Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de yaa 39+1 hiç bir belirtim yokAyy günlerimiz de aynı benim daha hiç belirtim yok![]()
Oda birşeydir yerleri silicem kalkıp belki faydası olurYok kuzm
Ayağa kalkınca iğne batması gibi batma oluyo çok fazlalaştı
Kızlar ben sezeryan ile dün doğum yaptim ve dünden beri hiç uyumadım bebek emmiyor refleks yok bugün biraz mama verebildik zar zor dün migdeside yıkandı amniyon yutmuş moralim çok bozuk sürekli uyuyor kan şekerde iyi çıkıyordu bugün biraz toparladı sanki ama çok uyuması beni korkutuyor kakasini çişini yaptı çok sukur.. lütfen dua edin hemen toparladı çıkalım hastaneden
oyle ama pek geldigi yoktu ben de sasirdimŞu vakit bi yardım eden şart ya![]()
Ay yazın en azından bi kaç yere yapyirayim ya bende ev hava almazsa da olmaz çünküBendeee bendeeee
Oyyy sağına kediyi, soluna bebeği alırsın artıkmerak etme onlarda bebeklere çok hassas yaklaşıyor.
Canım aliminyumdan tel sineklik yapılıyor, bende düşmesin diye her yere yaptırmıştım.
Resmen çocuğa tripdaha doğmadan kadın tribiyle tanıştı garibim
Ayy hadi bakalım inşallah
Beklenen tarih mi mi 22 nisan yoksa sezeryan için mi 22 verdi? Sezeryansa geç değil mi yav?![]()
Kızlar ben hıçkırığını altta hissediyordum normalde şimdi yanda hissediyorumbaşını yanamı getirdi bu
Bugünde ne sancı , ne nişan , ne de su gelmedi puffffs![]()
Sen içini ferah tut canm. Kontrole ne zman gideceksin canmİnşaAllah yanılıyorumdur kuzm ya![]()
Evde içmeyecek misin canm ya niye kiBenim evde var, hastaneye götüreyim diyorum ama orada tas mas uğraşamam heralde.. Belki evde suya koyarım çıkmadan evvel, suyunu da şişelerim.
Delircem güzelliğe bak suratsizYok yok bir şey yapmaz merak etme, asıl kızın ona yapacaklarından kork sen
Bu da benim suratsız..Alt bezleme ve küvette yıkama egzersizi de yapsam mı diyorum Mia üzerinde
Eki Görüntüle 2612207
Hayırlısı vakit var daha demek ki, belirti de aramaz oldum artıkBende de yaa 39+1 hiç bir belirtim yok![]()
Normalde benim bildiğim hastanede tas içinde suya koyuyorsun. Suyundan içiyorsun, o açıldıkça senin de açılman artıyor. Ama evde içerim ya da suyu yanıma alırım ben heralde..Evde içmeyecek misin canm ya niye ki
Ay daha bebek seninki, beraber büyürler artıkDelircem güzelliğe bak suratsizeh daha 7 Ay lik benim dana bizim kız büyüyünce bu yaşlanacak çok yorar bunu
![]()
Maşallah kuzum sağlıkla büyüsün kuzunKızlar doğum yaptım 3260 gr 50 cm boyu esmer bombamın korktuğum gibi olmadı Allah herkese nasip etsin
Valla 10 gündür belirti arıyorum bende Bıraktım artık niyeti yok anladım ahh nazlı kızım yaaHayırlısı vakit var daha demek ki, belirti de aramaz oldum artık![]()
Belirtilere takıldıkça stres olmuştum şu an rahatım. O kadar bekledik üç gün daha bekleriz :)Valla 10 gündür belirti arıyorum bende Bıraktım artık niyeti yok anladım ahh nazlı kızım yaa
Senin kaç haftalıkBelirtilere takıldıkça stres olmuştum şu an rahatım. O kadar bekledik üç gün daha bekleriz :)