2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden

gecmis olsun.hayirli olsun canim 💓🙏

Allah saglikli anali babali buyutsun ins 🧿💕🧿
planli sezaryen miydi?

Bendeee bendeeee 😍😍😍😍

Oyyy sağına kediyi, soluna bebeği alırsın artık 🥰 merak etme onlarda bebeklere çok hassas yaklaşıyor.

Canım aliminyumdan tel sineklik yapılıyor, bende düşmesin diye her yere yaptırmıştım.

Resmen çocuğa trip 😂 daha doğmadan kadın tribiyle tanıştı garibim 😬

Ayy hadi bakalım inşallah 🙏🙏

Beklenen tarih mi mi 22 nisan yoksa sezeryan için mi 22 verdi? Sezeryansa geç değil mi yav? 🤔
Ay yazın en azından bi kaç yere yapyirayim ya bende ev hava almazsa da olmaz çünkü 😍

kizlar özel hastanelerle ilgili yeni düzenleme dendi..acaba nedir?

Kızlar ben hıçkırığını altta hissediyordum normalde şimdi yanda hissediyorum 😭😭 başını yanamı getirdi bu

Canım bende sürekli farklı yerlerde hissediyorum. Hatta genele yayılmış gibi elimi nereye koysam orda sanki. Endişe etme dönmemiştir inşallah.

Bugünde ne sancı , ne nişan , ne de su gelmedi puffffs:KK51:

Vay be günler dolmuş daha tık yok he.
Belki eli kulağındadır bugün yarın gelir bebiş. 😇

Yok yok bir şey yapmaz merak etme, asıl kızın ona yapacaklarından kork sen 😅

Bu da benim suratsız.. 😄 Alt bezleme ve küvette yıkama egzersizi de yapsam mı diyorum Mia üzerinde :KK70:
Eki Görüntüle 2612207
Delircem güzelliğe bak suratsiz😍😍😍 eh daha 7 Ay lik benim dana bizim kız büyüyünce bu yaşlanacak çok yorar bunu😂😂

Back
X