@Sonsuzsukurler canım beni sormuşsun. Valla gğn içinde kısa kısa girip anca beğeni atıp çıkıyorum ya. Çok vahim durumdayım

oğlancapızım iyice duraksız oldu bacağıma tırmanmayı öğrendi bugün de

tayt vardı o da kayıyor kumaşı. Yazık tırmanmaya çalışıyor ama kayıyor elleri de

ama bugün farkettim acaba öğün sayısını mı arttırsam

akşam 4 buçukta uyandı emzirdim yatakta oynaştık derken 5 oldu. Ispanak yıkamıştım hemen doğrayım pişsin sonra da yemeğini yedireyim dedim. Eline de armut verdim dişlerini kaşısın diye. Biraz oyalandı yıktı ortalığı. Hızlıdan yemeği koydum dün kızlara kemik suyuna şehriye çorbası yapmıştım tuz atmadan da ayırmıştım bir kase onu hemen ısıttım içine 1 kaşık yoğurt koydum hepsini bitirdi çok acıkmış gibiydi

sonra keyfi geldi mama sandalyesine mandalinaları dilimledim kestim ikiye koydum yedi bir küçük mandalinayı da

aralarda nar attı ağzına yarısı da yere. 1 saat sonra akşam bizimle yemeğe oturdu yarım kase de ıspanak yemeği yedi. Vuuu dedim oğlanı aç mı koyuyormuşum acaba genelde 3 öğün veriyorum kendi istemeyene kadar veriyorum ama daha sık versem iyi olacak gibi bakalım bir de onu deneyim.
Velakin yorgunum dostlar. Geceleri de çok uyanıyor. Emip uyumuyor mama istiyor. Ben Ankarada baya azaltmıştım mamayı. Burda eşim dolduruyor biberonu. Yavaştan kesecez artık gece beslenmesini azalt şunu diyırum zaten emiyor da. Adam kendi bildiğini okuyor

şubat tatilinde memleketine gitsene sen anneni babanı özlemişsindir git diyorum gitmeyecem diyor

gitse de uyku eğitimi versem. Eşimle o da olmuyor çocuk ağlayınca gelip bana çıkışıyor