2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyy senin kinin sürünmesi olay maşşalah bazı zamanlar geçmesin zaman dursun dedikleri cinsten 😃😃
Kız öyle deme Zara dönmeyş bile çoğunuzdan sonra yaptı ama kız bir anda hareketlendi anlamadım her şey bir günde oluyor
Emeklemeye geçti arada sürünüyor hala🤣🤣 alışkanlık işte naparsın😝 yok benim ki yapar gibi yapıp yapmıyor o yüzden bişey diyemiyorum 🤣🤣🤣 aüründü emekler dedim 1 aya 4 ay sonra emekledi diş sancısı ateşi çektik damağa çıktı dedik 2 haftaya çıkar üstünden 2 ay geçti diş yok hala 🤣🤣🤣

Kızlar size de sürekli yüzük, bileklik falan reklamı çıkıyor mu sayfanın altında üstünde 🤪🤪🤪 çok fenalar ya ne yazışsak reklamı geliyor 🤣baget yüzük bir de🤭
Evet benimde dikkatimi çekti 🤣🤣🤣 konuştuğun bile reklamı çıkıyor karşına ses almaya izin veriyoruz ya telde 😝 ah ah evimizde resmen millet 🙄

Korkma kuzum ver fitil zor değil ben küçükken vermiştim eğer zorlarsa seni bilen biri yapsın tani geçmiş olsun benim civcivime🐣
Bende kötü anılar var ya Onun etkisi var kimse de yok ki yakınımda bakalım yarın olmazsa doktora gitceğiz

Zara ya Maşşallah işte belli olmuyor canım gelişim çocuklarda bir dönem atak yapar bir dönem durur. Her günleri ayrı sürprizli bunların😊
Jadesi Jadesi yazık yavrum yine de kamaşıyor eli yüzü 😝 benimkinin eline veriyorum mandalina yer gibi somuruyor deli🤣
Ay geç kaldık desenize 🤣🤣🤣🤣 yesin göktuğ kuzum yarasın şifa olsun

Sevindim hafif atlatmış demekki, ufak bir nezle olmuş. Bununla geçmiş olsun. Allah korusun Asya'mızı.videonuzuda izledim limon ne guzel emiyor maśallah. Güzel c vitamini.
İste oradada beni suçluyor işte. 5 yaşına kadar sadece meme vermiş, 5 ten sonra yemek vermeye başlamış. Sallıyor anlıyacağın annesiz bakamam diyor kısacası. Hem oğluma yedirmesi gerekmiyor, sadece onune koyması yeterli kendi yiyor. Olmadı kuru ekmek ver oturur onu yer ses etmez. Ama korkmuş işte ya bogulurda ölürse sen yaptın dersin diyor. Ölmesi sorun değil sorumlusu o olmasın demekki. Allah korusun. Herneyse boş boş konuşuyor bende bırakmıyorum, kendi halimizde yaşıyoruz.
Çok şükür hafif atlattı sanırım beterinden Allah korusun 🤲
Bence ona bırakma diye salağa yayıyor ama vicdansızlık bu hele doğum givi bi durum var komşuna versen o bakar ya 🙄 sanki el bebesi doğuruyorsun torun ya candan öte

Sterimar denedin mi kuzum yani ben doğduğundan beri kullanıyorum bir araştır istersen bazen alerjik de olabiliyor bu durum biz 3 kez grip olduk şimdiye kadar çaylarlar spreyle geçirdik şükür geçmiş olsun şimdiden 🌸
Sağol grubumuzun güzide ebesi🥰🥰🥰 ya alerjik değildir sanırım çünkü soğuk görünce ve eşim hasta oluncaoldu devam ederse diye ekran görüntüsü aldım 🥰🥰💖

Benim eşimde anneler gününde gitmiş kurbağa almış . Bir şey bulamamış alacak ,onu kapmış gelmiş . Bir de koltuğa oturtmuş üstüne not yazarak . Gözüm de pek seçmiyor , uzaktan bir yeşillik gördüm koltuğun üstünde ama ne ki ola dedim . Çok gülmüştüm . Ne yapayım kızın almış sana demişti . Ama gülmenin sonu ağlayarak bitmişti . Çok da duygulanmıştım . Çok bekleyip çocuk sahibi olunca , anne kelimesi bile beni duygulandırırken, anneler gününde hediye almak beni ağlatmıştı
Olsun düşünüp almış 🤣 anneler gününde bende asyaya bakıp bakıp ağladım anne oldum ben diye 🤣🤣 benimki de çiçek almıştı kolay kocaişi😝

Çok şükür hafif atlattı sanırım beterinden Allah korusun 🤲
Bence ona bırakma diye salağa yayıyor ama vicdansızlık bu hele doğum givi bi durum var komşuna versen o bakar ya 🙄 sanki el bebesi doğuruyorsun torun ya candan öte
Diğer 2 torun surekli orada haftanin 3- 4 günü orada kalıyorlar. Evleri çok yakın, onlara çok düşkün. Onlar kiskaniyormuş piskolejileri bozuluyormuş. Onlar orada iken arar bu gün gelmeyin sevemiyorum der. Eşimde bir kaç kez onlar orada iken gitti, gerçekten oyle yapacakmi diye. Malesef oglumada kizimada yabancı gibi davrandı. Kucağına almayı bırak sözlü bile sevmedi. Böyle boyle aramız açıldı. Onlar yokken arar gelin rahat rahat seveyim der. Eşim gondermez gitmek istemez. Komşuma bıraksam inan bakardı. Yani anlıyacağın diğer torunlarla gönlü doymuş, benimkliere yer kalmamış. Birde oğlunu aldım ya kiymetlisini ondan sanırım.

Bizim de bu gecemiz aynı Ayşe kuzumun gibiydi artık ben nasıl yorgunsam uyanamadigim zamanlar olmuş eşim 3 kere kalkmış omzunda piş piş yapip uyutmus ama o da besige koyar koymaz uyandı diyo uzun süre kucağında uyutmus azcik dinleneyim diye kazmadir ama bazen hayat kurtaran şeyler yapiyo 🤣🤣
Rüyamda seni ve haydoyu gördüm dün gece aynı sıkıntıları yaşamışız ondan demek ki karlı bir yoldan gidiyoruz sen haydo un elini tutmuş beni bekliyorsun benimde elimde poşetler var sohbet ede ede gidiyoruz birden hava düzelmiş günlük güneşlik bir park görüyoruz ve haydocum orda salıncağa biniyor 🤪rüya değil mi işte ne alaka🥴

Helinnnnn Helinnnnn tesekkur ederjm canim.daha iyiyim 🥰
Yegenin nasil oldu? Menenjit demistin sanirim.turu neymis?
canim menenjit değil de onun gibi aslında hala net değil. yarın çocuk nöroloji gorecek bakalim.
Acilll!
Kızlar ya Zara son 1 haftadır kakasını yapmakta çok zorlanıyor komposto falan veriyorum son 3 gündür de çok sert yapıyor normalde günde 1 kez yapardı ama 3 gündür hem az hemde sert yapıyor
Eşim fitil almaya gitti ben vermek istemiyorum eşim verelim diyor hamilelikte bu konuda ölümden döndüm ya o da öyle kötü olursa diyor sizce ne yapayım daha önce kendim de hiç fitil vermedim nasıl verilir fitil veya vermeli miyim eşim birazdan gelip verelim diye tutturur
cok gec yaziyirum zaten arkadaslar da yazmış bence korkmasaydın verseydin fitili keşke
@susam tanesi iki çocukla ne kadar toplu olunabilir ki 🙄😄 heryerden bir oyuncak çıkıyor 😅 neyse bekleyeyeim belki hem süpürüp hem toplayani çıkar :KK70:

@Sonsuzsukurler sonsuz canım bizimkiler de aynı..kızı alip masanin altina koyuyor magarama yerlestirdim diyor bay magara adami 🤦‍♀️😁 kız da bana bakıyor sırıtıyor ordan 😁😅
Tuvalet konusunda ise soyle diyeyim sinifta cocuklar 5 saatte en az 1 2 defa giderlerdi. Oglum gitmiyor tutuyor..bebekken idrar yollarindan hep iltihap yasadik ya biraz korkuyorum.nabalim hepsinde var bir rahatsizlik sende böbrek korkusu ben de bir gidanin aniden alerji yapmasi korkusu..yeni birsey yedirecegim zaman kaskati oluyorum stresten.dun aksam ilk defa cipura yedik.ikisine de caktirmadim ama buz kestim dokunursa diye 🙄
var var samsung harbi robot yardımcı çıkarmış. ah insta da videosu vardı. masayi felan topluyordu 🥰
Ay ben bilmiyorum o reklamı hiç reklam izlemediğimden 🤦🏼‍♀️ Açıp izliyim bari merak ettim. Zaten izlesem de o dediğinizi yapamam kocam bey kulaklıkla bilgisayar başından kalkmadığından beni duymaz 😒 bazen tv de bişeye yorum yaparım efendiim diye 5 dk sonra tepki gelir yok bişey derim kendi kendime konuşuyom ben evde. Gündüz zaten yalnızım akşam da böyle. İşe başlasam da iki insanla sohbet etsem yaa özledim 🥺
susam cok tanidik geldi. benim eşim bi de sigaradan dolayi disarida oluyor iyice yalniz hissediyor insan. eskiden böyle değildi sanki. sorumluluk arttıkça daha çok kaçamak arayışına giriliyor.
Helinnnnn Helinnnnn canim yigenin nasil oldu aklmda ama bir turlu yazamadim ksuura bakma
şükür iyi canim. yarın dr a gidecekler. bakalım inşallah iyi haberler alırız 🙏

misskokulumm misskokulumm bana tava reklami çıkmasını beklerdim amaa 😆😆😆 kapadokya tatili reklami çıkıyor.google bile abla senin koca sana baget neyin almaz..sen onu bir tatile ikna et diyor :D

Aslihaydo Aslihaydo asli haydoma kıyamam zerafet akiyor bu cocuktan maşşAllah oglusuma🧿🧿🥰🥰

Jadesi Jadesi Baget tavuk mesajini okudugumdan beri yüzümü toplayamiyorum ifade aynen şu🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Ben mutfağı toparlarken Ayşeciği eşim beyefendiye ve çocuklarla beraber salona bırakmıştım Bi ağlama sesi düşmüş kafasını vurmuş eşim elinde tel oyun oynuyor neyse bişey olmamış ama korkmuş yavrucak sakinleştirdim tekrar bıraktım hazırlık yapıyorum bir yandanda bu sefer daha fena Bi ağlama aynı zamanda Zeynep de ağlıyor yeğenim Ayşeyi kapmış geliyor yavrumun gözlerinden boncuk gibi yaşlar dökülüyor Zeynep kucağına almış yere bırakırken de kafasını vurmuş anlattığına göre kulağının arka üstüne doğru şişti kafası kuzunun baya canı acımış ve korkmuş ki hiç geçmedi mızırtısı ancak uyutabildim ama kımıldamaya korkuyorum uyanacak diye 🥺🤕

Ayyyy çatlıycam şimdi bende benimkine sordum napcan tavuğu dedi🤣🤣🤣 3 gün gülerim buna ben 😝😝😝🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jadesi ya çok güldüm buna ben de sorsam eşime kesin aynı cevabı alırım benim eşim yemek öğrt ya aklına ilk bu gelir senin ki de yemekle uğraşmayı sevince çağrışım yaptı demek ki 😆😆😆

Diğer 2 torun surekli orada haftanin 3- 4 günü orada kalıyorlar. Evleri çok yakın, onlara çok düşkün. Onlar kiskaniyormuş piskolejileri bozuluyormuş. Onlar orada iken arar bu gün gelmeyin sevemiyorum der. Eşimde bir kaç kez onlar orada iken gitti, gerçekten oyle yapacakmi diye. Malesef oglumada kizimada yabancı gibi davrandı. Kucağına almayı bırak sözlü bile sevmedi. Böyle boyle aramız açıldı. Onlar yokken arar gelin rahat rahat seveyim der. Eşim gondermez gitmek istemez. Komşuma bıraksam inan bakardı. Yani anlıyacağın diğer torunlarla gönlü doymuş, benimkliere yer kalmamış. Birde oğlunu aldım ya kiymetlisini ondan sanırım.
nasıl ayrım yaparsın ya hepsi de senin torunun değil mi. ne üzücü. eşinin farkında olması senin yanında durması çok önemli.

Kalppare Kalppare tava gerçekten çok iyiymiş tam kafaya geçirmelikmiş 🤪
Kafaya geçirmedim amaa sürekli lafini ettim..o da pisman o tavayi aldığına ama hala arada soruyor tavandan memnun musun diye..benim ifade aynen şu 😏😆😅😆
Kim hayır der bagete aa😂

Ay şimdi sordum bakiyim bilecek mi diye bana baget al dedim napcan bageti baterist mi olacaksın dedi ben şok 😳 o çubukların adı da baget ya 😂 inşallah bana gidip bateri çubuğu falan almaz 🤣🤣🤣
Hahhahajaja ayy kızlar ne güldum gece gece yaaaa :D omürluksunuz iyi ki varsiniz 🥰😍
Ay ben bilmiyorum o reklamı hiç reklam izlemediğimden 🤦🏼‍♀️ Açıp izliyim bari merak ettim. Zaten izlesem de o dediğinizi yapamam kocam bey kulaklıkla bilgisayar başından kalkmadığından beni duymaz 😒 bazen tv de bişeye yorum yaparım efendiim diye 5 dk sonra tepki gelir yok bişey derim kendi kendime konuşuyom ben evde. Gündüz zaten yalnızım akşam da böyle. İşe başlasam da iki insanla sohbet etsem yaa özledim 🥺
Canım benim kiyamam sana..çok mu yogun isleri eşinin 🙄 insAllah ise basladiginda hersey daha iyi ve guzel olur sizin icin canım😊
Aa alinti yanlis olmuş 🤣🤣 ben N Nehir8077 için yazacaktım benzemeyi 😂 minik bir teknik aksaklik ile karışıklık olmuş yüzünü gören cennetlik sekerparem keşke görsem de kime benziyor desem 🤪 benim de kız aynı baba oğlan ben 🤗
Hahahahah 😁😁 ben de diyorum Asli ne diyior 😆😅😆
Babaannelik hic yapmiyorki 2 bucuk yasinda olacak, bir bardak su icirmismi. Ben boğulur diye korkarim, yediremem iciremem der. Duru'ya doğum oncesi 2 gün sana bırakırız doguma giderken demistik. Olmaz onuda hastaneye alin, almazsanir ben yemek yediremem demisti. Bizde olmaz sende kalacak diye ısrar etmistik, o zaman 2 gunde olmezya acliktan bekler anasini dediydi. Tesaduf erken dogum yaptim o yoktu umit yanındaydı. Ben bir şaka yapıyor saniyordum ozamanlar, bir gun gercekten biraktik. Hastaneye gittik 5 saat yoktuk. Bi geldik cocuk mama diye ağlıyor, bir lokma vermemiş korkudan vermedim dedi utanmadan. Esim cok sinirlenmisti, oz aman aralari baya açıldı.
Hay Allah fobisi mi var nedir..aman bırakma sen de ona.. kendine sakla çocuklarını boşver canım 💕
Benimkide dün yürürken bıraktım 2afım attı o hengamede 🤣🤣 Ama durur vaziyeyteyken yapmıyor direk
Ohh masAllah masAllah 🥰🥰 güzel Asyam yürüdü demek 😊😊 kutlayalım..🤗 gelsin havai fisekler ✨🎇🎆✨🎇🎆🎉🎊🎉🎊🏆🏆🥇🥇 Allah o güzel ayaklara Kabe yüzü göstersin 🥰 ben hep oyle dua ediyorum benimkilere..Allah ayaklarınızı Kabeye götürsün diyorum 🥰 Allah o minik ayakları hep hayırda koştursun.kimsenin tuzağına düşürmesin 🤲 amin
Kunduzluk bunlar 🤣🤣🤣 demek iç geçiriyorsun ha 🤣
Valla bilmeden 🙈 acaba zamaninda tava reklamina mi ic gecirdim.nedir hahahahaj :D
Ayyy bugün hepinize çok güldüm valla eşimde anlatıyorum mecbur gülünce adam bakıyor yüzüme 🤣🤣🤣 tavayı iyi o lohusa halinle kafasında paralamamoşsın ben yapardım 🙄 bide diyorki kocana oooo helal ne güzel hediye 😒😒😒 şapkası düştü diye ağlayamadım hiç atlamazdım da Benim kız şapka takmadı hiç 🙄
Bende narin nazik Ali mi ve Elif kankimizi öperim çok🥰🥰🥰🥰🐣
Hahahahah erkek kafasi iste..ama herkes cesaret edemez tava almaya 😄😄😄 hahahahahha hahahah 😄😄😄

Back
X