2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şöyle 1 yaş öncesi ocean 400 3 damla 1 fıs yani diyor ama dediğim gibi bıngıldak faktörü önemli ona göre doz ayarlanması daha doğru oluyor
Ben doktora danışmadan kendim ocean 400 e geçmiştim 😑 bugun de aklıma gelip de sormadım hiç .
Aaa neymiş bu şok bizim evin burda 2 tane var gidem de bakam 🤣🤣🤣 kalmışsa bişey 🙄
Az şekerli diycem getirecek Aaa çok olmuş şeker diycem bi daha yaptırcam 😈😝
Şokta ütü de var 😂

Güle güle kullansın ata'miz. Bebekler icin evet cok guzel bir şey, ama koltuk altlarindan topla topla bitmiyor. 200 tane dahamı alacaksınız
🤣🤣Dünür ben de aldım bir heves şimdi poşete koydum gardrobun üstündeler bitmeyen bir işkence oluyor bir süre sonra🤪 5 tane fakan çıkardım onlarla atma tutma etkinlik vs yapıyoruz yetiyor😁

🤣🤣Dünür ben de aldım bir heves şimdi poşete koydum gardrobun üstündeler bitmeyen bir işkence oluyor bir süre sonra🤪 5 tane fakan çıkardım onlarla atma tutma etkinlik vs yapıyoruz yetiyor😁
🤣 Bende umut'ta heveslenmistim, bende senin yaptığını yapmıştım. Tek fark bazanin altina atmıştım. Hatta hâlâ orada çıkarmayı gözüm yemiyor. Akşama kadar zaten iş bitmiyor, onları toplamak bana işkence gelmişti. 5 tane ideal miş en güzeli.
Bende dün şoktan 6lı ses çıkaran toplar varya, ondan aldım yeter İdare etsinler. Çocuklar icin iyi hoşta, bana daral geliyor. Corana olmasaydi alışveriş merkezlerinde,bazi restoran larda oluyordu. Oralara atinca dedim ne güzel oynuyor, eve almak lazım. Sonra pisman oldum.

Ben yemeyince gerçekten çok üzülüyorum ve teklif ediyorum kandırıp vermeye çalışıyorum bu da çok daha fazla yorucu ve yıpratıcı oluyor . Hatta bazen sinirleniyorum bile 🤦‍♀️ Sanırım doğru olan senin yaptığın . Tadına bile bakmıyor yaptığımın . Bir süre senin yaptığını deneyebilirim en azından
Ben tadına baktırmaya çalışıyorum zorlada olsa tadını alınca yemeye başlıyor ama ilk çok diretiyor. İkinciyi de yemezse bırakıyorum. Sonrası biraz daha kolay gidiyor bu aralar🤲🏼

Ahahah aynen bende siz yazınca koş dedim eşimE hangi oyuncak kalmışsa al gel dedim küle ve vileda alıp gelmiş🤣🤣🤣
ayy jade çok fenasın çok 😈😀
Bana da kısmet yarına bir sürü iş var valileri getirip öylece attım bi odaya 🙄🙄🙄
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı dur bakalım beni uyumamak ne demekmiş🤣🤣🤣

Aaa neymiş bu şok bizim evin burda 2 tane var gidem de bakam 🤣🤣🤣 kalmışsa bişey 🙄
Az şekerli diycem getirecek Aaa çok olmuş şeker diycem bi daha yaptırcam 😈😝
Bende alıyım bi vileda nerden aldınız 🤣🤣 hergün kahve yaptırcam uyutmuycam onu🤣🤣🤣 intikamım acı olacak 😈😈😈
Annesi fena olan gittiği yerde kaynana kiymeti bilir benden söylemesi 😄😄 Aslihaydo Aslihaydo Asli yasadın 😄😄 bu arada jadee çok fenasin hahaha 😄 ben de isterim bir köpüklü kahve 😝
Ah dünür desen naiflik te bir dünya markası💖 ne diyelim düğünde Ankara havası olsun ha 💃💃💃💃 döktürürüz
Dünürüm on numara bes yıldız 🥰 onu Ali de çok sevecek bence 🤩😍 ayıpsın dilarasız olmaz 😝😄
Kız oku cevapla derken bitiremedim aaa😝
Ben geldim eve jade is coming bebekler😇 kv gille başladık serüven benim anam hala teyze derken 1 haftada 4 ev gezdik bebem nolduuğunj şaşırdı🤣🤣🤣 insan görünce ağlayan kız vazgeçti hangisine ağlasın ama kucak istemiyor birine gidince hemen atılıyor hala bana 🙄 anam neymişim ben be dedim kimseler düşmedi benim üstüme böyle 😝
Geldik eve giderken gece çıktık 2 saat uyumadı sadeve gelirken gündüz çıktık yazlık lastik var nolur ne olmaz diye 2 saat uyudu anca🤣 eziyeti değildi ama şükür çok ağlamadı en azından oyunlar oynadık arkada bi şekilde ağla sızla oldu sona doğru düştük eve 💃 evim evim güzel evim 💖💖💖 insanın evi gibisi yok asyayı bi görün halılara yuvarlandı nasıl gülüyor yavrum o bile biliyor evini 🐣 uyku düzeni aynı uyumadı işte milletle 2 kelama hasret döndüm 🤣 ben yadırgıyorum yerimi kuzum nasıl yadırgamasın😔😔 öyle işte özledim sizleri 🥰🥰
Oyy kıyamam Asyama 🤩 hoşgeldiniz evinize..yayılın dinlenin simdi..inan cook iyi gelecek..yarın güzel birgün olsun💕💕

Ortunmesi mi lazimdi
Dahavar ki zamanı
Of kontrole gitneden olmayacak gslibs
Yok örtünmesi lazim diye bisey yok da.hic degisiklik olmuyor gibi geliyor canım.Alinin 2 yasi gecmisti tam kapandiginda.
Tüh yavrumbenim
Ondan belki de huzursuzluk yapti bu ara
Insallah biter 1 yas sonrası canim hatta kalmadan bitse artik cok cektiniz anakizya
Bu gece şu saat oldu uyumadı.. Sanırım alerjiyle ilgili bu durum 😔 salla salla derman kalmadı 😑

Ahahaha aynen az şekerli birde ohh oh😂
Lokum çikolata unutmayalım önemli 🤣🙈🍫☕
Aynen oğlumun büyükanneannesinin toprakları. Sevgiler gelin kızıma güzel uykular renkli rüyalar...
Bizden de damadıma sevgiler iyi geceler💕🌜..gelin uyuyamıyor bu gece 😵
Mübarek Cuma akşamı , inşsllah Rabbim kayınvalide olduğum günleri eşimle birlikte gösterir. Hepimize hayırlısı ile o günleri görmeyi nasip etsin.🙏🏻
Amin canım..hepimize nasip etsin insAllah..ben de hep dua ediyorum..Allahım evlendigi günleri de görelim diye..ne kadar güzel bir dua imiş Allah analı babalı büyütsün demek 💕
Bugün yoğunluktan çok çekemedim yarın diğer topları gelince güzel foto atarım.iyi geceler olsun
MasAllah küçük prensime..yakisikli damadim benim 🤩🧿 ben de aldım bu toplardan ama toplamasi eziyet 🤦‍♀️ ama kaldırmadım oynuyorlar valla 😁 haa yarısı babaanne de..bu iskenceye onu da ortak ettim 🤣 bıkti kadin toplamaktan 😁🤣

Erkeğin soyleneni de hiç çekilmiyo sen biliyosundur elbet neyin aklını veriyor ki bari annen varken yapmasa 😒
Ahh aynen sorma ya herseye mudahale ediyor. Aksam oturuyoruz yemek yiyecegiz kiza ceviz verdin mi sunu verdin mi bunu yaptin mi. Sunu söyle yap bu böyle olmasi lazim. Surekli akil veriyor. Gece soguktu bizim yattigimiz oda kac gündür de soguk annemde salonda uyuyordu kac gundur nasil yapim nasil edim derken dun gece karya hic uyumadi artik neyden bilmiyorum bu gecede salonda yatirayim dedim bana soylenip duruyor 1 haftadir yeni mi akln basina geldi macera ariyorsun diyor. Ay neyse canim surekli bu moddayiz annem geldiginden beri bu sekilde neden yapiyor anlamiyorumda cok canimi sıkıyor.
N Nehir8077 dupduru güzellik maaşallah. BKGK BKGK eşin annen varken arıza çıkarmasaydı keşke. Ne üzülmüştür kadıncağız. Allah akıl fikir versin. Seni üzmesin. Huzursuz ortam Karya yı daha çok tedirgin eder. Herşeyi biliyor bunu bilemiyor mu. Üzüldüm çok kuzum. Jadesi Jadesi kuzum geldiniz mi, eşinin sınavı nasıl geçti. Öperim Asya kuşumu .
Ya evet annemde farkinda ve sinir oluyor. Boyle yaptigi icin kadinda durmak istemiyor :( karya zaten zavallim ortada bagiris cagiris kizda sasiriyor
Bahar benim eşimde öyle hep çok biliyor ben çok konuşunca bazen dalgaya alıyorum he he yada daha çok konuşup bastırıyorum böylelikle
Ben cevap verince hic susmuyor canimm ya uzatıyor ya tamam deyip kapatiyorum yada sonuc bagirmamla bitiyor. Cevap verecek enerjim bile yok artik :(
ohh şükür 😍 aşk var artık ❤

ya şekerparem bugün akşam yemeğinde dedim civan basını bağladım arel sen yan derdine diye 😂

baharcim şaşkınlıkla okudum. yani arelle yaşları aynı sayılır nerdeyse ve bu yasta toplama olayı yeni yeni başlarken bu derece titizlik ne desem bilemedim. ben paso arkalarını topluyorum 😔 arel de cizgifilmlerden sanirim ingilizceye takmış. renklerin ing söylüyor. bakalim daha neler gorecez. bu arada duruya masallah nasil.guzel ya 🥰

canim dünürum benim 2. cocuk tecrubeli denilebilir ama arele hep baskalari bakti ya sanki civan ilk cocuk gibi. aslinda su anda herseyi agza götüreceği bir donem. senij stresin mi etkiliyor. civan da.bazen hic yemez aman meme aliyor derim ama arelle ugrasirim 2lokma yesin diye. tarif istersen bolca yazarim sana. ben et tavuk balik baklagil sebze boyle sirayla gidiyorum. bazen corba oluyor. kahvalti ogleb meyve aksam yemegi sonra meyve. bazen gunde 1 bazen 2 oluyor meyve sirf dursun diye oyalansin diye. ben 3 ogun ne yedim ne de y2dirdim gun yetmiyor bana.

annenin yanında az tutsaymış kendini. insan daha çok üzülüyor kadın da takılır şimdi eşine de tepki alır. sen unutsan o unutmaz arada kalirsin. ben dün eşime dedim evle ilgili ne diyorsam he de yap sorgulama anlatacak enerjim bile yok ama vardır bir bildiğim diretme dellendirme dedim 😁
Evet canim dedigin gibi annem doğumumda gelmisti ve hala esimin o zaman yaptıklarını anlatir ben hatirlamiyorum bile. Yaptiklari hos degil insallah bir an once toparlar kendini. Inan benimde enerjim yok Karya uyumuyor geceleri yine basladik bir huzursuzlugu var ama anlamadim ya dis ya karni agriyor ama dis gibi :(

Modern benim damat ya demez bişey değil mi Aslihaydo Aslihaydo 🤣 arkadaş arkadaş gezecek ler 😊

Haydo içses: yav he he 🤣🤣🤣

Aaaa aşk olsun asla 🐣🐣🐣🐣
Kerem ile Aslı Leyla ile Mecnun Asya ile Haydo 🤣 evine hoşgeldin jadem gerçekten insanin evi bambaşka ♥️🥰 asya bile biliyo huzurlanmis hemen yavrum
Zeynebi görür görmez vuruldum yalan yok 🥰😍🥰 dedim ahh Allahim ne şirinlik 😍😍🧿🧿
Ya tabi burda şakalaşmaca bizim işimiz..Allah vericek kismetlerini..size şoyle bi anımı anlatayim.cocukken komsumuz beni gelinim diye severdi. Sonra taşındılar.yillar sonra paat diye geldiler..cocugun adi Hasandı hic unutmam.ben bi tırstım.bi de demesinelr mi anneme eee gelinimizi hakikaten alsak mi yuzuk ölçüsü almaya geldik diye😵 ben okuyorum o zaman tabi.babam da yaa hala mi aynı şaka ya falan dedi. yoo dedi adam, oglum gelemedi heyecandan ölüyor çocuk dedi.derken kapi çalmasin mı 😱 çocuk gran tualet giyinmiş gelmis hakikaten zingir zIngir titriyor 😲😳 ödüm koptu babam verecek sandım 😄 babam ne dedi bilmem zang diye kalktilar.annem de biz seni verir miyiz hic aptal demisti..annemin bana aptal demesine hic bu kadar sevinmemistim 😄😄

Aman diyim o sözü demesin 😔 sensiz olamam desin.. o söz arkadasımin en son duydugu söz oldu.yakin bir arkadaşımı kaybettim... hic sevmiyorum eşimi de uyardim demez hiç 😔

Neyse konumuza geciyorum.😊
Simdi dünür mü olduk yani yesimcan 🥰
Ben biraz naz yapayim dedim, sen de benim.kiymetli ogluma kız mi yok dedin haaa 😅
Korktum.simdi kizim da bana benzerse bu iş yürümez gibi 😄 Ata naz sevmiyor netlik seviyor desene 😊😊😊😊

Valla fazla naz aşik usandırdi 😄😄

Canım ya ben de coledan kullanıyorum.1 damla mi 2 damla mı verilmeli mi? herkes baska diyor 🤔

Teşekkür ederiz teyzelerin balı 🥰😍

Hahahahha Arele de kısmet bak burda güzel dolu 😍😍

🥰🥰 tesekkur ederim amiin amiin teyzosu 🤩🤩
Oo sekerparem elin degmisken tüm kismetleri kaptın süpersin 😍💃💃 Hemi de Ata gibi damat Hemi de yeşım gibi dünür oh😎
Ya ebru gözden bahsetmişken sana sorayim..oglumun gözün beyazında kırmızımsı sarımsi bir nokta var..bunun sebebi ne olabilir.doktora gideli 6 ay oldu.o zaman var mıydı hatırlamıyorum 🤷‍♀️
Nette kalp krizi riski bilmem ne yazıyor 😨 Allah korusun korktum 😳
Canım bazen göze alınan darbelerin izi gözde kalır ben gibi olur ya geçmez ya da uzun süre sonra geçer öyle belli bı yere çarptı eli girdi farkında olmamış olabilirsin Allah korktuğuna ugratmasin🙏 internete bakma 😅
Mübarek Cuma akşamı , inşsllah Rabbim kayınvalide olduğum günleri eşimle birlikte gösterir. Hepimize hayırlısı ile o günleri görmeyi nasip etsin.🙏🏻
Aminn canim🙏
Kız oku cevapla derken bitiremedim aaa😝
Ben geldim eve jade is coming bebekler😇 kv gille başladık serüven benim anam hala teyze derken 1 haftada 4 ev gezdik bebem nolduuğunj şaşırdı🤣🤣🤣 insan görünce ağlayan kız vazgeçti hangisine ağlasın ama kucak istemiyor birine gidince hemen atılıyor hala bana 🙄 anam neymişim ben be dedim kimseler düşmedi benim üstüme böyle 😝
Geldik eve giderken gece çıktık 2 saat uyumadı sadeve gelirken gündüz çıktık yazlık lastik var nolur ne olmaz diye 2 saat uyudu anca🤣 eziyeti değildi ama şükür çok ağlamadı en azından oyunlar oynadık arkada bi şekilde ağla sızla oldu sona doğru düştük eve 💃 evim evim güzel evim 💖💖💖 insanın evi gibisi yok asyayı bi görün halılara yuvarlandı nasıl gülüyor yavrum o bile biliyor evini 🐣 uyku düzeni aynı uyumadı işte milletle 2 kelama hasret döndüm 🤣 ben yadırgıyorum yerimi kuzum nasıl yadırgamasın😔😔 öyle işte özledim sizleri 🥰🥰
Biz de seni özledik balım 😍😍
Bugün yoğunluktan çok çekemedim yarın diğer topları gelince güzel foto atarım.iyi geceler olsun
Ben de kızımda almıştım bir haftanın sonunda cinnet geçirdim üstüne basıp kaç defa düştüm🥴 o topun çıkmadığı tek nokta kalmamıştı her yerdeydi kabus gibi topladım geri o havuz dışında her yerde top oluyor ama havuzda bir tane bile olmuyor niyeyse en sevmediğim oyuncak 😂😂 sen sabirlisin bence dayanirsin canım bende yok o sabır 🤪

Back
X