- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Canım benim koca yürekli anneeYaaaaa canlarım nasıl özledim her birinizi anlatamam
çooook teşekkür ederim.biz Tekirdağ’ın bi ilçesindeyiz alışamadık henüz zamanla alışırız inşallah.insan çocuğu için neler yapmıyor ki yerimi yurdumu dağıttım ama değdi çok şükür şuan günde 3 saat eğitim alıyor kızım.aynı zamanda çocuk gelişimci de gelip 1 saat oyun oynuyorlar beraber yani 4 saat dolu dolu geçiyor.kalan zamanlarda bende dışarıya çıkarıyorum gezidiriyorum herşeyi gösteriyorum Melisa bak kuş uçuyor,melisa bak araba gidiyor,Melisa bak kedi miyavv,her anımız böyle Allah’a binlerce şükür toparlıyoruz.ama siz siz olun benim hatama düşmeyin.2 yaş altındaki bi çocuğa televizyon tv tablet çok zararlıymış bilemedim ne yazıkki kötü bi tecrübeyle öğrenmiş oldum.evde tv yok hiç takmadık taşındığımızda da...
ben akşamüstü Siirt’te ki ebemizle görüştüm.yeni aşı takvimine göre 9.ayda yapılan saf kızamık aşısıymış.12.ayda yapılan kızamık kızamıkçık kabakulakmış. 9.ayda yapılan saf kızamık aşısının koruyuculuğu daha yüksekmiş diğerine göre.o saf kızamık aşısı bizde 2 ay önce bitti ve Türkiye genelinde de kalmadı diye biliyorum ben dedi.eğer sizin oradaki sağlık ocağında kaldıysa saf kızamık aşısı yaptırın dedi.ama eğer ki yoksa,12.ayda vurulan kkk aşısı vurulacaksa o zaman gerek yok 12. Ayda da yaptırabilirsin dedi.zaten pandemi var sıkıntı olmaz sizin tercihinize kalmış dedi.yarın tekrar bi soracağım.ama büyük ihtimal yaptırmayacağım 12.ayda yaptıracağım.
uzun zamandır yazamıyordum buraya.yazacak moral motivasyonum da yoktu çok kötü günler geçirdim hatırlamak bile istemiyorum.daha yeni toparlamaya başlıyorum diyebilirim.hepinizi çok seviyorum tahmin ettiğinizden daha daha çok.canımsınız.arayı açmayacağım çok sık olamasa bile yine de geleceğim![]()

Muratlı küçük ama sevimli bir yer diye biliyorum..her gününüz bir öncekinden güzel gecsin canım coco.