Yemek yerken televizyon izlemsinde ne gibi bir sıkıntı var. Zaman ilerledikçe ne kadar cok dikkat etmemiz gereken seyler oluyor.Valla ne bileyim herseyden birsey çıkıyor. Biz 3 kardeşiz hepimiZin arasinda 1 rer yaş var. Duralım diye TV karşısına koyarak büyütmüşler.
Simdi hersey yasak anneler stresli, kilo aldimi, boyu uzadimi, otizm mi, kafası büyükmü, küçükmü. Ne kadar cok sey var dikkat etmemiz gereken ve bunlarda bizleri geriyor.
Arel'le umut aynı yaşta. Bende umutu 2 yaş knttolune götürdüm, 3 ay önce.
Doktorun odasına girer girmez, yerde duran tartıyı almaya kalktı. Zar zor muane oldu. Doktor umuta seslendi, ona bakmasını istedi. Umut'ta yerdeki tartıyı almış odadan çıkarmaya çalışıyordu. umut için otizm dedi, yüksek bir ihtimal dedi. Göz kontağı yok, birde adını söylediğinde bakmıyor dedi. Bende suan tartıya takıldı, adinida biliyor dedim. Senin dedigin olsun Mart'ta tekrar getir eger supelerim devam ederse, ona göre bir yol alırız dedi. Benimde canım sıkılmıştı. Aslında bu konu hakkında birseyde bilmiyorum. Bu yastaki cocuk neleri yapabilmeli, ne kadar konuşmalı, Yada ne olmalı.zaman zaman aklıma geliyor. Marttı bekliyorum.