2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ben de az mi besliyorum acaba diyorum bazen.aralarda anne sütü de almıyor bu kız😑 hatta gündüz hic yok belki 1 kere o da belki. Kac saatte bi besliyorsunuz kizlar?
Bi de yemek yapmaya fırsat bırakmıyor valla 😑😑😑
En büyük sorun o zaten, fırsat verseler zaten sevdiklerini yiyecekler. Ama yok bağırış cagiris, artık ne bulurlarsa. Ozmanda begenmezler çünkü cok iştahlı degiller.

Ay ben de umut a izlettim diyosun sandım 😂 Haydo kaldı çocuğumun adı 🤪 Göktürk adı 😍
Yok ablasını izliyordu gördüğümde, o dikkatimi cekti. Vallahi bayada düşündüm aslında. İtiraf edeyim geçmişten bakayım adina dedim. Yok anam hep haydo demissin. İstagrama bakmak gelmedi aklıma, yazıyormuydu orada. Bak o simdi geldi aklıma. Uykusuzluktan hücre kalmadiki beynimde. Hoş belki beyinde yoktur emin değilim.

Jadeem dun derdini okudum ama yazamadim gece uykuluydum🥴 gun icinde hep aklidaydin..dedim jademin gucu kuvveti azalmis olmali ki yeter dedi.normalde hep pozitifsin cunku..insAllah duzene girer canim..bak biz de bu gece uyuyamiyoruz😑 geceleri binbesyuzelli defa kalkiyor.bi ara besige dusecektim🥴
Gun icinde de koşuluyor.kilo verirsin zaten bu tempoyla.benim dogum oncesi kilomdan 3 kilo fazlayim su an. Annemin hastaligi ve eltimin kavgalari da etkili oldu tabi 😒 yemedim icmedkm derken.daha da veriyordum da kendime bi dur dedim.hatta o ara cok korktum dislerim kirildi saclarim döküldü hep basim döndü. Hizli kilo vermek iyi bisey degil aman..ekmegi yemeyi aazaltsak yeter bize 😊 he bu arada hala ideal kilomda değilim.dogum öncesi de fazlam vardi zaten🤷‍♀️
Ah kuzum valla bi taştıö geçti gitti hepimiz aynıymışız baksana 🙄 geçecek de bakalım ne zaman bekliyoruz 😊 hayır önceydi aramak nedir büyüdün artık demem lazım ki ah ah önceden hep emerdi hiç uyumazdı 🤣 öyle mi benim kız 4. Ayda falan bi yatardı 9 bi utanırdı 5 gibi emmeye geri uyurdu kalkardı 7 gibi düşünebiliyor musun 1 kere kalkardı resmen emmeye . Ah kıymetini bilememişim o günlerin 🤣🤣
Ben doğum öncesi kiloma göre 1 kilo fazlayım ama dediğin gibi fazlam vardı zaten hazır girdim bu yola bakalım olursa olur olmazsa kısmet be ilk hedefim bebem🤣🤣

Telefonumu gubes yatagin arasina düşürmüş yeni alabildim
hala uyumadi emiyor bakalim
Uyutamayunca mecbur misir cay yaptik cocuklarla napayim uyumuor bari yesin dedim galiba

Yok ablasını izliyordu gördüğümde, o dikkatimi cekti. Vallahi bayada düşündüm aslında. İtiraf edeyim geçmişten bakayım adina dedim. Yok anam hep haydo demissin. İstagrama bakmak gelmedi aklıma, yazıyormuydu orada. Bak o simdi geldi aklıma. Uykusuzluktan hücre kalmadiki beynimde. Hoş belki beyinde yoktur emin değilim.
Hangimizde var ki 😂😂

Jadesi Jadesi mart annelerinde de var birinin çocuğu öyle sabaha kadar sürekli memede bşr de kalkıp oturuyor falan. Doktora götürdüler kanı çok çok düşük çıkmış değerleri genelde düşük.kansızlık da yapabilir demiş doktor uykusuzluğu. Kan şurubunu değiştirdi falan bu ay sonu belli olacak. Belki ondandır diyor o da bir umut.
Asyanın gece beslenmelerini düzene sokmalısın. Her uyandığımda meme verme 2 kez verme 3.de ver mesela 10 gün sonra daha seyrek uyanır. Bizim de hiç diş yok umarım diştendir bu huylar🥴
Bunu dq gece yazmıştım uyuyakalmışım sonra eşim almış telefonu😂

Allahım..ben bi ise yetişemiyorum kızlar..benim kızin gerisine bi çeşit roketatar mı takıldi noldu? Her an her yerde😵 tak tyk dusuyor annii diye bağırıyor..saniye yalniz kalmıyor..bi oglana bi kiza derken nefessiz koştum 🤯
Ne gündü🙄 şimdi de uyumuyor..
Ve 00.00 da üstüme kustu 😆 dogum gunu hediyesi verdi annesine 😄 eh olsun ustume kakalamasindan iyidir😄
Bu gece aglayip duruyor 🙄 nesi var anlamadim dis gibi degil ust damakta bisey görünmüyor
Doğum günün kutlu olsun şekerim evlatlarınla nice güzel yaşlara sağlıkla huzurla mutlulukla 🥳🤩

Kızlar bu ev her sabah aynı dağınıklıklıpa nasıl kavuşuyor ya😢 hergün sil baştan topla sil süpür yine aynı. Göktuğ u uyuttum şimdi hızlıca ev toplayıp öğlene yemek hazırlamalı. Oyy anam ki oyyy🥴🥴🥴 gece de az uyandı diye seviniyorum 3,5 du kalktığımda. Meğer ağlamış duymamışım 2 kez eşim mama vermiş geri uyumuş. 😑 Nasıl duymadım ya diyorum. Yemin ediyor yanında basbas bağırıyor sen uyuyordun ben de yaptım mamasını uyuttum geri dedi. İyi de olmuş aslında düşününce🤣

Kızlar bu ev her sabah aynı dağınıklıklıpa nasıl kavuşuyor ya😢 hergün sil baştan topla sil süpür yine aynı. Göktuğ u uyuttum şimdi hızlıca ev toplayıp öğlene yemek hazırlamalı. Oyy anam ki oyyy🥴🥴🥴 gece de az uyandı diye seviniyorum 3,5 du kalktığımda. Meğer ağlamış duymamışım 2 kez eşim mama vermiş geri uyumuş. 😑 Nasıl duymadım ya diyorum. Yemin ediyor yanında basbas bağırıyor sen uyuyordun ben de yaptım mamasını uyuttum geri dedi. İyi de olmuş aslında düşününce🤣
Ohh bence de ne iyi olmuş keşke bana da olsa 🥱

Jadesi Jadesi mart annelerinde de var birinin çocuğu öyle sabaha kadar sürekli memede bşr de kalkıp oturuyor falan. Doktora götürdüler kanı çok çok düşük çıkmış değerleri genelde düşük.kansızlık da yapabilir demiş doktor uykusuzluğu. Kan şurubunu değiştirdi falan bu ay sonu belli olacak. Belki ondandır diyor o da bir umut.
Asyanın gece beslenmelerini düzene sokmalısın. Her uyandığımda meme verme 2 kez verme 3.de ver mesela 10 gün sonra daha seyrek uyanır. Bizim de hiç diş yok umarım diştendir bu huylar🥴
Bunu dq gece yazmıştım uyuyakalmışım sonra eşim almış telefonu😂
Zaten bu ay değerlere baktırcaz ya umarım yoktur öyle bişey 🤲 hastalık olmasın da tek🐣
Ah miss vermeyince yıkıyor ortalığı sanırsın o benşm annem bi bağırma bi carlama nasıl ama 🙄🙄 denedim onuda beceremedim ki

Zaten bu ay değerlere baktırcaz ya umarım yoktur öyle bişey 🤲 hastalık olmasın da tek🐣
Ah miss vermeyince yıkıyor ortalığı sanırsın o benşm annem bi bağırma bi carlama nasıl ama 🙄🙄 denedim onuda beceremedim ki
Ya ben diyorum da yapabiliyor muyum jadem 😔 dediğin gibi nasıl bir ağlama yıkıyor ortalığı. Atak haftasına baktım 27 günlük atağa girmişiz 8 gün kalmış bitmesine 😎sonra güneşli günler göreceğiz güzel günlerrrr pambıkk gibi olacak oğlum😝😝

Back
X