- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum yasak değil yaptırabilirsinYa ben dun sirmamisim 9 ay aşısında iste sdece kizamk asisi oldu banyo yasagi var mi diye. Ya bi de dun banyo yaptirdm ben kadn demeyince napicam bilemiyorm yasak olsa sylerdi diye dusundminsallh yasak degildr oyle deym bna yaaa
![]()
Valla aynen çöpçü çıktılarTek çocuklar huuu 4 yaş ara çok ideal oluyor okul vs durumları için de bence çok da acele etmen sonra zorlanırsınız 2 küçükle
Oyyy asımmm oyyy yavrular nerelerden başladı keşfehayırlısı asıl macera şimdi başlıyor çok heyecanlı değil mi ya dünyayı onlarla yeniden keşfediyoruz
Canım haydom yaaa nasıl tatlısın. Anlaşıldı bizim nisan bebeleri çöpcü çıktı![]()
Benim ki çok devirdi devirince korkup hızlıca kaciyoTesekkur eder elif asli teyzesine canim..hakikaten aşk bunlarve hakikaten sınır tanımiyorlar
Benim kizin da isi gucu ya cop kovasi ya tuvalet
Odum kopuyor devirecek diye![]()
Ohhhh yemin ederm oyle rahatladm ki anlatamamYok kuzum yasak değil yaptırabilirsin![]()
Ya bi benm oglanda yomus o huyTesekkur eder elif asli teyzesine canim..hakikaten aşk bunlarve hakikaten sınır tanımiyorlar
Geçmiş olsun canım haydomaYa bizim kan tahlili sonucuna baktı şimdi aile hekimliği kan değeri iyiymiş ama enfeksiyon varmış mutlaka çocuk doktoru görsün dedi i enfeksiyon belirtisi de yok anlamadım gitti yarın merkeze büyük hastaneye gideriz bakalım neymiş neresinde enfeksiyon var![]()
Bu ne buOnun arabası var güzel mi güzel![]()
biz çekmece aşığı çıktık ama sabah bir parmağını kıstırdıTesekkur eder elif asli teyzesine canim..hakikaten aşk bunlarve hakikaten sınır tanımiyorlar
Ekledim canım baya müsade etmiyor desene bizde geceleri falan anca giriyoruz bakalım mümkün oldukçaHeyooooo nasılsınız canlarıminstagram adım Ebru_kocar
almila sürekli telefon istiyor bana asla izin vermiyor arada insragrama giriyorum öyle
annemlerin yanına geldim az rahatladım burda
Bak sen göktuğ paşaya ya böyle yaramazlık mı olurBenim şapşik büyüdü de yaramazlık yapıyor kızlarbugün yatakodasında giyiniyorum hızlı hızlı hastaneye gidecez malum. Bu sessizce banyoya geçmiş bezlerini attığımız çöp kovası ayrı kapının yanında duruyor. Onu devirmiş içinden de pis bezini almış tam elindeyken yakaladım
aldım kovayı küvetin içine koydum. Bir de ağlıyor aldım diye.tamam yaramzlık yap da en pisinden de başlanmaz be oğlum
zaten o pis bezlerine hiç kıyamaz top haline getirince çıldırıyor almak için saklaya saklaya götürüyoruz yanından
Tekrar kan verdik bugün şükür değerimiz yükselmiş normal sınırlara gelmiş bir sıkıntı yok dedi doktora tekrar muayene edin isterseniz boğazına bir bakın dedi eşim. Göktuğ yıktı ortalığı aman neysr hocam zaten baya etkilendi çocuk değerler iyiyse dedim Tamam gerek yok o zaman dedi çıktık geldik şükür kaça kaça
Kimsin sen badi Ekrem falan mıTemizlik kimden sorulur görün teyzoşlArı arkadaşlarına da gösterin![]()
Azcık mızmızlanam anamın hatıralarını kıram iş yaptırmayamAyy Allahim bugun ne zor gecti bana..butun gun ya kolumda ya pacamdaydi..bi insan bulasik makinasini saatler sonra anca ki doldururbi tabak koyuyorum eahhh diye bagiriyor
yaramazlik had safhada bizim de
benim nisan cicegim vardi.boyu 1 metreden yüksek.onu dusurmesin diye alip yemek masasi ile duvar arasina sıkıştırmıştım..ama Elif e engel mi..gir masanin altina itele itele dusur cicegi vazoyu
Allahtan masa vardi da kafasina gelmedi..sadece sogan dograyayim dedim ya
bi de nasil mutlu nasil mutlu zafer kazanmis zillim
![]()
Geçmiş olsun canım.insallah iyi sonuclar alırsınız. Göktürk bağışıklık sağlamdır, çöp kutusu merakı onu güçlendirmiştir.Kizlar bizim enfeksiyon değeri yüksek çıkmış demiştim ya doktora gittik bugün aşı ne zaman oldu kaç gün sonra kan tahlili yapıldı diye sordu aşı dan iki gün sonra kan verdik dedim o zaman yüksek çıkması normal çünkü kandaki bişeyler bişeyler(tıbbi şeyler söyledi) yükselip düşebilir canlı aşı falan dedi ama emin olmak için bugün tekrar bakmam lazım dedi biz yine kan verdik ve gerçekten de o enfeksiyon değerleri düşüşe geçmiş baya e nabizdan baktim bakalım birazdan sonuç göstermeye gidecek eşim![]()
Siz istediğiniz kadar saklaya saklaya götürün. Benim zeki damat nereye stokluyorsunuz bulmuş. Göktuğ'dan kaçar mı. Ben boşami veriyorum kızımı, tuttuğunu koparır benim aslan oğlum.Benim şapşik büyüdü de yaramazlık yapıyor kızlarbugün yatakodasında giyiniyorum hızlı hızlı hastaneye gidecez malum. Bu sessizce banyoya geçmiş bezlerini attığımız çöp kovası ayrı kapının yanında duruyor. Onu devirmiş içinden de pis bezini almış tam elindeyken yakaladım
aldım kovayı küvetin içine koydum. Bir de ağlıyor aldım diye.tamam yaramzlık yap da en pisinden de başlanmaz be oğlum
zaten o pis bezlerine hiç kıyamaz top haline getirince çıldırıyor almak için saklaya saklaya götürüyoruz yanından
Tekrar kan verdik bugün şükür değerimiz yükselmiş normal sınırlara gelmiş bir sıkıntı yok dedi doktora tekrar muayene edin isterseniz boğazına bir bakın dedi eşim. Göktuğ yıktı ortalığı aman neysr hocam zaten baya etkilendi çocuk değerler iyiyse dedim Tamam gerek yok o zaman dedi çıktık geldik şükür kaça kaça
şükür canim, çok sevindim canım. bir ihtimal aşıdan diye benim de aklima gelmişti.Kizlar bizim enfeksiyon değeri yüksek çıkmış demiştim ya doktora gittik bugün aşı ne zaman oldu kaç gün sonra kan tahlili yapıldı diye sordu aşı dan iki gün sonra kan verdik dedim o zaman yüksek çıkması normal çünkü kandaki bişeyler bişeyler(tıbbi şeyler söyledi) yükselip düşebilir canlı aşı falan dedi ama emin olmak için bugün tekrar bakmam lazım dedi biz yine kan verdik ve gerçekten de o enfeksiyon değerleri düşüşe geçmiş baya e nabizdan baktim bakalım birazdan sonuç göstermeye gidecek eşim![]()
e bak bunlar ruh eşi siz hala düşünüyormusunuz bak herkese dünür muhabbetindelerHelinnnnn bizim ki de çekmece , dolap çok seviyor . Mutfakta iş yaparken bir dolap kapağı ya da çekmece açtığım anda nefes nefese dibimde bitiyor
nasıl merak ediyor ne var dolapta diye . Bir gün videosunu atayım o halinin
Kızlar bu arada yakın zamanda doktora gidenler baş çevreniz kaç çıktı ?
Aynen şimdi göstermiş eşim aşının etkisiyle öyle çıkmış bı sıkıntı yok demişşükür canim, çok sevindim canım. bir ihtimal aşıdan diye benim de aklima gelmişti.![]()
47.5 cm canım son asida ölçülenHelinnnnn bizim ki de çekmece , dolap çok seviyor . Mutfakta iş yaparken bir dolap kapağı ya da çekmece açtığım anda nefes nefese dibimde bitiyor
nasıl merak ediyor ne var dolapta diye . Bir gün videosunu atayım o halinin
Kızlar bu arada yakın zamanda doktora gidenler baş çevreniz kaç çıktı ?
Haydo kızmazsa seve seve asya kuşşBu ne bumaşallah deniz biiz de gezdirir mi acaba
![]()