2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay doğrudur valla. İkinciye cesaret eder miyim bilmiyorum 🙄

Olabilir çorba yanına. Ama menü doyurucu yani şart değil. Bak bakalım halin kalırsa yapıverirsin🌸

Çok geçmiş olsun canım. Oluyor böyle şeyler. Tez zamanda geçer inşallah 🙏🏻

insan hep boyle diyor ama o evlat kokusu var ya..ikinciyi degil ucuncuyu bile hayal ediyorsun 😍🥴😍

Ne kadar yanlış şeyler bunlar ya hayret ediyorum gerçekten. Allah sabır versin sana 😪
Ya işte bu benm 2.nci evliligim birde eşim de aynı şekilde ikimizde de çocuk yok. Ilkinde de kaynanali evde oturdum bunda asla dedim ayrıydı evim snra geri gelmek zorunda kaldım.
Yani benim anladığım yastık değişiyormuş da kader değişmiyormuş canm. Ha ama Allaha çok şükür bu evliligimden de eşimden de çok memnunum çok şükür ki pişman etmedi beni.🙏

Kizlaaarrr..

Meryem ana otu faydaları resimde yazıyor belki deneyen vardır belki benim gbi yeni duyan. Deneyen varsa işe yarıyor mu acaba.?
Denemek istiyorum belki faydası olur kızlar sizede

Eklentiler

• Screenshot_20200401-200015_Instagram.webp
    Screenshot_20200401-200015_Instagram.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 35
Kizlaaarrr..

Meryem ana otu faydaları resimde yazıyor belki deneyen vardır belki benim gbi yeni duyan. Deneyen varsa işe yarıyor mu acaba.?
Denemek istiyorum belki faydası olur kızlar sizede
Benim evde var, hastaneye götüreyim diyorum ama orada tas mas uğraşamam heralde.. Belki evde suya koyarım çıkmadan evvel, suyunu da şişelerim.

Back
X