2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hareketlendiler. Bazı aylar hiç almayabilirler bile. Yediklerini eritiyordular 😀 benim mi 2.5 ayda bir kiloyu biraz geçti sanırım aldığı kilo. Yeni 9u geçti
Bizimki daha emeklemiyor ama dusundugumde baya hareketlendi zipliyor yurutecte kosuyor surekli, dedigim gibi sagliklari yerinde olsunda

Allahım..ben bi ise yetişemiyorum kızlar..benim kızin gerisine bi çeşit roketatar mı takıldi noldu? Her an her yerde😵 tak tyk dusuyor annii diye bağırıyor..saniye yalniz kalmıyor..bi oglana bi kiza derken nefessiz koştum 🤯
Ne gündü🙄 şimdi de uyumuyor..
Ve 00.00 da üstüme kustu 😆 dogum gunu hediyesi verdi annesine 😄 eh olsun ustume kakalamasindan iyidir😄
Bu gece aglayip duruyor 🙄 nesi var anlamadim dis gibi degil ust damakta bisey görünmüyor

@Sonsuzsukurler canım beni sormuşsun. Valla gğn içinde kısa kısa girip anca beğeni atıp çıkıyorum ya. Çok vahim durumdayım 🥴 oğlancapızım iyice duraksız oldu bacağıma tırmanmayı öğrendi bugün de🤣 tayt vardı o da kayıyor kumaşı. Yazık tırmanmaya çalışıyor ama kayıyor elleri de 🤣🤣 ama bugün farkettim acaba öğün sayısını mı arttırsam 🤔 akşam 4 buçukta uyandı emzirdim yatakta oynaştık derken 5 oldu. Ispanak yıkamıştım hemen doğrayım pişsin sonra da yemeğini yedireyim dedim. Eline de armut verdim dişlerini kaşısın diye. Biraz oyalandı yıktı ortalığı. Hızlıdan yemeği koydum dün kızlara kemik suyuna şehriye çorbası yapmıştım tuz atmadan da ayırmıştım bir kase onu hemen ısıttım içine 1 kaşık yoğurt koydum hepsini bitirdi çok acıkmış gibiydi😒 sonra keyfi geldi mama sandalyesine mandalinaları dilimledim kestim ikiye koydum yedi bir küçük mandalinayı da😑aralarda nar attı ağzına yarısı da yere. 1 saat sonra akşam bizimle yemeğe oturdu yarım kase de ıspanak yemeği yedi. Vuuu dedim oğlanı aç mı koyuyormuşum acaba genelde 3 öğün veriyorum kendi istemeyene kadar veriyorum ama daha sık versem iyi olacak gibi bakalım bir de onu deneyim.
Velakin yorgunum dostlar. Geceleri de çok uyanıyor. Emip uyumuyor mama istiyor. Ben Ankarada baya azaltmıştım mamayı. Burda eşim dolduruyor biberonu. Yavaştan kesecez artık gece beslenmesini azalt şunu diyırum zaten emiyor da. Adam kendi bildiğini okuyor 😑 şubat tatilinde memleketine gitsene sen anneni babanı özlemişsindir git diyorum gitmeyecem diyor🥴 gitse de uyku eğitimi versem. Eşimle o da olmuyor çocuk ağlayınca gelip bana çıkışıyor 😡
Ya ben de az mi besliyorum acaba diyorum bazen.aralarda anne sütü de almıyor bu kız😑 hatta gündüz hic yok belki 1 kere o da belki. Kac saatte bi besliyorsunuz kizlar?
Bi de yemek yapmaya fırsat bırakmıyor valla 😑😑😑

Allah korumuş ütude var ya her türlü tehlikeli. Benim de en korktuğum şey yanmak.
Bir yanık acısına, iki diş ağrısına ben katlanamıyorum. ütü ile işin bitince dolap üstüne yüksek yerlere koy bence. ben bayağıdır o şekil kullanıyorum. güvenli hale getirelim onlar illa buluyorlar. Geçen kimin çocuğuydu vida saklamak icin kullanılan tıpayı bulmuş.
Ay evet çok büyük hataydi baharim..artık asla ortada koymam.ben oglum dokunmaz diye düşündüm.normalde yine cocuktur diye tedbiren kapımı örterdim de unutmuşum 😕 Allah korumuş 🙏
Sağol canım benim. morardı ama beni korkutan boynu oldu
Oy yavrum benim geçmiş olsun canim tekrardan..cok dusuyorlar coook :( oglumun hep basında babaannesi vardi.hic bu kadar dusmemistir.ama kizimi yalniz buyutuyorum cok düşüyor.oglan da çekiliyor ittiriyor dusuruyor 😑
benim kızlarım degil kj sekerparem, onlar alıştı, iyiler o konuda. bunlar komşu çocukları. 😊😊
InsAllah onlar.da anlarlar dilzarim 😄

Ahahhaha sesli güldüm kocam noldu dedi çok yaşa emi🤣🤣🤣
Vurmayaydi eyiydi🤣
Benimde normal yollardan olmuyor ama belli mi olur 🙄 ben pek kusmasdm ya çok az oldu ama ne baş ağrısı çektim be öldüm öldüm resmen
Hiiicc belli olmazz baliimmm 🥰 hamilelik zor bea
Ne hoş olur öyle bir hamilelik 😁 adamcağıza da sürpriz yapabilirim en azından 😁
Yaa istiyosan inşallah olur kizzz ay hadi Allah gönlüne göre versin nasip bu işler ben şahidim olan var yani 😍😍
Sana inanırım sen o yoldan geçtin. Hadi bakalım inşallah.
Bu arada kızının da maśallahi var, super ya bayıldım Oglumuzda izliyor. Yaramazlık loading
Aman örnek almasın 😬 zaten umut kuzum da maşallah o yolda 😅
Aslihaydo Aslihaydo Ay asli benim de gobek inmiyor ya hos hicc bir yerim inmiyor da
Bazen agri da oluyor kasikta
Diyorum acaba var da 5 aylik mi olfu karnimda
Tovbe estafirullah😅
Gobuş mü bebiş mi amaniiinn 🤣🤣🤣

Jadesi Jadesi
Jadem ben de bazen zorla çekiyorum ağzından memeyi.
Uyuyor bırakmıyor 1 saati geçse bile.
Çekiyorum mecnur bakiorum süt var diyorum acaba yanlis mi yaptim ac diye mi emiyordu.
Ah bi dillenseler de anlatsalar ne istiyorlar, ne sorunlari vaar
Sizi bilmem bizimkinin açlıkla alakası yok eminim 🤣 çünkü bu koca bedenim 2 3 saate anca acıkıyor 3.5 dakikaya bir açlık mı olur 🤣🤣🤣 o yüzden çekip çıkarıyorum bende hemen sessizce kaçıyorum odadan 🐣🐣🐣 sonra hoop bir ses mememem🤣🤣🤣🎈🎈

Kelin ilacı olsa🤣🤣 ben pas hakkımı kullanıyorum 😎
Jadeem dun derdini okudum ama yazamadim gece uykuluydum🥴 gun icinde hep aklidaydin..dedim jademin gucu kuvveti azalmis olmali ki yeter dedi.normalde hep pozitifsin cunku..insAllah duzene girer canim..bak biz de bu gece uyuyamiyoruz😑 geceleri binbesyuzelli defa kalkiyor.bi ara besige dusecektim🥴
Gun icinde de koşuluyor.kilo verirsin zaten bu tempoyla.benim dogum oncesi kilomdan 3 kilo fazlayim su an. Annemin hastaligi ve eltimin kavgalari da etkili oldu tabi 😒 yemedim icmedkm derken.daha da veriyordum da kendime bi dur dedim.hatta o ara cok korktum dislerim kirildi saclarim döküldü hep basim döndü. Hizli kilo vermek iyi bisey degil aman..ekmegi yemeyi aazaltsak yeter bize 😊 he bu arada hala ideal kilomda değilim.dogum öncesi de fazlam vardi zaten🤷‍♀️

Sizi bilmem bizimkinin açlıkla alakası yok eminim 🤣 çünkü bu koca bedenim 2 3 saate anca acıkıyor 3.5 dakikaya bir açlık mı olur 🤣🤣🤣 o yüzden çekip çıkarıyorum bende hemen sessizce kaçıyorum odadan 🐣🐣🐣 sonra hoop bir ses mememem🤣🤣🤣🎈🎈
Parmak ucunda mi yurumedik yerde kedi gibi mi emeklemedik..gene anlıyorlar gittigimizi 😆😆

Ooo süpersin jademm.
Darisi basima inşallah
En güzel yöntemle yapiyorsun valla
Öteki türlü beynim aklım vücudum her hücrem yiyemediklerimde kalıyor 🤣🤣 Bende mahrum bırakmıyorum kendimi çikolata mı yiyeceğim 1 2 ısırık biskivü mü 2tane mesela normalde hepsini bitirebilirim potansiyelim var 🤣😎 böylece beynimi kandırmaya çalışıyorum bak yedin işte diye

Bugün dağa çıkarken acele etsin diye umuta
oglum haydi aksam oluyor akşam olunca ayilar geliyor daga dedim
Anne senin gibi mi sen de cok sismansin ya dedi, babasiyka ikisi sırıttılar hep😅
Babasinin oglu gicik oglu gicik oldugunu söylemiş miydim kizlar
Hiii kavgada söylenmez 😒😒 besle büyüt danayı işte 😊😊😊

Aslihaydo Aslihaydo @Sonsuzsukurler
Kizlar sagolun bilmiyorum boy uzamis sanki ama.bs cevresi ve kg ayni cikiyor. Doktora goturucez sigortam iptal olmus esim policeyi yeniletmeye calsiiyor ama herseyi benden bekliyor yazi yazmamiz gerekli 2dk elime kagit alip yazmiyor bana sen yaz diyor. Kizda bugun bagir cagir surekli bagiriyor sıkıntısı var gorseniz nasil kendini sikip bagiriyor hic keyfi yok. Disi patlamak uzere sanirim cok fena sismis ve gozukuyor cikti cikacak ondan yapiyor. Canim cok sıkkın kizlar. Sizide bunaltmayayim iyi geceler hepinize
💕
Kilo almaması bu aylarda sorun değil bencede sıkma canını kuzum sen. Bebeklerde neyle upraştıklarını şaşırıyorlar diş bi yandan haraketlendiler bi yandanalmayabilir takılma sen

Aslı'cım ben onu umut için söylemedim. Sürekli haydo diyorsun, ben çocuğun adını unuttum. Haydoya yaramazlık yükleniyor demek istedim. Bi zahmet adını bir kez daha soylermisin.
Ay ben de umut a izlettim diyosun sandım 😂 Haydo kaldı çocuğumun adı 🤪 Göktürk adı 😍

Allahım..ben bi ise yetişemiyorum kızlar..benim kızin gerisine bi çeşit roketatar mı takıldi noldu? Her an her yerde😵 tak tyk dusuyor annii diye bağırıyor..saniye yalniz kalmıyor..bi oglana bi kiza derken nefessiz koştum 🤯
Ne gündü🙄 şimdi de uyumuyor..
Ve 00.00 da üstüme kustu 😆 dogum gunu hediyesi verdi annesine 😄 eh olsun ustume kakalamasindan iyidir😄
Bu gece aglayip duruyor 🙄 nesi var anlamadim dis gibi degil ust damakta bisey görünmüyor
Anlaşıldı cidden çıldırma haftası🤣 bizde öyleyiz bi oraya emekleyem bi buraya sürünen ordan tutunup kalkam azda şurayı dişleyem şuradan düşem derken anca yazıyorum bende 🤣
Tekrar iyiki doğdun şekerparem 💖💖💖 yine kutlayım hadi

Back
X