2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet 3 nisan dediğin ne ki yarına sancının başlaması lazım o zaman😂 senden sonra ben doğurcam gibi hissediyorum geç kalma bak peşindeyim 😂
Dua et o zaman 3 nisanda gelsin diye 😂😂
39+0ız kızm anlaşmayı bozmazsa bu gün gelmesi lazım :110::anneadayı::anne::KK76:
Sen doğursan herkes patır patır arkadan dökülecekmiş gibi geliyor bana nedense 😂😂 o yüzden doğur hadi 😅

Bende ilk doğumumda akışı bozmadan kendi gelsin istiyordum 38+1 de çatı muayenesi yaptı ve kafası elime değiyor iki güne doğum olur dedi nst de 80 100 arası sancılarım vardı ama doplerde bi ritm bozukluğu olup acil sezeryan aldılar kendimi normale çok hazırladığım için çok üzülmüştüm moralim bozulmuştu ama sağlıkla kucağına alınca herşeyi unutmuştum. A agacsizkoala canım dua et bol bol normal için eli den geleni yap ama baktın olmuyor hayırlısı ile sağlıkla kucağına almana bak yavrunu stres yapma gerekirse konuş bebeğinde onu ne kadar beklediğini bir an önce gelmesini istediğini söyle bilinç de çok etkili evrene de olumlu mesaj yolla😉

Kızlar bir şey danışıcam size. Şimdi cumartesi kontrolüm var benim. Çatı muayenesi yapılacak. Biliyorsunuz doktorum eğer sezeryan istersen 10 Nisan'dan sonra alabilirim demişti. 10 nisan desem 38+3 oluyor bu arada. Ben tamamen beklemeye karar vermiştim normal doğum için bebeğim dönünce. Bu akşam sağlık bakanı artık özel hastaneleri daha çok kullanıcaz deyince yine bir gerildim. Sizce doktorla konuştuğumda 10'nuna kadar gelmezse sezeryan mı talep etsem? Yoksa yine gözümü karartıp normal doğumu mu beklesem? Sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum.

Kuzum daha 10 Nisana var bir bekle bakalım belki hiç ummadığın anda başlayacak doğum. İnşallah kalbine göre olur her şey.

Bacakları ve kalçası ağrıyan var mı kızlar, yatınca daha çok ağrıyor,sol bacak sol kasık ve kalça

Benim sabaha karşı kalçamın yanı hep ağrımı oluyor ama bacak ve kasıkta ağrı yok canım.

Ayy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹
Gece yazdıktan sonra sancılarım sıklaştı. Şiddeti arttı. Sabah 5 buçukta çıktık yola. 6 bucukta hastanedeydik. 3 cm acikligim vardı. Epidural istedim, 4 cm olunca yaptılar. O çok rahatlattı. Sancılar iyice artıp açılma da tama yaklaşınca başladık ıkınma faslına 🤰 sancı geldikce ikin dedi doktor. Öyle böyle derken bizim minis 1 Nisan tam saat 12'de doğdu 😍 Yirtiklarim vardi onlar dikildi. Şimdi odadayim işte 😍 ay yazdıklarınızı çok merak ediyorum dönüp okuycam 😅 Yalniz o kadar uykusuzum ki anlatamam 😧

Oyy taze anne. Minik nasıl alıştınız mı birbirinize? Eşin halledebiliyor mu?
Müsait olursan cevap verirsin kuzum yoksa da hiç önemli değil. Şuan önemli olan senin hemencik toparlaman.😇🥰🥰

Benim de içten içe çekiliyor sanki, bizim belirtimiz de budur belki,adet olunca da bacağım ağrır benim.
Ayyy inş canım benim adet sancım pek olmazdı 3 gün sürerdi genellikle nasıl bir şeydi unuttum artık

Ayy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹️
Gece yazdıktan sonra sancılarım sıklaştı. Şiddeti arttı. Sabah 5 buçukta çıktık yola. 6 bucukta hastanedeydik. 3 cm acikligim vardı. Epidural istedim, 4 cm olunca yaptılar. O çok rahatlattı. Sancılar iyice artıp açılma da tama yaklaşınca başladık ıkınma faslına 🤰 sancı geldikce ikin dedi doktor. Öyle böyle derken bizim minis 1 Nisan tam saat 12'de doğdu 😍 Yirtiklarim vardi onlar dikildi. Şimdi odadayim işte 😍 ay yazdıklarınızı çok merak ediyorum dönüp okuycam 😅 Yalniz o kadar uykusuzum ki anlatamam 😧
Aslan gluk glukumm nasıl da çatır çatır doğurdunnn.. Canımm o yırtıklar bende de oldu korkma kesi dikişi kadar zor olmuyor. Üstüne rahat bi şekilde oturabilirsin bi kaç güne kadar😍

Tabi ki kimse karışmak istemez. Ben sadece düşünceleri merak ettim. Herkesin durumu kendine özel sonuçta. Cumartesi gittiğimde doktorlada konuşucam. Sadece bunun kararını ben mi vermeliyim bebek mi seçmeli onu düşündüm. İnşallah kendisi gelmek ister bir an önce, hayırlı bir vakitte 🙏
Amanın koalam bana kalırsa biliyosun normali seç derim. Senin dr da mal mı ney ya normale ikna ettirmesi lazımken sana mı bırakıyor. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür pozisyonuda baş geliş bence bebişini bekle canım. İnşaallah Sağlıkla gelsin oda..

Heh anlatmak istediğim tam olarak buydu işte. İşine karışmak gibi oluyor. Sanki yerinden etmişim, rahatını bozmuşum gibi hissettiriyor. Mesela böyle bir durum olmasa ama sezeryan istesem 40'a kadar beklerim. Belki kendi başlar sezeryanda olsa diye. Şimdi riskede atamıyorum.

Aynı durumdayım bebişim. Kafamda karışık, duygularım da. Aslında baktığında gelişimini tamamlamış oluyor vicdan yapacak birşey yok ortalıkta ama insan kıyamıyor yine işte. Keşke gelse 10'nuna kadar 😊

bebegin gelisimi de onemli.bebeklerimiz yakin gelisim de de sat ta da.
bnm doktorum en fazla 8 nisan dedi.bnm bulundugum sehirde vaka cok.. 😞 ama ne biliyim dedim ya icim rahat değil. kendiliginde gelesi yok.ya siz suquat falan diyorsunuz.bn anca ev cocuk yemek.dermanim kalmiyo ya.panda gibi oldum iyicene.ssvd de istiyorum ama yok ya normal doguramam ben :stop:

Ayy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹
valla öldük meraktan..siz iyi olun da 😍
dinlenmeye caliş kuzu 🙏💕💕🧿

Ayy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹️
Canım gözünüz aydın olsun güle güle büyütün inşallah tebrik ederim ne güzel bir doğumun olmuş🧿

Görmeye gittim uyuyordu canım antibiyotik tedavisine başlamışlar. Kanda da çıkmış enfeksiyonu iyiki yatırmışız dedi doktoru. En az 5 gün dedi bakalım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sütüm etkileniyor hemen. Bugünlet de geçecek inşallah. Kızım 1 ay kalmıştı çok şükür sağlıklı koca kız oldu diyorum kendi kendime

Görmeye gittim uyuyordu canım antibiyotik tedavisine başlamışlar. Kanda da çıkmış enfeksiyonu iyiki yatırmışız dedi doktoru. En az 5 gün dedi bakalım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sütüm etkileniyor hemen. Bugünlet de geçecek inşallah. Kızım 1 ay kalmıştı çok şükür sağlıklı koca kız oldu diyorum kendi kendime

Canım 5 gün dediğin hemen geçer inş. Sen kendine iyi bak yeter ki. Süt üzülmeye gelmiyor.

Midem yanıyo Salatalık iyi geliyo tavsiye ederim
IMG_20200402_043642.webp

Back
X