2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kimi çocuk emeklemeden yürüyormuş. Onlardan demek ki sizinkiler😀 direk yürüme faslına geçecekler
Öyle gözüküyor tecrübesizliğinin işte bazen karikatürler oluyor ilk çoçukta ikinci çoçukta şeklinde cidden ilk çoçuktaki modda oluyorum biraz fazla uçuk🤣

Son zamanlarda hazırladığım bebiş yemekleri 🥰
Sizden çok şey öğreniyorum kızlar iyiki varsınız ❣️
Oyy oyyy ellerine sağlık canım afiyet olsun miniğe ne güzel hazırlamışsın😊
misskokulumm misskokulumm maşallah göktuğa ablalarını da öğrenmiş 👏🏻👏🏻

Ben de ellerin nerde ayakların nerde kulakların nerde falan çalıştırıyorum. Ama şimdilik tık yok. El ayak yine daha iyi sanki en azından o tarafa bakıyor.

Bi de bizim kız da bir huy bişeyi öğretirken hiç yapmıyor bir anda sen sormayınca ya da bakmayınca yapıyor. Alkışla bay bay öyle oldu mesela. Ellerini tutturup yapınca da çok sinirleniyor çekiyor ellerini 😁
Aynı canım benimki de tel sararı öğretemedim daha🤪 gel gel de yapmıyor hepsine gülüyor yalnız🤣 bir alkış bir de parmak şıklatmamız var bol bol top atıyor bu ara karton kutuyu kestim yuvarlak ona atmaya bayılıyor. Kulak göz öğretmeye çalışıyoruz dediğin gibi bi gelişme yok ama hepsini alıyorlar meraak etme biranda çıkar meydana 😊ben de senin kızın koltuktan inişi gibi inmeyi öğretiyorum o çok hoşuna gidiyor ayakları yere değince başardım hissi oluyor.
Bende o yüzden sordum, benim 1 buçuk sene ara ile sezaryan oldum. Çoğu kişiden duyuyorum, hissizlik var acıma var diye. Yeri bile pek belli değil.
Valla bende hiçbiri yok şükürler olsun. Allah acıdı sanırım. ☺️
Yaa ben de üstte koca bir bombe ve hissizlik var hiç dokunamıyorum halen. Ne iyiymiş seninki 🧿🧿
Her sezeryanda aynı yer mi kesiliyor valla ben onun korkusundan normal doğurdum suniyi yedim yara izi çok korkutur beni
Cart curt aynı yer valla canım 🙄

Kizlar selamm insallah iyisinizdir
Ne yazik ki firsat bulamiorum
Delirdim bakalim.kat cikiyoruz ustune
Neler yapiyorsunuz

Her sezeryanda aynı yer mi kesiliyor valla ben onun korkusundan normal doğurdum suniyi yedim yara izi çok korkutur beni

Ben de iki tane cizgi var ayni degildir
Kiziimi tasiyinca aciyor Kalppare Kalppare
Bazen durduk yere de aciuor sızlıyor kasiniyor normaldir herhalde kolay

Bizde o bayramı doyasıya yaşıyoruz 😂🙈muz kabız yapar diye vermedim sorayım bugün doktora ayrıca probiyotik sorcam
Bezini acip lavobaya koyuyorum üstüne yaptıriyorum baya iyi oldu :)
Bebeklerimiz hep iyi sağlıklı olsun 🙏

Olgun muz kabız yapmaz diye biliyorum. Bilenler varsa paylaşabilirler 😊 Bize doktor zorlanma olmadıkça hiçbir şey tavsiye etmedi. Zamanla bağırsaklarının bu yeni normale alisacagini sabırlı olmami söyledi. İnşallah canım 🤲 Tabakların da nefis görünüyor, ellerine sağlık 🥰

Oyy oyyy ellerine sağlık canım afiyet olsun miniğe ne güzel hazırlamışsın😊

Aynı canım benimki de tel sararı öğretemedim daha🤪 gel gel de yapmıyor hepsine gülüyor yalnız🤣 bir alkış bir de parmak şıklatmamız var bol bol top atıyor bu ara karton kutuyu kestim yuvarlak ona atmaya bayılıyor. Kulak göz öğretmeye çalışıyoruz dediğin gibi bi gelişme yok ama hepsini alıyorlar meraak etme biranda çıkar meydana 😊ben de senin kızın koltuktan inişi gibi inmeyi öğretiyorum o çok hoşuna gidiyor ayakları yere değince başardım hissi oluyor.

Yaa ben de üstte koca bir bombe ve hissizlik var hiç dokunamıyorum halen. Ne iyiymiş seninki 🧿🧿

Cart curt aynı yer valla canım 🙄
Yok kız bizimki inemiyor sadece çıkıyor o sonsuz umut un kızıydı galiba kanepeden inen 😊

İpek topları atmaya kıyamıyor atıyor hemen geri alıyor 🤣 şoktan şu topu yukardan atınca döne döne inen oyuncaktan aldım Allahım topları elinden asla bırakmıyor. Zar zor bırakıyor hemen oyuncağı tümden kaldırıp içinden topu almaya çalışıyor. Top delisi 😁 ben de bir poşet top aldım daha çıkarmadım ama sırayla çıkarayım diyorum.
O ogretmen61 yakışıklıyla be güzel çekimler yapmışsın yine Maşşallah size 🧿🧿🧿
Aynen yaa maşallah O ogretmen61 ne güzel çekimler yapıyorsunuz özenip üşenmeden. Ben 1 takım kıyafeti zor giydiriyorum bağrış çığrış 😒

Ya biz gecen aşidan snra iste saglk ocagini aramistk kan sonucunu sormak icin acmadilar smdi haftasonu girdi araya. Az once aklima geldi e nabizdan sonuca baktm byle uyari isaretli syler var korktum acikcasi atsam buraya anlar misnz siz ya
At bakalım canım bebeklerde yüksek düşük olabiliyor endişelenme

Yaa şu avokado yu bi ben becerip de yediremedim oğluma heralde😒 2 sefr aldm çop oldu
Benimkide sevmedi birşeylerle karistirip vermeyi denesen. Ben vermedim 2 kez denedim yemedi.
Ya biz gecen aşidan snra iste saglk ocagini aramistk kan sonucunu sormak icin acmadilar smdi haftasonu girdi araya. Az once aklima geldi e nabizdan sonuca baktm byle uyari isaretli syler var korktum acikcasi atsam buraya anlar misnz siz ya
At istersen anlayan olur belkk

nzh99 nzh99 Allah rahmet eylesin anacığına huzurla uyusun🤲🤲🤲
Allah razı olsun kuzum. Cümle geçmişlerimiz inşallah.
Kizlar selamm insallah iyisinizdir
Ne yazik ki firsat bulamiorum
Delirdim bakalim.kat cikiyoruz ustune
Neler yapiyorsunuz

Ben de iki tane cizgi var ayni degildir
Kiziimi tasiyinca aciyor Kalppare Kalppare
Bazen durduk yere de aciuor sızlıyor kasiniyor normaldir herhalde kolay
Selam şükürüm. Üste kat çıkma süpermiş. Hepimizin delilik dereceleri arttı. Delilik iyidir 😉 benim sezeryan yerim de kendini hep hissettiriyor. Hayırlısı bakalım.
Teşekkür ederiz missim 😍 sen bide kamera arkasını görseydin eşimle birbirimizi yiyorduk 😂😂
O kamera arkaları tam kameralık 😂😂😂

Hepsini attim ozellikle uyari isareti krmizi olanlara bakın ya kafam allak bullak oldu 😔 insallh onemli bsey degildr

Eklentiler

• Screenshot_20210123-173601_e-Nabz.webp
    Screenshot_20210123-173601_e-Nabz.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20210123-173610_e-Nabz.webp
    Screenshot_20210123-173610_e-Nabz.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20210123-173618_e-Nabz.webp
    Screenshot_20210123-173618_e-Nabz.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20210123-173632_e-Nabz.webp
    Screenshot_20210123-173632_e-Nabz.webp