- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Bahar sonuna güldüm ama öncesi üzücü tabi. Aynı durum hem yemek istiyor hem kurt gibi kaynıyor. Ben de eline kaşık veriyorum onu ağzına sokarken ederken yiyor. Sonlara doğru cıvıtıyor. Daha yiyecek ama yedirebilene aşk olsun dediğin gibi. Bana da ilk başta yatır yedir diyordu babannem falan benim bebe hiç yatan bir bebe olmadı kiBenim en büyük pişmanlığım düzgün bir mama sandalyesi almamam oldu. Anlattiklariniz hepsi bizde mevcut. Kafasini arkaya vurmak, ata biner gibi tepikmek, ayağa kalkmak. Bende cok zor yediriyorum. Kafasını korumak için arkasına yastık sıkıştırdim yastığı alttan bağladım. Sandalyeyi masaya petege bağladım devirmesin diye. Son olarak guzel bir agliyor kitledim diye kıpırdamıyor, başlıyorum oyun oynamaya. Onun yere attığı oyuncakları tekrar tekrar veriyor, azinada yemek tikiyirum. Birde zorlamayın diyorlar benim icin mumkun değil. Yoksa iki lokma yediremem. Hem açım diye aglar, hep basar gider. Yemek saatleri kendimi deli kadınlar gibi hissediyorum. Arkadaşımın kızı suan 12 aylık,gecen yemek saati geldi. Salak bahar boyle ne uğraşıyorsun, yatır yere ver ağzına hep zora gidiyorsun dedi. Sinirlendim al yedir ne istersen yapıcam dedim. Aldı kızı yastığa koydu, kendi kızı gibi sandı. Bir kaşık dahi veremedi. Yattığı yerden hepten kacti. Allah allah aklım almıyor niyeki boyle diyor. Kendi kızını yatırdı bir kase ekmekli çorbayı şık şık yedirdi. Kiz ne sağa be sola dönüyor. Hayatta hiçbir şeyi kıskanmadım, Ama buna çok fena kıskandım. Yüzüne de söyledim, İnşallah benimki gibi bir tane daha çocuğun olur dedim resmen beddua ettim ya. 1 günlük 2 günlük bir durum olsa, İnan insan sabredecek. Ek gıdaya geçtiğimiz den beri bu durumdayız ya. Allah sizlere de sabır versin çocuklarımıza da sakinlik yapacak bir şey yok. Düzgün düzgün oturanları kıskanıp çatlamak dan başka bir şey gelmiyor elimden. Miss sakın sen okuma, senden cok iyi kaynana olurda, bizden iyi gelin olurmu o şüpheli. Sende almazsan bu kız elimde kalacak![]()

O zaman duru 1 güneş 2 ipek 3 var mı artıran