Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua et o zaman 3 nisanda gelsin diyeEvet 3 nisan dediğin ne ki yarına sancının başlaması lazım o zamansenden sonra ben doğurcam gibi hissediyorum geç kalma bak peşindeyim
![]()
Sen doğursan herkes patır patır arkadan dökülecekmiş gibi geliyor bana nedense39+0ız kızm anlaşmayı bozmazsa bu gün gelmesi lazım![]()
Ayyy inşaAllah bacımSen doğursan herkes patır patır arkadan dökülecekmiş gibi geliyor bana nedenseo yüzden doğur hadi
![]()
Kızlar bir şey danışıcam size. Şimdi cumartesi kontrolüm var benim. Çatı muayenesi yapılacak. Biliyorsunuz doktorum eğer sezeryan istersen 10 Nisan'dan sonra alabilirim demişti. 10 nisan desem 38+3 oluyor bu arada. Ben tamamen beklemeye karar vermiştim normal doğum için bebeğim dönünce. Bu akşam sağlık bakanı artık özel hastaneleri daha çok kullanıcaz deyince yine bir gerildim. Sizce doktorla konuştuğumda 10'nuna kadar gelmezse sezeryan mı talep etsem? Yoksa yine gözümü karartıp normal doğumu mu beklesem? Sizin düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Bacakları ve kalçası ağrıyan var mı kızlar, yatınca daha çok ağrıyor,sol bacak sol kasık ve kalça
Ayy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹
Gece yazdıktan sonra sancılarım sıklaştı. Şiddeti arttı. Sabah 5 buçukta çıktık yola. 6 bucukta hastanedeydik. 3 cm acikligim vardı. Epidural istedim, 4 cm olunca yaptılar. O çok rahatlattı. Sancılar iyice artıp açılma da tama yaklaşınca başladık ıkınma faslınasancı geldikce ikin dedi doktor. Öyle böyle derken bizim minis 1 Nisan tam saat 12'de doğdu
Yirtiklarim vardi onlar dikildi. Şimdi odadayim işte
ay yazdıklarınızı çok merak ediyorum dönüp okuycam
Yalniz o kadar uykusuzum ki anlatamam
![]()
Ayyy inşaAllah bacım![]()
İnşaAllah inşaAllah bacım yarın kontrol var bakalım ne dicek doktorValla bir sırayı salman lazım canım.
Tıkandık ilerleyemiyoruz bak![]()
Ayyy inş canım benim adet sancım pek olmazdı 3 gün sürerdi genellikle nasıl bir şeydi unuttum artıkBenim de içten içe çekiliyor sanki, bizim belirtimiz de budur belki,adet olunca da bacağım ağrır benim.
Evet sana 2 nisan doğurcan demiştim lütfen doğur bugünGeçmiş olsun, benimki o kadar ağır değil de, belki doğum belirtisidir dedim :)
Aslan gluk glukumm nasıl da çatır çatır doğurdunnn.. Canımm o yırtıklar bende de oldu korkma kesi dikişi kadar zor olmuyor. Üstüne rahat bi şekilde oturabilirsin bi kaç güne kadarAyy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi
Gece yazdıktan sonra sancılarım sıklaştı. Şiddeti arttı. Sabah 5 buçukta çıktık yola. 6 bucukta hastanedeydik. 3 cm acikligim vardı. Epidural istedim, 4 cm olunca yaptılar. O çok rahatlattı. Sancılar iyice artıp açılma da tama yaklaşınca başladık ıkınma faslınasancı geldikce ikin dedi doktor. Öyle böyle derken bizim minis 1 Nisan tam saat 12'de doğdu
![]()
Amanın koalam bana kalırsa biliyosun normali seç derim. Senin dr da mal mı ney ya normale ikna ettirmesi lazımken sana mı bırakıyor. Bebekte bi sıkıntı yok çok şükür pozisyonuda baş geliş bence bebişini bekle canım. İnşaallah Sağlıkla gelsin oda..Tabi ki kimse karışmak istemez. Ben sadece düşünceleri merak ettim. Herkesin durumu kendine özel sonuçta. Cumartesi gittiğimde doktorlada konuşucam. Sadece bunun kararını ben mi vermeliyim bebek mi seçmeli onu düşündüm. İnşallah kendisi gelmek ister bir an önce, hayırlı bir vakitte![]()
Heh anlatmak istediğim tam olarak buydu işte. İşine karışmak gibi oluyor. Sanki yerinden etmişim, rahatını bozmuşum gibi hissettiriyor. Mesela böyle bir durum olmasa ama sezeryan istesem 40'a kadar beklerim. Belki kendi başlar sezeryanda olsa diye. Şimdi riskede atamıyorum.
Aynı durumdayım bebişim. Kafamda karışık, duygularım da. Aslında baktığında gelişimini tamamlamış oluyor vicdan yapacak birşey yok ortalıkta ama insan kıyamıyor yine işte. Keşke gelse 10'nuna kadar![]()
valla öldük meraktan..siz iyi olun daAyy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi ☹
![]()
Canım gözünüz aydın olsun güle güle büyütün inşallah tebrik ederim ne güzel bir doğumun olmuşAyy kızlar sizi habersiz bıraktım haklısınız vallahi
![]()
Görmeye gittim uyuyordu canım antibiyotik tedavisine başlamışlar. Kanda da çıkmış enfeksiyonu iyiki yatırmışız dedi doktoru. En az 5 gün dedi bakalım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sütüm etkileniyor hemen. Bugünlet de geçecek inşallah. Kızım 1 ay kalmıştı çok şükür sağlıklı koca kız oldu diyorum kendi kendimemisskokulumm canm bebegin nasil oldu
Görmeye gittim uyuyordu canım antibiyotik tedavisine başlamışlar. Kanda da çıkmış enfeksiyonu iyiki yatırmışız dedi doktoru. En az 5 gün dedi bakalım. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum sütüm etkileniyor hemen. Bugünlet de geçecek inşallah. Kızım 1 ay kalmıştı çok şükür sağlıklı koca kız oldu diyorum kendi kendime