Olsun imkan varsa iki küçük bebekle olman suan hem onlar icin hem senin için daha iyidir.
Isi ben de kaçış olarak görüyordum umut beni cok zorladi cok hic narin degildi huyu anca isterse isine gelirse.
Hele o kafa atmalari sinirlenince gozum mor gezdim kac zaman millete de anlatamazsin esin yaptı saniyor.
Diordum ise gitsem kurtulsam ama yine de benden iyiisi bakamazdi ona. Hasta ya zaten yavrum.
Simdi oyun cagi beni sallamamaya basladi tabi pek hukmum de yok cocuklar benden pek korkmaz.
Yani kendini heder etme.rabbim koruyor onlari sen elinden geleni yaptin, yapiyorsun da eminim.
Bağışıklık güçlenir inşallah takviye yaparsiniz belki. Morluklar da hareketli cocuk mudur. Umutun morsuz yeri yok.
Gunes bile kac tane yapti morluk.
Zamanla karsilik vermeyi de ogrenir cocukkara gorursun bak. bi iki seneye abi olmanin da etkisiyle iyice kendine guveni gelir.
Hircin olmasin tabi ama kendini de ezdirmesin oluyordu oyle oyun alanlarinda sinir oluordum o çocuklara ben ua umutum da sessiz kalirdi küçükken.
Seninki de zorlu surec cidden bak kendini surekli sorgulama isin icinxen cikamazsin.
Ben de oyle dusundum cok hala da dusunuorum. Bir cocuk.illa eksik kaliyor ama olsun annelerinin guzel guler yuzu bile yetiyor aslinda cocuklara.
Sen eminim ikisine de gayet yetiyorsun.
Bazen büyükle daha çok opup kokuluorum ben anlıyor kucugi daha anlamaz diye.
Inam 5 yas var ama ben de vicdan muhadebesi yapiprim hep.
Normal yani kendini uzme.
Yemesi de gayey iyi geldi bana. Degerleri iyo diyorsun.
Benm oglan valla bak cop adam ama kaslidir mesela persentilden baksana arele degerleri ordada iyiyse hic dusunme.
Yani kilo saglik degil ki az yemek daha iyo saglikcisin biliorsun zaten.
Keske ben de az yesem dilegimi ekliyor ve iyi geceler diliorum sana helincim