Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah mis ne göz aydin sormaDiş çıkmış demek canım bu gözün aydın![]()
Biz hep öyleyiz dilzarcim ya kucaktaEki Görüntüle 2767660
su anda ikinci resimdeki gibiyim. rehin aldı beni. kaç saattir beraber yatıyoruz yaa. uyansa odaya götüreceğim, uyanmıyor da, yerine yatirinca ağlıyor![]()
Benimki ödem miss ne yağı yaaSuratıma suratıma vurdun dünürüm yağlarımıödem değil de yağlıyım
![]()
Bağırsaklarina baya iyi geldi .Yaa şu avokado yu bi ben becerip de yediremedim oğluma heralde2 sefr aldm çop oldu
Hepsi bol iştahlı olsunÇok güzel tabaklar yiyor yani bunları maşallahbenim oğlan pek geriden geliyor ek gıda konusunda hadi hayırlısı
![]()
Muzu sormayı unuttum, probiyotik vermedi.Olgun muz kabız yapmaz diye biliyorum. Bilenler varsa paylaşabilirlerBize doktor zorlanma olmadıkça hiçbir şey tavsiye etmedi. Zamanla bağırsaklarının bu yeni normale alisacagini sabırlı olmami söyledi. İnşallah canım
Tabakların da nefis görünüyor, ellerine sağlık
![]()
Ay hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonundaDiş çıkmış demek canım bu gözün aydın![]()
Olmaz insallah olmadiysa sussam benceAy hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonunda
Gözle de pek bişey belli olmuyor ama. Ağrılı ateşli dönem bundan sonra mı oluyor önce mi olmalıydı biz pas geçtik acaba??
Kız ne dıon aman dünür demeAy yerim onun top sevdasını ya ne degisik huylar Allah'ım masum melekler
Ben daha denemedim kendim denemiştim çocuğuma bu şeyi vermeem heralde faydalı ama oy ne bileyim nimettir kötü demek istemiyorumama kötu
Aman benimkiler normal doğum üstüme çıkmışlardı ilk doğumda dünür kaburgalarım ayrık
Öyle gerçekten
Sakin kalamadigimiz zamanlar çok oluyo malesef ama bağırmak alışkanlık haline gelen bişey aman diyeyim o bataklığa düşme kuzum baktın sinirleniyosun bağırma hissi geliyo eğer üç defa beş defa neyse kendini tutar bagirmazsan sonrasında kolay artık bagirmamaya basliyosun bu taktiği ben kendimde denedim gerçekten bagirmam zaten ama bir iki oldu bagirmadim tuttum kendimi sen de bı dene![]()
yastık iyiymişAh kıyamam benim ki de çekmece açıp duruyor önüne yastık koydum ben salondakinin![]()
netlik yok hala canim. kontrol altında. ateş sürekli yükseliyor.Canım benim ya Rabbim sağlıkla imtihan etmesin inşallah hiç biseycik yoktur basit biseydir..![]()
sagolasin sekerparemCanim kıyamam sana..Allah yardımcınız olsun..dua edecegim yavruya![]()
beni de eklemiş de kabul etmemistim burdan kimse mesaj atmayınca dikkatimi cekmemis@Aslihaydo @Nehir8077Jadesi @Sonsuz umut
Iyi geceler bende sizde ekli diye kabul ettim. Hepimizi taniyor ama ilginc :)
Ahaha bendeKalppare sanim
@Sonsuz umut benimkide emeklemiyor takilma canim eşine. Bizim yegenlerde 1 yastan sonra bile emekleyen var:)
kimmiş ya ne enteresan işKızlar bende sizde ekli diye ekledimsizden bizleri bulabilmesi de kolay değil bence . O da ilginç
![]()
haydi hayırlısı olsunnnnKızlar bardağa tık tık yapıyorsa diş çıkmış demek midir çıkacak demek midir? Elime gelmedi ama bişey bardağa geliyor. Bi aydınlatın beni yaa cahallık zor iş![]()
illa aras huysuzluk olacak diye birşey yok canim. oh cok sukur ipektosa. inşallah diğerleri de böyle usul usul gelirlerAy hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonunda
Gözle de pek bişey belli olmuyor ama. Ağrılı ateşli dönem bundan sonra mı oluyor önce mi olmalıydı biz pas geçtik acaba??
Yaa idrar da mi var peki anliyosan egerminikbebegim9640 biraz enfeksiyon var gibi o zaman aşıdan önce alındıysa kan. Pazartesi gidin bakalım doktor ne diyecek
Valla aldigmda cok sertti ezemedm oyle beklettm digerini de karardi tadina bakamadi bileBağırsaklarina baya iyi geldi .
Zamanı mı geçti sevmedi mi?
Hepsi bol iştahlı olsunzamanla hepsi yer ins. Biz ilk sebzelerle başladık smdi karıştırmalara basladik
Muzu sormayı unuttum, probiyotik vermedi.
Onun yerine 2 kayısıyı geceden 1 fincan suya koy sabah blendirdan geçir içine 1 TK zeytinyağı koy karıştir gün içi 3 çk şeklinde ver dedi dedin gibi zamanla aliscak dedi :) tşk ederim
Tüm beğenenlere teşekkür ederim![]()
Reels videodan çekiyorum youtubedan izlsmiştim nasıl çekildiğiniAy ben de yapayım bari hiç de anlamam ama
Teşekkür ederiz canım
Önce oluyordu canım bizim de olmamıştı ateş çok şükürAy hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonunda
Canım Güneş başından beri çok hareketliydi Maşşallah sinir benimkinde de var bir bağırıyor saç baş yoluyor. Zamanla bu davranışı söndüreceğimi umuyorum eşim pekiştirşyor gerçi kendi saçını falan çektiriyor öyle dövüşgen yapacakmış oğlanıKizlar mama sandalyesine baglayamayi başaramadım ben u kizi
Yurutece nasil baglayabilirim ayaklarini cikaracak kadar eğiliyor yere
Çok da sinirli bu kiz inat degismez dimi daha yandik 2si de böyle oldu bu cocuklarin
Umuta sen yaptin bynu diorlardi heh dedim bu kiz 3aydir böyle bunu da mi ben yaptim kaninda var size çekmis dedim kaynatamlar da duydu oh