2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saol canım çok huysuz çok yorgunum bu hafta eşimde rahatsız çok yardım edemiyor çok bunaldım o yüzden çok giremiyorum ama Gine’de yüzeysel okuyorum. Sizleri takipteyim canım
Inşallah düzelir hemen bebeğin de eşin de canim.
Allah yardımcın olsun. Zaten zor iyice zorlaşıyor haklisin.

Reng olmadanda takıyorum ama dayanamazsın demişti doktorum. 3. Veya 4. Gününde taktırsan hiç bir şey olmaz. Cocuklar baya büyüdü olursun yakında. Eli kukagindadir bence
Ben regl oldum ama o kadar az oldumki nasıl takacak lar acaba biraz balçörekotu desteği yapayım da çok olursam gidip taktırayım 3. Gün mü gitmemiz lazım

Ben varım gecen haftadan beri aynı durumdayım. Bu hafta düzelir diye umut ediyorum. Disini patlattı akşam ucu görünüyor bakalim. Ben gece artık saymıyorum ne kadar kalktığını, sayamiyorum çünkü Yorgunluktan. hatta bazen rüya zannediyorum. Ortalık yıkılınca ayılıyorum.
Kuzum senin diş çıkıyor umut ediyorsun biz daha diş ucu göremedik 🤣 mememde yaşıyor benimki de sanırım yan dişler damağa vuracak dışarı çıkmaz ama 😒 yaşında mı çıkaracak acaba benimki

Rabbim korusun allahim esirgesin jadem.
Ben genelde öyle düşünürüm sakinlestiririm kendimi ya hasta olsa uyusa, yaramazlik yapmasa daha mi iyi diye.
ALLAh korusun.. cok üzücü bir olay ya.
Cok kotu ya tam doğacakken bebek..
Of of neler var hayatta aşkında😭
Ah Sonsuz sanki Rabbim senin sınavın bu şükret haline der gibi direk onu çıkardı karşıma 😔😔 öyle üzüldüm ki anlatamam ağlamaktan içim çıktı gece gece
Rabbim canlarını sağ etsin şikayet yok artık 🐣 uyumayıp oturuyoruz artık 🤣🤣🐈

Dur kiz daha bombayi patlamadım

Kakasini nasil temizledim soylıyım mii

Sinav pozisyonu aldi ben de ayaklardan kaldirdim resmen amuda kalkmis vaziyette silindi o popo

Mahfetti beni bi yandan kaka olacak her yer bi yandan bacagi ayrilacak derken son anda kurtardik isi
Şu anlattığın bile bana o kadar tanıdık ki 🙄

Taktiktan sonra ultrasyondan yerine oturmusmu diye kntrol ediyor. 10 gün iliskiyi yasaklıyor. 11. Gün tekrar ultrasyonla yerine oturmuşmu, vucut kabul etmismi diye bakiyor. Sorun yoksa en garanti korunma yöntemleri nden biri. Daha dogrsu en temizi. Takıldıktan sonra kimisi 10 gun kuralina uymıyarak birlikte oluyor, o yüzden kayma oluyor. Sonra sprel korumuyor deniyor demisti doktorum. Kurala uyarsan kalmazsın demişti.
Hem sen ne korunmasindan bahsediyorsun, sanki bu kızlar izinmi veriyor. Biz karşılıklı çay icemiyoruz artık birak sevişmeyi
Sorma bide ne zaman plan yapsak film izleyelim falan diye 2 katı uyumuyor 🤣🤣 diğer olaylarda vuslat bahara 🤣🤣🤣

Benim kız da öyle gündüz uykuları saati çok güzel ama gece🤦🏻‍♀️🤮 21 :30 de uyudu 1 e kadar rahat on keresğlamıştıt emzşrdşm sonra daldı ve sonuç 40 dkdır uyandı ve uyumuyor dönüp duruyor uykusuzluk da bnde ciddi mide bulantısı yapıyor ve çok yoruluyorum bizim de eskiden gece uykusu çok şyidi ama son bir haftadır böyle
Son 1 haftaysa şanslısın 🤣 bizim 3 aydır falan böyle iyi olduğumuz 2 gün sonra tekrar gecede 40 kere kalkıyor arada tatil veriyor bana haftasonu gibi🎃 dün gece bende kalkınca bi öğütme geldi baş dönmesi kusacaktım nerdeyse

Jadesi Jadesi canim ara ara oluyor böyle benim kizda 1 hafta bu sekilde yapmıştı hatta dis geliyor sanip dis granulu almistim. Sonra sabah erken uyandirmaya basladim.9 9 bucuk.gibi onun disinda ilk uykuyu mak. 1 bucuk saat 2. Uykuyu 1 saat anca yapiyor aksamda 11 gibi uyuyordu guzel gidiyordu (gunduz uykulari toplamda 3 saat ise normal fakat tek seferde 3 saat yapiyorsa fazla ) fakay su 2 gündür yine dönmeye basladi yatakta.birde kalkip oturuyoruz bu ara sabah 10 da kalkmaya basladi ondan mi bilmiyorum dis mi acaba diyorum ondanda emin degilim anlamadim yani bu isten bir gunleri bir gunlerini tutmuyor
Canım bizim uykular hep sıkıntıya düştü ki anlıyorum ki bir çoğumuz böyle 😔 yok tek seferde 3 saat mümkün 1 saati bile yarım saat kendi yarım saat memede yapıyor çoğu zaman 🤣 çok yorgun olursa 1.5 saat falan 🐣
Seninki kalkmayı oturmayı yeni öğrendi ni müddet yapar onu uyurken bile benimki mekik çeker gibi kalkmayı öğrendi ayakta uyuyor resmen öyle gözü kapalı bile kalkıyor 🤣🤣

Jadesi Jadesi şu sıralar biz de öyleyiz canım bı yerlerde yanlış yapıyorum heralde diyorum ya ablası uykucuydu bu tam tersi neyse ki artık halayı bıraktık normal emziriyorum da şükür. Dişler zorladığı için meme istiyorlar sürekli uyaniyolar sanırım
Kızmayın ama rahatladım bir çopunuzda olmasına çünkü diğer türlü kendimden şüphe edecektim kesin yanlış yapıyorum bişeyleri diye. çoğumuz giremiyor bu sıra bence aynı durumda olduğumuz için bazen girip zor okuyorum cevap veremiyorum falan 😒🙄

Ben de istiyorum taktırmak ama çok korkuyorum.. yani her ay korkmaktansa iki uc dakikalık korkuya razı olsam iyi olur 😅 kocam bey de saçmalama o iş ben de bana bırak diyor en sona bıraktığımda Haydo ya hamile kaldım daha da güvenir miyim sana tirrek 😂😂
Yok ya doğal yönteme güven mi olur 🤣 sen uyma ona zaten annemmm🐣🐣🐣

Kızlar bebek bakım çantasından memnun olan var mı? Bana arkadaşlarım skip hop hediye almıştı ama açıkçası o kadar parayı hak etmiyor. Tek elle fermuarını açamıyorum. Altta fermuar yok. Termos gözü soğutuyor. Eee bunlar yoksa çantada ne anladım. Şimdi hamile bir arkadaşım soruyor da ben de sizden memnun olan var mı diye soracaktım.

Taktiktan sonra ultrasyondan yerine oturmusmu diye kntrol ediyor. 10 gün iliskiyi yasaklıyor. 11. Gün tekrar ultrasyonla yerine oturmuşmu, vucut kabul etmismi diye bakiyor. Sorun yoksa en garanti korunma yöntemleri nden biri. Daha dogrsu en temizi. Takıldıktan sonra kimisi 10 gun kuralina uymıyarak birlikte oluyor, o yüzden kayma oluyor. Sonra sprel korumuyor deniyor demisti doktorum. Kurala uyarsan kalmazsın demişti.
Hem sen ne korunmasindan bahsediyorsun, sanki bu kızlar izinmi veriyor. Biz karşılıklı çay icemiyoruz artık birak sevişmeyi
Bende düşündüm ama zararlı diyorlar Hele uzun süre Kalınca Ama kafa rahat olur kayma çok nadir olan bir şey zaten evet kurala uyulması şart

Son 1 haftaysa şanslısın 🤣 bizim 3 aydır falan böyle iyi olduğumuz 2 gün sonra tekrar gecede 40 kere kalkıyor arada tatil veriyor bana haftasonu gibi🎃 dün gece bende kalkınca bi öğütme geldi baş dönmesi kusacaktım nerdeyse
Uykusuzluktan işte ayyy düzelseler biranönce

Yapma canım bu da kendine psikolojik şiddet tabi ki keşke o bebek de yaşasaydı ama senin de bebeğinle güzelce vakit geçirip güzelce uyumasını isteme hakkın var. Bunu kendine yapma..
Uyku problemine gelince acaba uykuya dalmadan memeden çekip pışpışla veya omuzda falan mı uyutsan. En son memede kaldığı için gece boyu onu istiyor olabilir.
Ne güzel yazmışsın 🥰 öyle anne olunca hayata bakış çok farklıymış
Yatarak emiyor benimki memeyi çekmeye çabalıyorum resmen bi dövüş var aramızda meme ucum sünüyor kavgada kendi kendine bırakması çok zor çok nadir yapıyor onu 😒 o zamanda sevişmesi biten hırt kocalar gibi dönüyor götünğ bana 🤣 inciniyorum 😎

Oglum 1 de uyuyor kizim 2 de sabah 9 da kalkıyorlar.
Hayir gece uyusalar deliksiz neyse.
Oglum yataktan dusecek, ust acacak takipteyim.
Kiz zaten surekli agliyor hakreket halinda takiptryim.
Oh esim de dahil hepsine bagirdim biraz gecti sinirim.
Yani gün aymasa daa aydiranlara şükürler olsunn kizlaaarr.
Gunaydinnnnnn
Nasilsinjzzzz
sabah çıldırmasıen sevdiğim 🤣🤣 ben gece azarlıyorum genelde eşim geçen baa ne sinirlendin be dedi sanki uyumayan o🐣🐣

Kuzum senin diş çıkıyor umut ediyorsun biz daha diş ucu göremedik 🤣 mememde yaşıyor benimki de sanırım yan dişler damağa vuracak dışarı çıkmaz ama 😒 yaşında mı çıkaracak acaba benimki
Bence asyada diş çıkariyor. Bazi cocuklar cikarmaz cikarmaz, bir kerede peş peşe çıkarır. Diş çıkarmaya çalışırken memeden ayrılmıyor lar. Ben gecen hafta kesmeyi bile düşünmüştüm. Uçlarım yanma acıma olmuştu, hatta hala devam ediyor. Sunmek ne kelime, jole gibi oldu mahfetti beni. Bak arkadasimin bebeği geç çıkardı, ama ne çıkarma. 2 hafta ful kriz gecirdi peş pese döktü hepsini. Baktık baktık dis yok bunda dedik, biranda döktü. Oda çocuğu cok zorladi. ben duru'dan dişten şüphelenir Ken dişle alakalı hiçbir görüntü yoktu orada. Dün akşam dişi şişti kızardı ucu göründü.

Ben regl oldum ama o kadar az oldumki nasıl takacak lar acaba biraz balçörekotu desteği yapayım da çok olursam gidip taktırayım 3. Gün mü gitmemiz lazım
İlk regl olduysan bence bu ay taktırma. Bir ayı bulmaz ikinci olursun zaten. İlk oluşta çok düzgün gelmiyor. 3. gün takdirirsan daha rahat takılır en geç 4. gün. Adet süresi uzadıkça rahim ağzı kendini kapatıyor çok ağrılı takılır.

Bende düşündüm ama zararlı diyorlar Hele uzun süre Kalınca Ama kafa rahat olur kayma çok nadir olan bir şey zaten evet kurala uyulması şart
Ne zararı var bilmiyorum araştırmadım. Kadindogum doktoru onu önerdiği icin ona taktirdim. 8 ay oldu takalı 10 yıllık demişti.

Back
X