2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimkide aynı ya. Dediğin gibi ben yüz tane şey düşünürüm yatağa girince. Benden önce uyumasını hep kıskanırım. 😅
Evet dereotu çok faydalıymış süt yapımında doğumdan sonra daha bol tüketicem😍

Yaa cok güldüm yaaa terlik bile olmadı desene😂😂 seni merdivende biri görseydi öyle koşa koşa inip çıktığını karnın burnunda😂😂😂 temiz delirdik😂😂

+1 benim eşimi de koyalım bu gruba😂😂😂
Bence erkekler bu konuda genel olarak rahat ya 😂 gamsızlar 🙈

Kızlar canım bir meyve çekti, çok klasik hemen aklınıza gelecek olanlardan. Henüz her yerde yok ama. 😂 Tee Pendik'te bir yer bulduk şimdi onu almaya geldik eşimle. 😂😂 Bana diyor ki bunu ye de doğur artık bu zamana kadar birşey istemedin doğru düzgün zirvede bırak 😂😂😂

Ooh yarasın inşallah; senin kız tadını alınca harekete geçsin de bir an önce kavuşun inşallahh🙏🏻🙏🏻🥰🧿

Ooh yarasın inşallah; senin kız tadını alınca harekete geçsin de bir an önce kavuşun inşallahh🙏🏻🙏🏻🥰🧿
Valla harekete geçmeyi yanlış anladı sanırım. Şu an içerde o kadar hareketliki mahvetti beni. Demin kaburgama tekme falan vurdu sanırım sertçe. Yerimden sıçradım 😂

Kızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.😂 inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim 💫😂💖 hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri

Eklentiler

• IMG-20200402-WA0000.webp
    IMG-20200402-WA0000.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 109
Evet dereotu çok faydalıymış süt yapımında doğumdan sonra daha bol tüketicem😍

Yaa cok güldüm yaaa terlik bile olmadı desene😂😂 seni merdivende biri görseydi öyle koşa koşa inip çıktığını karnın burnunda😂😂😂 temiz delirdik😂😂

+1 benim eşimi de koyalım bu gruba😂😂😂
Bir de abuk subuk ev halimle çıktım, o depresyon hırkası falan üstümde 🤣 Kapı deliğinden bakan varsa ne düşünmüştür bilmem 😁

Kızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.😂 inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim 💫😂💖 hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
Oyy canım gözün aydın, darısı başımıza inşallah 😊 Kendi gelmesi de ayrı bir güzel olmuş 🧿

Masallah canimmm saglicakla buyut kuzunu 🤗
Sancilarla normal mi oldu 😊

Gözün aydın maşallah çok tatlı bebiş 😄 Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Sezeryan mı oldu yine de?

Oy maşallah kuzuya; 🥰🥰❤️Gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün; 🧿🧿kendi karar verdi demek geleceği zamana ne güzel; peki normal doğum mu oldu?🙄

İyiki yatmadan bakmışım çok merak etmiştim Allah analı babalı büyütsün kuzum. Maşallah nasıl tatlı ya. 🥰🥰🥰

Oyyy kuzucuk ya maşallah güzelliğe bak sen hoş gelmiş melek..sağlıkla huzurla büyüsün inş 💕💕💕
Yazdığın iyi oldu merak ediyorduk seni ve K Kuf u

Kızlar size aklıma takılan bir şey sorucam.
Ben 2 hafta önce kontrole gittiğimde 3 kiloya yakın demişti doktor bebek için. Son kontrolde 3.100 gr dedi. Yani her hafta 300gr alır diyorlar ya normalde benim bebiş almamış buna ek olarak şimdi baktım e nabızdan. 2 hafta önce girilen değerden daha düşük değer girilmiş karın çevresi için çok kafama takıldı bu durum.
e nabızda nasıl görebiliyorsun bu ölçüleri ben bilmiyorum da 🤭

Yaa MaşaAllah gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini İnşaAllah darısı bizlere 😍😍

İlk doğumunuz muydu. Çok uzun sürmemiş sanki. Size uzun gelmiştir tabide☺ Allah kurtarmış. Gözünüz Aydın darısı bizlere😀
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli olsun inşallah 😍😍 çok ıkındın mı acaba
Çok Sağolun 🙏🏻 Sizinde bebişler sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olur inşallah 😌 Benim açılma süreci baya hızlı gelişti aslında o yönden şanslıyım ebelerde öyle söyledi. İlk doğumum evet ve başlarda ıkınamıyordum. Ikınmayı bilmiyormuşum bunu anladım😣 O yüzden ıkınma faslı biraz zor geçti sanki 🤦🏻‍♀️

Kızlar iyigeceler biz eve ciktik çok sukur. Yalnız benim süt hiç yok olanda gelmiyor artık stres mi yaptim yorgunluktan mi anlamıyorum. Emzirmeye calisiyorum ama mecbur mama veriyorum. 2 saatte 1 30 ml veriyorum ama az geliyor sanirim sürekli aranıyor ve agliyor bugün 50 ve 60 ml verdiğim oldu eşim yanlış yapıyorsun 30 'dan fazla verme diyor. Lütfen yardım edin çok strese giriyorum. Doktorda emzirmekten başka birşey söylemedi ne yapmam lazım?

Kızlar iyigeceler biz eve ciktik çok sukur. Yalnız benim süt hiç yok olanda gelmiyor artık stres mi yaptim yorgunluktan mi anlamıyorum. Emzirmeye calisiyorum ama mecbur mama veriyorum. 2 saatte 1 30 ml veriyorum ama az geliyor sanirim sürekli aranıyor ve agliyor bugün 50 ve 60 ml verdiğim oldu eşim yanlış yapıyorsun 30 'dan fazla verme diyor. Lütfen yardım edin çok strese giriyorum. Doktorda emzirmekten başka birşey söylemedi ne yapmam lazım?
Merhaba doktor bana önce emzir günde dört beş kez de 30 ml mama ver dedi

Arkadaşlar günaydın,
Benim Ada Gece’m de doğdu 1 Nisan’da şaka bebeği gibi 🤣🤣🤣😍 sağlığımız iyi, belden uyuşturularak sezeryan olduk. Süt sorununuz var. Bakalım.
Son kontrolde 3600 demişlerdi 3.450 doğdu ve gayet bal gibi maşallah

Arkadaşlar günaydın,
Benim Ada Gece’m de doğdu 1 Nisan’da şaka bebeği gibi 🤣🤣🤣😍 sağlığımız iyi, belden uyuşturularak sezeryan olduk. Süt sorununuz var. Bakalım.
Son kontrolde 3600 demişlerdi 3.450 doğdu ve gayet bal gibi maşallah
Gözün aydın canım 😍😍

Back
X