2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.😂 inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim 💫😂💖 hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri
Oy meleğim, gözün aydın canım seni merak ettik grupça. Anneli babalı büyüsün sağlıkla mutlulukla şansla inşallah bol bol sütün olsun

Arkadaşlar günaydın,
Benim Ada Gece’m de doğdu 1 Nisan’da şaka bebeği gibi 🤣🤣🤣😍 sağlığımız iyi, belden uyuşturularak sezeryan olduk. Süt sorununuz var. Bakalım.
Son kontrolde 3600 demişlerdi 3.450 doğdu ve gayet bal gibi maşallah
Gözün aydın canım anneli babalı büyüsün sağlıkla inşallah musmutlu şanslı bir bebek olsun annesine de bol bol süt diliyorum

Kızlar benim dün sancilarim var yazmıştım benim kız sezeryan saatini bile bize bırakmadı sabah yapacağım doğumu gece 1 de yaptim.😂 inatçı mi inatçı babası kılıklı bir kuzum oldu ama iyiyiz çok şükür darisi bekleyen herkesin başına artık bende emisme saati yazabilirim 💫😂💖 hadi gelin sizde yanımıza sağ salim güzel grubun güzel anneleri

gözün aydın canım. sağlıkla büyüt minnakini. maşallah kuzuya💗💕💗💕
Kızlar iyigeceler biz eve ciktik çok sukur. Yalnız benim süt hiç yok olanda gelmiyor artık stres mi yaptim yorgunluktan mi anlamıyorum. Emzirmeye calisiyorum ama mecbur mama veriyorum. 2 saatte 1 30 ml veriyorum ama az geliyor sanirim sürekli aranıyor ve agliyor bugün 50 ve 60 ml verdiğim oldu eşim yanlış yapıyorsun 30 'dan fazla verme diyor. Lütfen yardım edin çok strese giriyorum. Doktorda emzirmekten başka birşey söylemedi ne yapmam lazım?

önce bol bol emzir sonra mamayi ver. çok mama verirsen acikmadigi için memeyi iştahla ememez ve sütü indiremez. araniyorsa bırak emsin 20 dk birini emsin 20 dk digerini. sonra mamayi ver. ,
Arkadaşlar günaydın,
Benim Ada Gece’m de doğdu 1 Nisan’da şaka bebeği gibi 🤣🤣🤣😍 sağlığımız iyi, belden uyuşturularak sezeryan olduk. Süt sorununuz var. Bakalım.

gözün aydin. sağlıkla büyüt minigini. 💗💕💗

Ben özellikle bel ağrısıyla geldim doktora canım benim belden vurdu sancim
Hayırlı olsun canım darısı başımıza🤗 sadece belden mi vurdu devamı nasıl oldu benim belden ağrım var ve nadirde olsa rahmim kasılıyor ne zaman gitmeliyim kestiremiyorum senin açıklığın varmıydı gidince nasıl oldu🤔

Gunaydin kizlar sabahin hayrina cok guzel ruya gordum evimde annem ve kardesim var ben dogurmusum ama hicbisry hissetmedim agri sizi olmadan biranda dogurdum1 2 yaslarinda kocaman kiz cocugu dogurdum mubarek anne bile diyor konusuyor yani esmer beyaz tenli yuzunde 3 adet beni vardi cok degisik ben hep agrisiz olsun diye dua ederim dedimki allah kabul etti bak bisey hissettmeden dogurdum 🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗

Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin olsun canim saglicakla buyut bebisini sende kendine dikkat et yakinda bizde geliriz yanina ❤❤❤

Kızlar iyigeceler biz eve ciktik çok sukur. Yalnız benim süt hiç yok olanda gelmiyor artık stres mi yaptim yorgunluktan mi anlamıyorum. Emzirmeye calisiyorum ama mecbur mama veriyorum. 2 saatte 1 30 ml veriyorum ama az geliyor sanirim sürekli aranıyor ve agliyor bugün 50 ve 60 ml verdiğim oldu eşim yanlış yapıyorsun 30 'dan fazla verme diyor. Lütfen yardım edin çok strese giriyorum. Doktorda emzirmekten başka birşey söylemedi ne yapmam lazım?
Cocuk emmiyorsa sutun gelmiyorsa inan stres yapma o daha cok etkiler sagma makinesi al manuel olandan simdilik sonradan elektrikli olandan alirsin o sekilde belki tetikler sut salimini o hatayi benim etrafimdaki bilincsiz insanlardan kizim 3 kere sariliktan hastanede yatti ememiyordu ama gogsumde sut doluydu agri yapiyordu hastanelerede kosturmaktansa mama vermeye devam et uzulme sut icinde dedigim gibi emzirmeye calis olmuyorsa hic sikilma pompa al onunla dene kimseyi kafana takma

Arkadaşlar günaydın,
Gözün aydın canım, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin 😊

Canım, bu görseldeki masaj benim çok işime yaradı, mutlaka dene, süt iner🙏 bol limonlu dereotu ye ve çok su iç, su en iyi süt yapan şey🙏 bu masajı yapıp bebeğini emzir, sonra küçük bir bardağa sağ, sonra sağdığını ver 🙏 bol sütler, güzelce emsin inşallah🙏🙏

Eklentiler

• 20200307_184943.webp
    20200307_184943.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 81
[/QUOTE]
Arkadaşlar günaydın,
Gözünüz aydın , hoş gelmişler bal bebekler☀🌸
Bol sütleriniz olsun, bol bol emsinler inşallah🙏🙏🌸

Kızlar ben doğurdum 😌 Allah bekleyenlere tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Normal doğum oldu. 3050 grammış.🙂 Ama daha yanıma getirmediler biraz oksijen alması gerekiyormuş😢 Amniyon sıvısını atamamış tam ciğerlerinden. Dua edin kısa zamanda getirsinler bebeğimi inşallah
Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤩🌺
Oh maşallah 🤩🤩🤩🌺
benmde böyle olcak sanırım 😂
Gözün aydın canm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🌺
Arkadaşlar günaydın,
Maşallah güzel haberler peşpeşe geliyor :))
Hayırlı olsun bebeğiniz Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kilosu da güzl maşallah subhanallah🙏🏼🌺

Gunaydin kizlar sabahin hayrina cok guzel ruya gordum evimde annem ve kardesim var ben dogurmusum ama hicbisry hissetmedim agri sizi olmadan biranda dogurdum1 2 yaslarinda kocaman kiz cocugu dogurdum mubarek anne bile diyor konusuyor yani esmer beyaz tenli yuzunde 3 adet beni vardi cok degisik ben hep agrisiz olsun diye dua ederim dedimki allah kabul etti bak bisey hissettmeden dogurdum 🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗
Günaydın ne güzel bir rüya🥰 insan rüyasında bebek görünce mest oluyor🥰🤩

Oyyy maşallah bebişine 😍 Allah analı babalı büyütsün, uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun inşallah 🙏
Arkadaşlar günaydın,
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 kilosu çok iyi maşallah kuzuya 🧿

Bu ikisi bebek eve geldiğinde mutlaka olsun, naçizane ama çok önemli bir öneri🙏🙏 Bebek iyi aspire edilse bile burnu kısa sürede tıkanabiliyor. Tıkalı burun ile ememezler. Mutlaka ben her gün açıyorum burnu ve rahatlıyor. Daha iyi emiyor, daha rahat uyuyor. Es geçilmemesi gereken bir önlem. Videodaki gibi işlemi yaparken yan yatırmak önemli🙏🙏

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-03-02-59-32.webp
    Screenshot_2020-04-03-02-59-32.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200403_025645.webp
    IMG_20200403_025645.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Back
X