- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Kuzum adet sancısının birkaç katı gibi şimdilik. Belden vuruyor. Gel birlikte doguralim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum adet sancısının birkaç katı gibi şimdilik. Belden vuruyor. Gel birlikte doguralim
Oyşşşş yerim bunu ya allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Benimde olmuştu 2 gün sonra falan geçti ama şuan ağrım yokÇatı muayenesinden sonra bel ağrım başladı hayırdır inşallah![]()
Çatı muayenesinden sonra falan mı ? Yoksa birden mi geldiValla ya nişan geldi ya da su. Ya da kombo yapıp birlikte geldiler emin değiliz![]()
Yaa maşallah minnoşa ay valla byle gördükçe doğurasım geliyo bi an snra korku geliyo ardına
Bir tüp bebek düşüğüm var , 6 yıllık evliyiz , 4. Tüp bebek denememiz . Bu yolda çok yıprandık . Serklaj lıyım . Normal olması için bildiğim bir sıkıntım yok , doktor sırf tüp bebek diye kesinlikle sezeryan riske atmayalım dedi . Şimdi kendim ısrar edip başıma Allah korusun bir şey gelirse yıkılırım . Bu sefer ben demiştim risk almayalım a döner mesele diye yine içim rahat etmiyor . Doktor tabi ki ben demiştim demez ama ben doktoru dinleseydim pişmanlığını yaşamak istemiyorum . Sezeryan lafı hiç geçmeseydi keşke böyle içim içimi yemezdi . Hayırlısı bakalımBende iki sene uğraştım aşılamalar hsgler.. tüp bebek mi denesek dediğimiz bir zamanda kendiliğinden geldi şükür. Eğer gebeliğiniz sağlıklı gidiyor bir sorun da yoksa sezeryan düşünülmemeli bence hemen. Normal ihtimali de değerlendirse keşke doktorunuz. Siz istiyorsanız bi sorunda yoksa bi düşünün bence. Bende normal istiyorum Evde çalışıyorum bakalım tetiklerim inşallab bi an önce olması içinkafası büyük o sebeple 15 ine kadar gelmezse sezeryan diyor doktorum. Hiç istemiyorum başarabilirim normal doğumu diye düşünüyorum zaman ne göstericek bakalım
![]()
Yok canım korkma bana da bazen öyle geliyor ama hala baş geliş dedi bugün.Benim de 27de baş aşağ oldu
Ne bilim kuzm ya hareket ettiği yer hep aynıydı değişince korktminşaAllah dediğin gibidir
Yok canım muayeneden önce gece 4 buçukta kalktım mide yanmasıyla, o zaman geldi.Çatı muayenesinden sonra falan mı ? Yoksa birden mi geldi
İnşallah teyzesi sağ salim kavuşsaydim bi yoruldum vallahi hamileliktenKizzz ayagi cabuk galiba bu kuzunun gelecek gibi duruyor ayy hadi insallah![]()
İnşaAllah kuzm yaYok canım korkma bana da bazen öyle geliyor ama hala baş geliş dedi bugün.
Kuzum adet sancısının birkaç katı gibi şimdilik. Belden vuruyor. Gel birlikte doguralim![]()
Yaaa MaşaAllah SubhanAllah kuzuya
Yok yok korkutma kendini. Bir de çok büyüdüler dönse hissederdin kesin ağrı sancı şeklinde.İnşaAllah kuzm ya
Canım sıkıldı inşaAllah boş yere evham yapmışımdır
Bi onbeş gün sonra bekliyoruz o zaman seni deAy çok isterdim valla keşke ama daha var bana ya.![]()
İnşaAllah kuzmYok yok korkutma kendini. Bir de çok büyüdüler dönse hissederdin kesin ağrı sancı şeklinde.
Of hic sorma son aylar cok zorluyor penguen gibi yürüyorum çatı kemiği ağrısından ben bile doğurasım geliyorİnşallah teyzesi sağ salim kavuşsaydim bi yoruldum vallahi hamilelikten![]()
Ayy bi avazda kurtul inşallahYok canım muayeneden önce gece 4 buçukta kalktım mide yanmasıyla, o zaman geldi.
Anasina bak kizini al gibi olmus