2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de çok rahatsızım, tuvalete çıksam çok rahatlayacağım ama yok olmuyor. Ben normalde sabah çay içersem direkt çıkardım ama bu sabah kuru kayısı üzerine içtim bir de bana mısın demedi.

Kız daha ne yapacaksın? Yeter. Maşallah..

Rabbim şifa versin canım, bu zor günler de geçer elbet..
Ay ne bileyim mutfağa girince kendimi kaybediyorum ben. Şimdi birde poğaça mayaladım 😅

aaah aahh 2. gebelikte nasip olursa bakalim ne diyeceksin 3. trimestirda.. is aramiyorum yavrum dinlenmek icin mola ariyorum 🤣🤣🤣🥴🥴🥴
koltuk minderleri hep yerde oyuncaklar kalemler.ben kaldirdikca o indiriyor.oyun oynuyormus 🤷‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤣
Ay doğrudur valla. İkinciye cesaret eder miyim bilmiyorum 🙄
Fırında kıymalı sebze, pirinç pilavı. Yanına da karnabahar pane. Çorbada yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Ne dersin 🤔
Olabilir çorba yanına. Ama menü doyurucu yani şart değil. Bak bakalım halin kalırsa yapıverirsin🌸
Sabah ne güzel neşeyle gitmiştim siteye 😔
Benim minikin kontrolü vardı bugün sarılıktan yattığı için kontrole getirin demişti doktor. Test sonuçları da çıkmış idrarında enfeksiyonu varmış 😔 o yüzden sarılığı bu kadar sürmüştür dedi doktor. Tekrar yatış verdi 5 gün yatacakmış bu kez 😣 süt götürüp emzirecem günde bikaç sefer. Prematürelerde olur bu tür enfeksiyonlar dedi doktor. Hayırlısıyla şu günleri bir atlatsaydık
Çok geçmiş olsun canım. Oluyor böyle şeyler. Tez zamanda geçer inşallah 🙏🏻

ya o deriyi çekme işinden ben de korkuyorum. 😱😱😱

ablamin kötü bir tecrübesi oldu onu yaparken. çekti yukarı geri indiremedi. soylemesi ayıptır pipisi şişmeye başladı. doktora götürdüler hemen doktor düzeltti. doğru yöntemini göstermiş vs ama ben çocuktum o zaman. o korkuya daha hiç yapmadım. 10. günu benim kuzumun da.

doktor da göstermedi hiç. haftaya kontrol var o zaman sorsam diyorum ama poliklinige almıyor yenidoganlari. bebek odasında kan verecegiz. bir değer yüksek çıkmıştı onlari değerlendirecek. bebege de bir kere bakti. gelecek hafta tekrar bakar mi bilmiyorumm
Ayy fena olmuş canım ya dikkatli olmak lazım çok hafif çekiyorum ben de ama yine de korktum şimdi 🤔 ilk fırsatta sor doktora 👍

Kızlar selamlaarr :anneadayı: Ne çok şey yazılmış oku oku anca bitirebildim. 1 Nisan şakası yapılmamış neyseki oh😁 @BlupBlupBlup naptı acaba ya. Merak ettim. Her şey yolundadır umarım.
Bugün kendime yapacak bir şey bulamadım. Planlarınız neler kızlar?

Eşimle sil süpür işleri yaptık.
Şimdi günleri daha iyi değerlendirmek için plan yapıcaz.
Birbirimize sardık iyice. 😂😂
5 dk da olsa kaçamak yapıp dışarda tur atıp gelecektim ama burada kar yağıyor hava çok soğuk 😑

Fırında kıymalı sebze, pirinç pilavı. Yanına da karnabahar pane. Çorbada yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Ne dersin 🤔

Ben pirinç pilavı yapamıyorum ya. 😐
Önceden çok güzel yapardım.
Evlenince iki kişiye yapmaya başlayınca elimin ayarı kaçtı. Ne yaparsam yapim çıtır çıtır geliyor arada.
Acaba tavamı büyük geliyor, pirincin markasından mı, neyden bulamıyorum.
Suyunu iyi ayarladığımı düşünüyorum ama sonuç hep hüsran. 😭😭

Evlenince iki kişiye yapmaya başlayınca elimin ayarı kaçtı. Ne yaparsam yapim çıtır çıtır geliyor arada.
Naçizane önerim canımmm, nişastasını iyice yok et pirincin, ben ılık tuzlu suya ıslayıp , yıkarken de hiç nişasta kalmayana kadar yıkayıp, iyice kavuruyorum. Sonra suyunu veriyorum. Fazla su koymadan pişiriyorum. Afiyet olsun 😋

Poğaça diyorsun 🙄
:KK70:
Hahahhahaha 😅😂😂 Cherrygum Cherrygum mu 😂😂
Ay doğrudur valla. İkinciye cesaret eder miyim bilmiyorum 🙄

Olabilir çorba yanına. Ama menü doyurucu yani şart değil. Bak bakalım halin kalırsa yapıverirsin🌸

Çok geçmiş olsun canım. Oluyor böyle şeyler. Tez zamanda geçer inşallah 🙏🏻
En son bakiceğim ona 😬
Puf puf poğaçalaar😁
😂😂😂😂 Öyle bir yer etti ki hayatımızda 😂😂
Ölçüyle yapmıyor musun ki 🤔 göz kararı yapınca benim de tutmuyor 😂

Eşimle sil süpür işleri yaptık.
Şimdi günleri daha iyi değerlendirmek için plan yapıcaz.
Birbirimize sardık iyice. 😂😂
5 dk da olsa kaçamak yapıp dışarda tur atıp gelecektim ama burada kar yağıyor hava çok soğuk 😑
Vay be kar yağıyor demek😳 Burası da bugün biraz serinledi geçen günlere göre.

Sabah ne güzel neşeyle gitmiştim siteye 😔
Benim minikin kontrolü vardı bugün sarılıktan yattığı için kontrole getirin demişti doktor. Test sonuçları da çıkmış idrarında enfeksiyonu varmış 😔 o yüzden sarılığı bu kadar sürmüştür dedi doktor. Tekrar yatış verdi 5 gün yatacakmış bu kez 😣 süt götürüp emzirecem günde bikaç sefer. Prematürelerde olur bu tür enfeksiyonlar dedi doktor. Hayırlısıyla şu günleri bir atlatsaydık
Canımmm ya, inşallah biran önce düşer enfeksiyonu da çabucak çıkar minik paşam

Canım aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Hatta eşim dalga geçip dururdu. Harika pilavından mı yaptın diye. Yanına yoğurt var mı yutamıyorum da derdi😁 Sonra bir tarife rahata erdim mis gibi oluyor şimdi. Tarif şöyle
Pirinci sıcak suda 15dk bekletip duru su akana kadar bir güzel yıkıyorsun. Tencereye zeytinyağı veya tereyağı koyup kavuruyorsun biraz orta ateşte. Bu arada benim ölçüm 2ye 3. 2 bardak pirince 3 bardak sıcak su. İçine 1adet kesme şeker koy. Birkaç damla da limon sık. Altını kısıp tam 9dk kur saatini. Alarm ötünce altını kapatıp dinlendir.

Back
X