2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Miss başlarda Erşad bey için çok kızgındım ama şimdilerde bakıyorum da dikişim in yeri bile kayboluyor sanki . Enfeksiyon filan kapmıştım belki hatırlarsın . Sadece orta kısmında akıntımın olduğu yerde iz kalacak gibi . Diğer taraflar çok belli bile değil .
Yaa ne güzel benim ilkte bile belirgin bşr izim vardı. Çok istedim onda sezeryan olmayı nasip olmadı. Elinin çok iyi olduğunu çok arkadaşımdan duydum çoğunda iz kalmamış hiç. Sende enfeksiyon olmasına şaşırmıştım ben de. Geçti gitti şükür nihayetinde sonucun iyi olmasına sevindim 😊
Ben de doçent ücreti verdim fakültede. Ameliyat sırasında bayılttılar ya sonlara doğru ayıldım hayal mayal hatırlıyorum. Bizim hoca hadi benden bu kadar gerisi sizde dedi gitti tüpleri bağladıktan sonra🤣 dur gitmeeee diycektim diyemedim kapanışı sorumlu doktor yaptı. Fena değil ama işte pek bakamıyorum halen 🥴🥴

Kizlar mama sandalyesine baglayamayi başaramadım ben u kizi
Yurutece nasil baglayabilirim ayaklarini cikaracak kadar eğiliyor yere
Çok da sinirli bu kiz inat degismez dimi daha yandik 2si de böyle oldu bu cocuklarin
Umuta sen yaptin bynu diorlardi heh dedim bu kiz 3aydir böyle bunu da mi ben yaptim kaninda var size çekmis dedim kaynatamlar da duydu oh
Valla yürütece bağlaya mazsin. Atican kullanmiyacaksin. Ama şunuda soyliyim yürüteç hayat kurtariyormus. İlk dönem kiz elimde kaldı, kum torbası gibi. Gezmeye de alışmıştı paso ben gezdirdim.

iyi tarafı Yürüteci birakinca ilk bir haftada daha cok hareketleniyor, yetenek leri artıyor aslında. En cokta dengeyi daha iyi yapıyorlar. Hic pişman degilim, ilk gunler pisman oldum ama. 1 hafta sonra yürümeye bile başladı. Düşüyor ama olsun ilerleme var. Cesaretin varsa kullanma derim. Zaten iyi huyları oldugunda kendilerinden birine benzer. Nerede kötü huyları olsun, ya sen yaptın yada sizin tarafta var galiba bizde yok boylesi derler.

Umudum- Umudum- gidecek misiniz Ankaraya? Son karar ne oldu canım?
Biz bugün bir güzel kapıştık eşimle biraz da ağır konuştum ama haketti. Allah sonumuzu hayır getire. 2 ev süpürüyor diye sen ne iş yapıyorsun bu evde dedi bana dün. Ben cevap vermedim şiştim şiştim bugün de bir güzel patladım. Yaptığım yemeği yemedi yumurta kırmış zavallı kendine. Ben de onun çayını içmedim kendime çay demledim içtim. 😒 Robot süpürge bakıyorum şimdi gezsin gezsin süpürsün çenesi olmaz bari. Rabbim evlatlarıma iyi eşler nasip etsin en önemlisi bu gerçekten ne iş, ne para hiçbiri değil iyi birini çıkarsın karşılarına 🤲🤲

Yaa ne güzel benim ilkte bile belirgin bşr izim vardı. Çok istedim onda sezeryan olmayı nasip olmadı. Elinin çok iyi olduğunu çok arkadaşımdan duydum çoğunda iz kalmamış hiç. Sende enfeksiyon olmasına şaşırmıştım ben de. Geçti gitti şükür nihayetinde sonucun iyi olmasına sevindim 😊
Ben de doçent ücreti verdim fakültede. Ameliyat sırasında bayılttılar ya sonlara doğru ayıldım hayal mayal hatırlıyorum. Bizim hoca hadi benden bu kadar gerisi sizde dedi gitti tüpleri bağladıktan sonra🤣 dur gitmeeee diycektim diyemedim kapanışı sorumlu doktor yaptı. Fena değil ama işte pek bakamıyorum halen 🥴🥴
Enfeksiyon olma ihtimali çok az demişti doktor da . Ben de zaten o ihtimaller de beni bulur demiştim kendisine 😁 rahatlığı öldürüyordu insanı ama iyi şimdilerde iyi ki diyorum 😁 Ama ikinci bir kere tercih eder miyim bilemiyorum. Doğum için doktor bakarken hastahanenin çocuk doktoru, yeni doğan ünitesi ve hemşireler de önemliymiş. Emzirme konusunda filan yardımcı olacak birileri lazım . Her neyse geçti gitti şükür o günler . Çok şükür sağlıklıyız 😊 kırkım çıkmadan öleceğimi düşünüyordum o günlerde 😂

Enfeksiyon olma ihtimali çok az demişti doktor da . Ben de zaten o ihtimaller de beni bulur demiştim kendisine 😁 rahatlığı öldürüyordu insanı ama iyi şimdilerde iyi ki diyorum 😁 Ama ikinci bir kere tercih eder miyim bilemiyorum. Doğum için doktor bakarken hastahanenin çocuk doktoru, yeni doğan ünitesi ve hemşireler de önemliymiş. Emzirme konusunda filan yardımcı olacak birileri lazım . Her neyse geçti gitti şükür o günler . Çok şükür sağlıklıyız 😊 kırkım çıkmadan öleceğimi düşünüyordum o günlerde 😂
Aynen öyle canım bebek hemşiresi falan 3 farklı hastanede doğum yaptım 3ünde de öyle ilgili bşr hemşire göremedim. İlkinde meme başı yoktu tutamadı bebek kadın geldi sündürdü etti tuttu haaahh dedi gitti. Gidiş o gidiş. Annem torun çok olunca bilgiliydi baya uğraşmıştık.
Dediğin gibi insan öleceğini falan sanıyor ne zor günlerdi. Göktuğ küçücük kucağımda sabah kızların odasına girdim perişan vasizyetteyim. Bu nasıl büyüycek kızlar demişim. Büyük kıızm annee saçmalamaaaa biz nasıl büyüdüysek o da öyle büyüyecek tabi dedi kendime geldim bu lafın üzerine 🤣🤣

misskokulumm misskokulumm affet çok güldüm , yemeğini mi yemedi 😁 kurban olsun o sana da yemeklerine de 😁 daha ne yapacaksın acaba ? Maşallah çok çalışkansın . Benim eşim de yardım eder ama yaptığını hep söyler . Hadi yine iyisin çocuğu uyuttum , hadi yine iyisin evi süpürdüm vs vs . Sinir bozucu oluyor gerçekten. Aslında gün içerisinde o kadar çok şey düşünüp yapıyoruz ki , göze gözükmeyen bir çok şey . Ya da onlar görmüyor . Bütün her şeyi biz düşünüyoruz . Sen bir de 3 çocuklusun . Boş bulunup demiştir o da belki boşver . Bizim Ankara olayında eşim hiç ısrar etmedi . Hiç gidelim demedi . Bu da sinir bozucu , belli ki istemiyorlar beni . Ya da eşim beni oraya götürmeye cesaret edemiyor . İçim içimi yiyor . Arada kendi kendine söyleniyor bizimkiler de ne zaman torun görecekse diye . Ben de isterim görsünler . Ama insan bir kere olsun telefonda sormaz mı gelin ne yapıyor diye . Görüntülü arıyorlar , oğlum kendine iyi bak Sena ya iyi bak diyorlar kapatıyorlar. Ne bilim ben böyle görmedim yani . Bizimkiler kırılsa bile eşime selam gönderirler , nasıl diye sorarlar . Bunlar belli ki beni istemiyor . Baştan beri istemediklerini hissediyordum zaten ama ne bilim işte . Telefonda duysaydım sorduklarını filan daha ılımlı olur hatta ben gidelim derdim Ankara’ya . Ama durumlar farklı belli ki .

Umudum- Umudum- gidecek misiniz Ankaraya? Son karar ne oldu canım?
Biz bugün bir güzel kapıştık eşimle biraz da ağır konuştum ama haketti. Allah sonumuzu hayır getire. 2 ev süpürüyor diye sen ne iş yapıyorsun bu evde dedi bana dün. Ben cevap vermedim şiştim şiştim bugün de bir güzel patladım. Yaptığım yemeği yemedi yumurta kırmış zavallı kendine. Ben de onun çayını içmedim kendime çay demledim içtim. 😒 Robot süpürge bakıyorum şimdi gezsin gezsin süpürsün çenesi olmaz bari. Rabbim evlatlarıma iyi eşler nasip etsin en önemlisi bu gerçekten ne iş, ne para hiçbiri değil iyi birini çıkarsın karşılarına 🤲🤲
Amaaan ciddi mi dedi öyle 🤭 sen bi tekrar Ankara ya gel en iyisi o doğum günü pastaları falan hepp unutulmuş 🙄 bi de çocukları alıp gitmiştin bu sefer tek başına git bi bakiyim ah bu annelerin yaptıkları hep görünmezdir zaten ellerini bir çekerler ortalık yıkılır. Bunun farkında değil..

Kesinlikle katılıyorum. Ben tekrar doğum yaparsam sonradan gittiğim emzirme danışmanı ve yenidoğan çocuk doktorunun olduğu hastanede yaparım. Gerçi bende de rahim içi damarlanma vardı epizyo kesisinden aşırı kanama oldu doktor başka bir doktor çağırdı 2 doktor ancak diktiler. Şimdi diyorum o en azından biliyor tekrar aynı şeyleri yaşarsam hazırlıklı olur. Aman ne bileyim.. hele bi olsun da o zaman düşünürüz. Belki de olmaz

Pas geçmişiniz her çocuk diş çıkarırken ateslenmiyor. Benimkiler hiç ateşlenme den çıkardı. Ama cok huysuzlugu oldu. Tabi birazda yapısal sanırım, normaldede biraz gıcık. Gözünüz aydın hayırlı olsun. İlk alt dişler cok sıkıntı degilde, uslerde cosuyorlar. İnşallah ipek kızımız hanım hanım çıkartır.
İnşallah canım :))

Kızlar bu arada size bişey sorcam. Size eşleriniz doğum hediyesi aldı mı? Kolye küpe vs.?
Bak bir daha kavga konusu bu da arada söylerim zaten bir çiçek bile almadı bu kez kızlarda almıştı bunda iyice oduna bağladı 😒 aslında ben kendime bileklik alacaktım parayı hazırlamıştım son ayki maaşla da doğum yapacaktım ki bikekliğin parası doğuma gitti oğlum da odun olacak zaar ki anasını hediyesiz koydu😝para sende al ne istersen diyip çıktı işin içinden beyfendi

misskokulumm misskokulumm affet çok güldüm , yemeğini mi yemedi 😁 kurban olsun o sana da yemeklerine de 😁 daha ne yapacaksın acaba ? Maşallah çok çalışkansın . Benim eşim de yardım eder ama yaptığını hep söyler . Hadi yine iyisin çocuğu uyuttum , hadi yine iyisin evi süpürdüm vs vs . Sinir bozucu oluyor gerçekten. Aslında gün içerisinde o kadar çok şey düşünüp yapıyoruz ki , göze gözükmeyen bir çok şey . Ya da onlar görmüyor . Bütün her şeyi biz düşünüyoruz . Sen bir de 3 çocuklusun . Boş bulunup demiştir o da belki boşver . Bizim Ankara olayında eşim hiç ısrar etmedi . Hiç gidelim demedi . Bu da sinir bozucu , belli ki istemiyorlar beni . Ya da eşim beni oraya götürmeye cesaret edemiyor . İçim içimi yiyor . Arada kendi kendine söyleniyor bizimkiler de ne zaman torun görecekse diye . Ben de isterim görsünler . Ama insan bir kere olsun telefonda sormaz mı gelin ne yapıyor diye . Görüntülü arıyorlar , oğlum kendine iyi bak Sena ya iyi bak diyorlar kapatıyorlar. Ne bilim ben böyle görmedim yani . Bizimkiler kırılsa bile eşime selam gönderirler , nasıl diye sorarlar . Bunlar belli ki beni istemiyor . Baştan beri istemediklerini hissediyordum zaten ama ne bilim işte . Telefonda duysaydım sorduklarını filan daha ılımlı olur hatta ben gidelim derdim Ankara’ya . Ama durumlar farklı belli ki .
Aman eden kendine eder boşver iyi evde huzursuzluk olmasın da bir de bu yüzden.
Benimki yazın seminere gittik ya eylülde orda okulda arkadaşlara hep ben bakıyorum da işte bir emzirmediğim kaldı da şöyle böyle bir sürü anlatmış. Biz 4 yıl o okulda beraber çalıştık. Görüştüğüm bir sürü arkadaş var hepsi kızzz kocana baktırmışsın ya sen falan dediler sinirim tepeme çıktı. O okulda eşi olan bir erkek arkadaş var benim şimdiki okulda o bile gelip yorma o kadar hocamı falan dedi düşün.o zaman da çok kızdım neyine bakıyorsun söyle diye zorla hazırladığı mamayı içirmekmiş bakmak, kucakta gezdirmek bir de mamaya alıştırıp meme reddi yapan da kendi. O zamandan sinirliyim buna ben.
Şimdi de iş yapıyorum diye söyleniyor yarın okul açılınca sağda solda konuşacak yer yapıyor kendine. Dedim napacaksın ya 24 saat uyuyacak mısın evdesin işte bir ev süpürüp iki bulaşık yıkamayla evin işi mi bitiyor. Ben toplayıp düzenliyorum önden zaten yarın çene yapacaksan lanet olsun yapma dedim. Bak yine sinirlendim ya. Çoğu kişinin imreneceği hayatımız var şükür sağlıklıyız hepimiz kendi kendine sorun çıkarıyorsun vs vs saydım döktüm.
Köfte patates pilav yapmıştım yemedi. Yemesin yarın öğlene yer çocuklar umurumda değil.

Kızlar bu arada size bişey sorcam. Size eşleriniz doğum hediyesi aldı mı? Kolye küpe vs.?
Bana kolye bileklik ve yüzük, sana çok gelmesin işi bu zaten. Kendisi yaptı maliyeti ucuza geliyor diye. Alıyor olsa idi birini alırdı, diye tahmin ediyorum.

He

Geçmiş olsun canım ah bizim kibar centilmen alimiz napti öyle 😅 oyun yapmış bı anda ne bilsin kuzum 💕 dikkat etmek lazım sekerparem

Ah Ali ah sevgisini biraz sert göstermiş. Çok geçmiş olsun canım. Dikiş yerlerinde hâlâ hassasiyet varmı. Sendemi sezaryanliydin.

Kalppare Kalppare m senin damat da emerken oynarken tepikliyor vallahi. O dikiş yerleri zonkluyor. Ne yapalım bilmiyorlar daha. Geçmiş olsun. Hassasiyet var daha bende baharcım

Ah ali ahhh🙄🙄 neymiş bu sezeryan ya hala acıyor mu yeri

Bende o yüzden sordum, benim 1 buçuk sene ara ile sezaryan oldum. Çoğu kişiden duyuyorum, hissizlik var acıma var diye. Yeri bile pek belli değil.
Valla bende hiçbiri yok şükürler olsun. Allah acıdı sanırım. ☺️

Bazen benim de çok sızlıyor kaşınıyor. Kaç kat kesiliyor kolay bi yara değil neticede 🤷‍♀️

Kizlar selamm insallah iyisinizdir
Ne yazik ki firsat bulamiorum
Delirdim bakalim.kat cikiyoruz ustune
Neler yapiyorsunuz

Ben de iki tane cizgi var ayni degildir
Kiziimi tasiyinca aciyor Kalppare Kalppare
Bazen durduk yere de aciuor sızlıyor kasiniyor normaldir herhalde kolay
Kızlar hepinize tesekkur ederim..hala canim acıyor inanın ki..karnim şişti sanki... cocuk işte bilemedi ama epey sert vurdu sanırım.bugun epey keyifsizdim..oyle dolandim evin icinde..can acısından degil de..ne bileyim..sanki kendimi yaralı hissettim..bi iyileşme olmuştu iyiydim aslinda da iste olan oldu..sezeryan yeri hep yokluyor diyorlar yıllarca..mecbur koruyacagiz kendimzi.. baharım benim de ikinci ameliyat birinciye gore iyi geçti.birinci ameliaytim kotu gecmisti.. biraz sans isi biraz nasip ne dersen de..ayni ben iki farkli ameliyat.ustelik iki cisinde daha yorgun daha yasli daha dinlenemeyen bir ben olmama ragmen daha rahat gecti diyebilirim.birinci ameliyatimdan sonra çektiklerim geldi galiba aklima.ondan mutsuzdum.esim doktora gidelim dedi yok dedim.gecer birkac gune. Saglik olsun.çooook sayfa birikmiş..simdi bakacagim 😊😊

Kalppare Kalppare nerelerdesin göremedim seni yazamasam da okumaya calisiyorum tekefon elimden alinana kadar.
BKGK BKGK annen gitmiş eşin iste.miydi bugün nasilsiniz

@nzh99
Canim top havuzuna kaydirak da alsaydiniz hosuna gider
Canim yorumlarina.cok gülüyorum Allah ta seni güldürsün cook tatlısın 😄😙
Annem gitti esimle dun aksam konuşmuyorduk. O kadar yorgundumki uyumusun sabahta konustuk kendince haklı iste uzatmadim bende rahatsiz oldugum seyleri soyledim sadece. Suan aramiz iyi cok sukur :)
Canim ipek cimin disi hayirli olsuun 😍 ust disler baya sıkıntı yapti bizde. Insallah agrisiz sizisiz hepsi guzelce cikar.
Evet canim esim annem gelince yapiyor o da cok titiz bizimkilerde biraz rahat onlari.bahane ediyor..strese girmis vs bahaneler btmiyor zaten. Birazda kiskanclik var. Neyse ki suan problem yok.
Yok canim nerdee oyle hediyelee flan :)
misskokulumm misskokulumm aman bsver erkekler iste cocuk gibiler. Bizimkide.dun aksam demledigim cayi icmemis tatlıyida yememisti sabahta kalkti hemen kahvaltiya kostu, banada instagrama foto koyma gecen hafta sanki buyulenmis gibiydin seni taniyamadim diyor 😁 cok komik ya biraz sert ciktim tepki verdim diye nazara büyüye bagladi 😂

Back
X