Evin isi de bitmiyor ki geldigimden beri oturmadim. Daha supurup silicem halilarim geldi de :)
Ya onu sormadim adam hic takilmadi ona 2 gun isd yapar canim brnce. dis doneminde de oluyormus dedim distende olur ama buyuk ihtimal ek gidadandir dedi. 4.gun yapmaya basladi benimki 5 gun normal diye biliyorum ama doktor azalt sut ürünlerini duzelmezse sonra bakariz konusuruz dedi. E bendr bu kiza yumurta yogurt vermeyeceksem ne vericem onu bilmiyorum sabah yumurta peynir verdim mecbur napim bilmiyorum.
Evet canim rahatladım. Saglikla buyusunlerde bizde rahat edelim biraz :)
Kuzum guldurdun beni :) valla en iyisini yapiyorsun yap yap 2 gun sonra yine ayni..
@Helinnnnn sagol canim rahatladim zaten oyle rahatsizligi sıkıntısı flan yok cok sukur. Zayif olsun saglikli olsun yeterki..
Birak canim su doktorun dediğini 2 dk da teshis koyuyorlar kafalarina gore. Her cocugun gelisimi farklidir bence Arel de hic bir sıkıntı yok.
Bu arada tv ne kadar acmayalim desemde olmuyor dun hic acmadim bugun yurutecte gelip pacama yapisiyor cok yoruldum mecbur actim bir oyuncak oynuyor vir tv bakiyor
Dogru mu yapiyorum annemde ac izlesin dua etki izliyor baska cocuklar izlemiyor yerlerinde durmuyorlar diyor. Valla napacagimi sasirdim. Su korona yaktin bzii kizimla bir avm gezip o etrafa bakınırken bende kahvemi yudumlayamadim
N
Nehir8077
ayy canim vallahi hic takilma umut cok akilli bi cocuk bence. Yaramazlik hareketlilik de olur saglikli demek ki cocuk. Bu doktorlarida anlamiyorum sinir oldum. Her cocuk ayni degilki biri erken konusur biri gec umut ta konusuyor cogu şeyi zaten derdini anlatiyor en azindan. Hic dert etme.