2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende iki sene uğraştım aşılamalar hsgler.. tüp bebek mi denesek dediğimiz bir zamanda kendiliğinden geldi şükür. Eğer gebeliğiniz sağlıklı gidiyor bir sorun da yoksa sezeryan düşünülmemeli bence hemen. Normal ihtimali de değerlendirse keşke doktorunuz. Siz istiyorsanız bi sorunda yoksa bi düşünün bence. Bende normal istiyorum Evde çalışıyorum bakalım tetiklerim inşallab bi an önce olması için 😀 kafası büyük o sebeple 15 ine kadar gelmezse sezeryan diyor doktorum. Hiç istemiyorum başarabilirim normal doğumu diye düşünüyorum zaman ne göstericek bakalım🙏
Bir tüp bebek düşüğüm var , 6 yıllık evliyiz , 4. Tüp bebek denememiz . Bu yolda çok yıprandık . Serklaj lıyım . Normal olması için bildiğim bir sıkıntım yok , doktor sırf tüp bebek diye kesinlikle sezeryan riske atmayalım dedi . Şimdi kendim ısrar edip başıma Allah korusun bir şey gelirse yıkılırım . Bu sefer ben demiştim risk almayalım a döner mesele diye yine içim rahat etmiyor . Doktor tabi ki ben demiştim demez ama ben doktoru dinleseydim pişmanlığını yaşamak istemiyorum . Sezeryan lafı hiç geçmeseydi keşke böyle içim içimi yemezdi . Hayırlısı bakalım :110:

Benim de 27de baş aşağ oldu
Ne bilim kuzm ya hareket ettiği yer hep aynıydı değişince korktm😢 inşaAllah dediğin gibidir
Yok canım korkma bana da bazen öyle geliyor ama hala baş geliş dedi bugün.

Back
X