2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım Güneş başından beri çok hareketliydi Maşşallah sinir benimkinde de var bir bağırıyor saç baş yoluyor. Zamanla bu davranışı söndüreceğimi umuyorum eşim pekiştirşyor gerçi kendi saçını falan çektiriyor öyle dövüşgen yapacakmış oğlanı 😒daha çok huy değiştirir bunlar kararlı ve tutarlı olmak lazım tabi
Senin esle benim es tanissa kanki olurdu
Umuta sovus igretiyor benimki de hem de ne dovus biktim söylemekten

Insallah bu jadar sinirli olmaz kziim da
Umut 1 yasi geciyrodu dedigi olmayinca kafasini geri atiyordu yuzum kac defa mor gezdim sayamadim gunes daha simdiden komple atiuor kendini geriye kafasini vuruyor

Ya miss by gunes hareketli degil cidden kuduruk bak bas edemiorum ikisiyle sabir ceke ceke bitiyor gun bakalim

Sac cekior gunes de bi de guluo sonra da elindeki sackara bakior helw de kucuk yigenime yapinca sari sari saclarini yoluor kizin sonra da inceliyor

minikbebegim9640 minikbebegim9640 panik yapma canım genel durumu,keyfi, iştahı iyiyse çok önemli değildir. İdrar için idrar alınması gerek sanırım. Bazı değerler zaten çok sınırda çıkmış bebeklerde öyle olabiliyor. Sen pazartesi sağlık ocağındaki doktoruna göster sonuçları.

Besafe izi comfort x3 aldım canım hepsi buradada 2000e düşmüştü ara ara kontrol ediyordum düşmüşken aldım yüksekliği ve güvenliği nedeniyle onu tercih ettim inşallah memnun kalırım😊
merhaba üründen memnun kaldınız mı acaba bende almayı düşünüyorum da besafe ve maxi cosi arasında kaldım baya

Maşallah gündemi takip ediyorlar 🤣🤣🥰
Ediyoruz tabisiiiii💃💃sizin o kafa ne sanırsın müslüm bababaaa dinliyor🤣🤣🤣😍😍
Ay hadi inşallah bizim de dişimiz çıktı sonunda 🥳🥳
Gözle de pek bişey belli olmuyor ama. Ağrılı ateşli dönem bundan sonra mı oluyor önce mi olmalıydı biz pas geçtik acaba??
Önce olurdu huysuzluk eti yarana kadar oluyor sıkıntı canım. Sonrası düzlük inşallah 🥳
misskokulumm misskokulumm
Misss göktuğ iyi dimi tekrar bir sey olmadi allahin izniyle
İyi canım iyi şükür Antibiyotik devam evde veriyoruz sabah akşam yarın biter sanıırm. Keyfi yerinde evin heryerini keşfe çıkıyot bol bol😊
Bacım güneş ata dan epey ilerde daha kayamaz gibi korkar. Şu sıralar herşeyden korkuyor. Süpürge blender aşağıdan mikrofon la sesleniyorum. Sesimi duyuyor göremiyor korkuyor.
Yaaa kıyamam😍😍😍 benimki de bugün süpürgenin yanına geldi ıhhh diyor açacakmışım. Açtım kahkaha atıyor. Kapattım ağlıyor 🤣🙄 yanında oturup dinleyecekmiş işe bak 🤣🤣bir ortası yok bunların

Bacım güneş ata dan epey ilerde daha kayamaz gibi korkar. Şu sıralar herşeyden korkuyor. Süpürge blender aşağıdan mikrofon la sesleniyorum. Sesimi duyuyor göremiyor korkuyor.

Kiyamam ben ata paşama
Şaşırdığı içindir ses var görüntü yok bizde de ağlıyor güneş
Güneş ben yanindan gitsem de ağlıyor
Süpürgeden degil de tek bir korkusu vsr o da umut
Dayak yiye yiye öğrendi bazen aglior onu görünce
Ama yavrum klasik turk kizi daha simdiden uzulecegini bile bile erkek cinsinin pesinden gidiyor saftirik🤣

Ata kayar bir iki alisinca korkmaz.bence hemen ilk basta korkuorlar dedigin doğru canim

Yaa idrar da mi var peki anliyosan eger😔 napabilirim hemen gecmesi icin? Ve saglk ocagina mi hastahaneye mi gitmemiz gerek?

Valla aldigmda cok sertti ezemedm oyle beklettm digerini de karardi tadina bakamadi bile
Aldığımda sert oluyor yanına muz koyup ilk kağıda sarıp sonra karanlık bir dolaba koyuyorum hergun açıp bakıyorum 2-3 güne parmağımla bastirdigimda hafif basilcak gibi olduğunda kesip veriyorum geri kalaninada zeytinyağı sürüp strecle sarıp dolaba koyuyorum kararmiyor 😊

Kizlar mama sandalyesine baglayamayi başaramadım ben u kizi
Yurutece nasil baglayabilirim ayaklarini cikaracak kadar eğiliyor yere
Çok da sinirli bu kiz inat degismez dimi daha yandik 2si de böyle oldu bu cocuklarin
Umuta sen yaptin bynu diorlardi heh dedim bu kiz 3aydir böyle bunu da mi ben yaptim kaninda var size çekmis dedim kaynatamlar da duydu oh
Ahahhaha ay kuzum ya bağlamak ne 🤣🤣 Sonsuz kuzum kız baya coşmuş senin girmiyorsun pek yazmıyorsun da bu sıra kıyamam 🙄

Zeyay1420 Zeyay1420 dün yazacaktım unuttum bizim kronik kabızlığımız var teee 2 aylıktan beri. Geçen ay bir yazı okudum ek gıdada hiçbirşeyden öekinmeyin bağırsakların alışması için diyordu. Muz vermiyordum ben de. Geçen ay başladım akşam yatmadan yarım saat önce çeyrek avokado yarım muz bir çeviz karıştırıyorum yiyor. Bugğn sade muz verdim hergün yediriyorum alıştı artık günde ortalama 2 kere yapıyor şükür sıkıntısız. Alışsın sen de ver muz çok faydalı hem

Ediyoruz tabisiiiii💃💃sizin o kafa ne sanırsın müslüm bababaaa dinliyor🤣🤣🤣😍😍
Önce olurdu huysuzluk eti yarana kadar oluyor sıkıntı canım. Sonrası düzlük inşallah 🥳
İyi canım iyi şükür Antibiyotik devam evde veriyoruz sabah akşam yarın biter sanıırm. Keyfi yerinde evin heryerini keşfe çıkıyot bol bol😊
Yaaa kıyamam😍😍😍 benimki de bugün süpürgenin yanına geldi ıhhh diyor açacakmışım. Açtım kahkaha atıyor. Kapattım ağlıyor 🤣🙄 yanında oturup dinleyecekmiş işe bak 🤣🤣bir ortası yok bunların
Bugünün güncellemesi bu 🤣🤣🤣 her müzikte baş salladı 🤣🤣🤣 arabesk açmayınca çoxugum duyduğu müzikte yaptı napsın yarın bi müslüm açayım😝😝😝

Nasıl kayıyor kızzz kendi çıkıp öyle dümdüz kayıyor mu😳😳 benimki de yapamaz daha öyle ekşınlar emeklerken bile çok dikkatli ağır ağır gidiyor 🤣🤣
Yok missim yaa ben koyuyorum tepesine
Ordan kicini kaydiriyro
Umut koymuş bir kere gitmis oraya ay allahim cok sukur geri atmamisti kendini
Ne güzel işte tedbirli benimkiler dandun sehpalarin altina emeklior orda oturmaya kalkmaya kafa goz mor

minikbebegim9640 minikbebegim9640 panik yapma canım genel durumu,keyfi, iştahı iyiyse çok önemli değildir. İdrar için idrar alınması gerek sanırım. Bazı değerler zaten çok sınırda çıkmış bebeklerde öyle olabiliyor. Sen pazartesi sağlık ocağındaki doktoruna göster sonuçları.
Evet hersy gayet normal yani ama enfeksiyon yine de risklidir belki de geciktirmeden gidelim bari. Sagl
Aldığımda sert oluyor yanına muz koyup ilk kağıda sarıp sonra karanlık bir dolaba koyuyorum hergun açıp bakıyorum 2-3 güne parmağımla bastirdigimda hafif basilcak gibi olduğunda kesip veriyorum geri kalaninada zeytinyağı sürüp strecle sarıp dolaba koyuyorum kararmiyor 😊
Hmm bi dahaki sefere byle deneyim bari sagolasin

Back
X