏻💃🏻şiddeti de artar

Back
X