2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Komşular bendeydi gittiler bugün çok yoruldum yatak odası temizliği yaptım yarında babam gelecek malatya'dan yatsam iyi olur ama ben sessizliğin keyfini çıkarmak için yatmiyorum 🙄
Ooo baban geliyor demek 🥰 ne güzel hasret giderin bende yatacam dedim benim sanal komşularla yazışıyorum 🤣🤣 yayında uyuyak zabanan ayağa diker bizi bu sıpalar🤣🤣🤣

ya artık düşmeler daha da artacak sanirim. yetişemiyorum bende ama aysemiz kötü düşmüş sanirim. çok geçmiş olsun canim .
ah ne güzel. bence hiç bitmemeli. valla ben üzülmemek için bazen hatırlatma bile yapıyorum ama o zamanda hevesini kaçırmış oluyormuşum 😡
en sevdiğim matematiktir. tarih ne severim ne anlarım. zaten tarih coğrafya yapsam atanirdim da yok olmuyor bende o kafa 🤷‍♀️
Hadi biz komşu olalım sen bana mat anlat bende sana traraih coğrafya🤣 atanmak gitsin 💖

Ben anlamaz demiştim💁‍♀️ güttüğüm davarı bilirim ben 🤣🤣🤣 Bende baya güldüm ya gruptaki romantik erkek sayısı nasıl göz yaşartıcı 😝😝😝
Az once esime bana baget alir mısın dedim..adam bir sırıtmaya basladı ne diyon ya anlamadım diyor.bende ciddiyetle baget alir mısın diyorum.ya daha birkac gün once aldıydim ya.çok komik soruyorsun.bu iste bi is var dedi 😄😄
Ahahahhahahahah gece gece ne güldük yaa :KK70: dedim baget ney? Ee tavuğun bacagııııi diyor 🤪 dedim yuh ben de sen anlarsin sandıydım dedim.ne diyon sen ya diyor 😄😄 sonra anlattim tava meselesini vs..biraz gulduk ettik.simdi de biraz üzüldü.beni rezil etmişsin bi daha benden bahsetme diyor 😅
Yok yürüme demeyelim de 2 adım atıverdi diyelim😝 ne güzel dua saf tertemiz kocaman amin diyorum🤲🤲🤲
Bilmeden oluyordur canııım🤣🤣🤣 Bende bilmeden bi sayıklayım uykuda istediklerini dur sen 🤣🤣🤣
Değil mi deli cesareti valla adam öldürsen lohusasın diye indirim alırsın 😈😈😈😈
Hahahahhaha :KK70: ne cesur adamla evlenmisim 🤠 dogru tercih 😄😄😄

Aslım senin meslek ne ay Rabbim nasip etsin bizlere güzel işler 🤲🤲🤲
Alma çalıltırmıyor bu haydutlar 12 tane matematik sorusunu çözmek 3 saatimi aldı öyle düşün ayıldı daha yenş uyudu şimdi de ben uyuyacağım 🤣🤣🤣🤣
Aminn isletme okudum jadem hayaller sinif.ogretmenligiydi ama annemin hastalığı falan derken çalışamadım üni sınavına(ben bakiyodum anneme artık yatağa bağlıydı)😢 ertelememek için de tercih yaptım saçma sapan işletmeyi okudum 😏 bi hocamla konuşmuştuk sonradan benden çok umitliydi şok olmuştu sınıf ogr. nasıl kazanamadin dedi hayat şartları diyebildim sadece 😟 matematik çok severim 🤩 valla aldım dünür kitap set daha çok var ama iki çocukla yavaş yavaş caliscam b den gircem bu yil boşum🤗

Az once esime bana baget alir mısın dedim..adam bir sırıtmaya basladı ne diyon ya anlamadım diyor.bende ciddiyetle baget alir mısın diyorum.ya daha birkac gün once aldıydim ya.çok komik soruyorsun.bu iste bi is var dedi 😄😄
Ahahahhahahahah gece gece ne güldük yaa :KK70: dedim baget ney? Ee tavuğun bacagııııi diyor 🤪 dedim yuh ben de sen anlarsin sandıydım dedim.ne diyon sen ya diyor 😄😄 sonra anlattim tava meselesini vs..biraz gulduk ettik.simdi de biraz üzüldü.beni rezil etmişsin bi daha benden bahsetme diyor 😅

Hahahahhaha :KK70: ne cesur adamla evlenmisim 🤠 dogru tercih 😄😄😄
Bageti surda bi sen biliyon sanmistik enişte seni de kaybettik 😂 demek üzüldü 🤣🤣daha da tava neyim almaz 😅😜

Kalppare Kalppare Bizimki de ev ihtiyacı almaya kalkmıştı . Hatta bu evime taşınacağımız döneme denk geliyordu doğum günüm . Biz evi evlendikten 1 yıl sonra kurduk tayin işleri olunca. İhtiyaç çöktü yani , adama seçenek çoktu ev ihtiyacı alma konusunda 😁 ne dese beğenirsin ? Bak bundan sonra birbirimize evin ihtiyacını hediye alalım , masrafımız çok . Doğum gününde tas alacağım haberin olsun dedi adam. Tas ya tas 😁 Bildiğimiz banyo tası😁 o gün bu gündür sıfır beklenti 👍 kurbağa çok üst düzey kalıyor tas ın yanında 😁

En çok baktıklarimiza göre demekki ☺️
Bakmadım da hiç konuşmadım da aslında canım demek öyle denk gelmiş dün🙄 yoksa evren bana mesaj mı veriyor🤪 ben de bu kez yazdıklarımızdan da mı reklam geliyor ki diye düşünmeye başlamıştım😁
Benim eşimde anneler gününde gitmiş kurbağa almış . Bir şey bulamamış alacak ,onu kapmış gelmiş . Bir de koltuğa oturtmuş üstüne not yazarak . Gözüm de pek seçmiyor , uzaktan bir yeşillik gördüm koltuğun üstünde ama ne ki ola dedim . Çok gülmüştüm . Ne yapayım kızın almış sana demişti . Ama gülmenin sonu ağlayarak bitmişti . Çok da duygulanmıştım . Çok bekleyip çocuk sahibi olunca , anne kelimesi bile beni duygulandırırken, anneler gününde hediye almak beni ağlatmıştı
Yaa kıyamam yine de düşünüp almış işte😊 benimki de kızlarda hiçbirşey almazdı sen benim annem misin derdi bir de 🥴 kızlar büyüyünce onlar durdurmuyor artık bir çiçek pasta falan aldırıyorlar.
Diğer 2 torun surekli orada haftanin 3- 4 günü orada kalıyorlar. Evleri çok yakın, onlara çok düşkün. Onlar kiskaniyormuş piskolejileri bozuluyormuş. Onlar orada iken arar bu gün gelmeyin sevemiyorum der. Eşimde bir kaç kez onlar orada iken gitti, gerçekten oyle yapacakmi diye. Malesef oglumada kizimada yabancı gibi davrandı. Kucağına almayı bırak sözlü bile sevmedi. Böyle boyle aramız açıldı. Onlar yokken arar gelin rahat rahat seveyim der. Eşim gondermez gitmek istemez. Komşuma bıraksam inan bakardı. Yani anlıyacağın diğer torunlarla gönlü doymuş, benimkliere yer kalmamış. Birde oğlunu aldım ya kiymetlisini ondan sanırım.
Eşin zaten kaç yaşındaymış evlendiğinde daha saklayıp turşusunu mu kuracakmış🤪🤪 aman şükür ki eşin senin bişey demene gerek kalmadan yeterli tepkiyi veriyor en önemlisi de o💃💃💃

Bakmadım da hiç konuşmadım da aslında canım demek öyle denk gelmiş dün🙄 yoksa evren bana mesaj mı veriyor🤪 ben de bu kez yazdıklarımızdan da mı reklam geliyor ki diye düşünmeye başlamıştım😁

Yaa kıyamam yine de düşünüp almış işte😊 benimki de kızlarda hiçbirşey almazdı sen benim annem misin derdi bir de 🥴 kızlar büyüyünce onlar durdurmuyor artık bir çiçek pasta falan aldırıyorlar.

Eşin zaten kaç yaşındaymış evlendiğinde daha saklayıp turşusunu mu kuracakmış🤪🤪 aman şükür ki eşin senin bişey demene gerek kalmadan yeterli tepkiyi veriyor en önemlisi de o💃💃💃
Esim 40yasina kadar onlarlaydi. O iki torunun isteklerini karşılamış. O çocuklar oldu bunlara bakmiyorsun diyerek kızıyor zaten. Dayı olarak senin bakman gerekiyor, 2 kisi çalışıyorsunuz diyor. 2 günde degistin diyerek başladı. O zaman bekarmis, sonra kira ev cocuk derken nasıl onların özel isteklerine yetissin. Simdide kredi ödüyor. O cocukkarda umutu hic sevmiyorum diyormuş. Dayımı soguttu bizden diyormuş. Esimde bunları duydu hepten koptu.

Kendimi böyle tam ifade edebiliyorum 😁😄😁

Allah seni umudum oyle daan diye Kurbaga almiş denir mi 😳😁 yeminle gerçek kurbaga sandım 🤦‍♀️🙆‍♀️ bi de koltuğa oturtmus deyince lokma bogazima takıldı oluyodum gız 😄 sonradan anladim oyuncak oldugunu 😁😁

Allahim en kisa zamanda iyileşsin su yavrucak..gun icinde surekli dua ediyorum 🤲

Burasi bizim evin özeti olmuş 🙄🙄
Ayseme kıyamam 😔
sagolasin kuzum 🙏
Bazen gözünün önünde iken bile düşüyor. Anlamıyorum bile. Rabbim korusun hepsini
aynen hep yaptığı şeyi yapıyor rahatım sonra bo bakıyom pat yüzüstü yerde yapcak birşey yok düşe kalka işte büyüyecekler
Ahahah bende bir an gerçek kurbağa mı diye geçirdim içimden 😂😂😂
e ben gerçek sandım. şu kaplumbağası diye düşünmüştüm 🙈
Hadi biz komşu olalım sen bana mat anlat bende sana traraih coğrafya🤣 atanmak gitsin 💖
ahhh ne güzel olurdu. inan bir yıl dershaneye de gittim yok olmuyor sözel kafası yok bende. sadece 1 netim vardı 🙈 gelen puan yetenek kısmından geliyor 😂
Aminn isletme okudum jadem hayaller sinif.ogretmenligiydi ama annemin hastalığı falan derken çalışamadım üni sınavına(ben bakiyodum anneme artık yatağa bağlıydı)😢 ertelememek için de tercih yaptım saçma sapan işletmeyi okudum 😏 bi hocamla konuşmuştuk sonradan benden çok umitliydi şok olmuştu sınıf ogr. nasıl kazanamadin dedi hayat şartları diyebildim sadece 😟 matematik çok severim 🤩 valla aldım dünür kitap set daha çok var ama iki çocukla yavaş yavaş caliscam b den gircem bu yil boşum🤗
canim benim sen yaparsin . hem pozitif hem enerjik hem çalışkansın. bi başla gerisi gelir 👍

eşimi aradım baget ne diye sordum. dur diyor nerde kullanıyoruz hımmm tavukta dedi hıh dedim aynı cevap. sonra burdaki muhabbeti anlattım bende klâsiğim çok şey bekleme diyor. neyse gidip bakalım o zaman diyor. yeni alyans alalım diyorduk. dedimmmm duuuuuuuuuuur o yıldönümü hediyesi mi olacak sandin asla hadi sen düşün bak kadınlar olarak biz hediye seviyoruz doğum hediyesi bekleyenler var ben o kısmı geçtim ama gelecek ay da bi vukuat olmasın yaw. ah yine de çok beklentiye girmim çünkü herşey ortada görüyoruz 😕

Ben mutfağı toparlarken Ayşeciği eşim beyefendiye ve çocuklarla beraber salona bırakmıştım Bi ağlama sesi düşmüş kafasını vurmuş eşim elinde tel oyun oynuyor neyse bişey olmamış ama korkmuş yavrucak sakinleştirdim tekrar bıraktım hazırlık yapıyorum bir yandanda bu sefer daha fena Bi ağlama aynı zamanda Zeynep de ağlıyor yeğenim Ayşeyi kapmış geliyor yavrumun gözlerinden boncuk gibi yaşlar dökülüyor Zeynep kucağına almış yere bırakırken de kafasını vurmuş anlattığına göre kulağının arka üstüne doğru şişti kafası kuzunun baya canı acımış ve korkmuş ki hiç geçmedi mızırtısı ancak uyutabildim ama kımıldamaya korkuyorum uyanacak diye 🥺🤕
Gaçmiş olsun ayşeciğe insanın içi gidiyor gerçekten 🥺
Kafaya geçirmedim amaa sürekli lafini ettim..o da pisman o tavayi aldığına ama hala arada soruyor tavandan memnun musun diye..benim ifade aynen şu 😏😆😅😆

Hahhahajaja ayy kızlar ne güldum gece gece yaaaa :D omürluksunuz iyi ki varsiniz 🥰😍

Canım benim kiyamam sana..çok mu yogun isleri eşinin 🙄 insAllah ise basladiginda hersey daha iyi ve guzel olur sizin icin canım😊

Hahahahah 😁😁 ben de diyorum Asli ne diyior 😆😅😆

Hay Allah fobisi mi var nedir..aman bırakma sen de ona.. kendine sakla çocuklarını boşver canım 💕

Ohh masAllah masAllah 🥰🥰 güzel Asyam yürüdü demek 😊😊 kutlayalım..🤗 gelsin havai fisekler ✨🎇🎆✨🎇🎆🎉🎊🎉🎊🏆🏆🥇🥇 Allah o güzel ayaklara Kabe yüzü göstersin 🥰 ben hep oyle dua ediyorum benimkilere..Allah ayaklarınızı Kabeye götürsün diyorum 🥰 Allah o minik ayakları hep hayırda koştursun.kimsenin tuzağına düşürmesin 🤲 amin

Valla bilmeden 🙈 acaba zamaninda tava reklamina mi ic gecirdim.nedir hahahahaj :D

Hahahahah erkek kafasi iste..ama herkes cesaret edemez tava almaya 😄😄😄 hahahahahha hahahah 😄😄😄
Hem işleri yoğun hem de işkolik benim kocam eve gelip bi de yazılım videoları falan izler alanında en iyi olacakmış. Ne işe yarıyorsa sanki madalya takıyorlar. Sürekli o kısa sürede yaptıkça daha da kısa sürede yapmalarını istiyorlar.

Mesela kv gilde kaldığımız hafta sonu hem cmts hem pazar çalıştı. Hafta içi de 2 gün gece yarısı geldi. Böyle bir çalışma şekli var mı? Dinlenmeden etmeden yazık günah kendine de hiç acımıyor..
Biz ilk çıkmaya başladığımızda eşim bana Bi hediye almış bende açıp beğenmediğimi belli edip çok ayıp etmiştim o günden sonra hep en yakın arkadaşıma sorar onunla çok güzel sürprizler hazırladı. Evlendikten sonra evin ihtiyaçları moduna giriyordu ki yok öyle dedim evde kullanılacak diye ev eşyası almayı aklından bile geçirme eve lazımsa eve alınır ben ev iyim. Şimdi saolsun özel günleri alamaz beni gözlemler istemsizce beğendiğim şeyleri takip eder bazen dayanamaz sana şunu alıcam ama karar veremedim hangisi olsun diye sorar. Ben seviyorum hediyeleşmeyi ihtiyaç zaten alınıyor bir şekilde beni düşünüp bişeyler yapmasını seviyorum ben de çok özeniyorum ona hediye konusunda ama erkekler için biraz daha sınırlı seçenekler var
Ne güzel şanslısın işte bence her erkek bir kadından fikir almalı hediye alırken. Biz iş yerindeki erkek arkadaşların eşlerine en güzel markalardan makyaj malzemeleri falan aldırırız hiç yokki bizimkilerin etrafında bizim gibileri 🤪
Ayşe de aynı modelden faydalı şeylere açmaz ağzını ekmek makarna vs. Ver bayılır babaannesine çekmiş galiba. Kayınvalidem hamırişlerinde süperdir hem yapmayı hem yedirmeyiz sever bakalım kaç kilo geri dönücem siparişleri verdik bile🤦‍♀️
Ohh şimdiden afiyet olsun. Ne zaman yola çıkıyordunuz bugün mü?

Valla ben kimseyi aramayayım kime çekmiş diye. en çok ben severim hamur işini zaten benim zayıf yanım o. Annemler ikindinde hep sofra kurarlardı biz çocukken katmerler pogaçalar börekler tahinli cebizli çörekler 😋😋 ben çok alışkınım çok severim. Gidince de annem hepsini sıraya koyar 😍 eşim de makarna, börek falan çok sever. Hafta sonları bi ekmek almaya yollamayayım börek çörek ne varsa alır gelirdi şimdi yasaklardan yapamıyoruz da.
Geçmiş olsun. Bize doktor sert yaparsa diye bir şurup önerdi. Ducosoft adı 3 ml ver dedi. Fitil onermedi. Belki işinize yarar
Onu bize de vermişti işe yarıyor ama yine de çok kullanmamak gerek sadece sertse kullanmalı

sagolasin kuzum 🙏

aynen hep yaptığı şeyi yapıyor rahatım sonra bo bakıyom pat yüzüstü yerde yapcak birşey yok düşe kalka işte büyüyecekler

e ben gerçek sandım. şu kaplumbağası diye düşünmüştüm 🙈

ahhh ne güzel olurdu. inan bir yıl dershaneye de gittim yok olmuyor sözel kafası yok bende. sadece 1 netim vardı 🙈 gelen puan yetenek kısmından geliyor 😂

canim benim sen yaparsin . hem pozitif hem enerjik hem çalışkansın. bi başla gerisi gelir 👍

eşimi aradım baget ne diye sordum. dur diyor nerde kullanıyoruz hımmm tavukta dedi hıh dedim aynı cevap. sonra burdaki muhabbeti anlattım bende klâsiğim çok şey bekleme diyor. neyse gidip bakalım o zaman diyor. yeni alyans alalım diyorduk. dedimmmm duuuuuuuuuuur o yıldönümü hediyesi mi olacak sandin asla hadi sen düşün bak kadınlar olarak biz hediye seviyoruz doğum hediyesi bekleyenler var ben o kısmı geçtim ama gelecek ay da bi vukuat olmasın yaw. ah yine de çok beklentiye girmim çünkü herşey ortada görüyoruz 😕
Teşekkürler helinim 🥰 inşallah tüm bekleyenler atanır ben çok istiyorum ama hep bı engel cikiyo bu sefer nasip olsun hayırlısıyla 🙏 baget aldır baget tüm Nisan annelerinin parmağı baget li olsun amiiin🤣🤣

Esim 40yasina kadar onlarlaydi. O iki torunun isteklerini karşılamış. O çocuklar oldu bunlara bakmiyorsun diyerek kızıyor zaten. Dayı olarak senin bakman gerekiyor, 2 kisi çalışıyorsunuz diyor. 2 günde degistin diyerek başladı. O zaman bekarmis, sonra kira ev cocuk derken nasıl onların özel isteklerine yetissin. Simdide kredi ödüyor. O cocukkarda umutu hic sevmiyorum diyormuş. Dayımı soguttu bizden diyormuş. Esimde bunları duydu hepten koptu.
Ya eşin onlar benim yeğenlerim herkesten önce gelir vs vs deseydi valla akıllı adammış eşin boşver baharım 😊senin ve çocuklarının kıymetini biliyor. Aslında kv ne kadar yanlış yapıyor. Çocukların birbirlerine hiç bağı olmayacak bu şekilde düşman gibi yetişecekler. Kıskansa da ilk başlarda sonra iletişim kurmayı, arkadaş olmayı öğrenirler işte bunu anlamak da bir beceri gerektiriyor 😒

Helinnnnn Helinnnnn yiğenin nasıl oldu varmı bir gelişme.
Helincim sen çok beklentiye girme, ne gelirse mutlu olursun. Erkeklere o olmaz gibi şeyler dediğinde, daha cok stres oluyorlar. Alacakları seyde kafaları karışıyor. Stresten hiç olmadık sey alıyorlar. İnşallah seni cok mutlu eden bir hediye ile gelir. L

Kızlar kavgamızı anlattım rahatladım o gün size barışımızı da anlatayım🤪 sabah eşim sigara içmeye çıktı kapıyı kızım kapattı malum dışardan açılmıyor kapı kaldı soğukta kızım gitti içeri oyuna daldı. Bu vuruyor kapıya gittim kıza diyorum aç hadi falan derken biraz üşümüş olabilir🤪🤪 neyse girince geldi balkonda donsak açmıycan ha kapıyı falan. Odaya geldi konuşalım diye. Özür diledi işte ben böyleyim farkındayım sinirle ağzımdan ne çıktığının farkına varmıyorum da işte sen de çok yükseldin de şöyle seviyorumlar böyle bişeyler artık iyi tamam dedim yine de kendi çayımdan içtim sabah da🤣🤣hemen yelkenleri indirmek olmaz😁
Öğledensonra yengemle kuyumcuya gidecez bileklik beğenmişti ne zamandır almaya uğraşıyor illa beraber gidelim dedi dedim. İyi kendine de beğen dedi🤪🤪 para benim hesapta duruyor hep altın heaabına aktarmadım bu ay da daha napsam bunun üstüne bir tel de olsa bişey almam lazım sanki🤣🤣🤣

Ya eşin onlar benim yeğenlerim herkesten önce gelir vs vs deseydi valla akıllı adammış eşin boşver baharım 😊senin ve çocuklarının kıymetini biliyor. Aslında kv ne kadar yanlış yapıyor. Çocukların birbirlerine hiç bağı olmayacak bu şekilde düşman gibi yetişecekler. Kıskansa da ilk başlarda sonra iletişim kurmayı, arkadaş olmayı öğrenirler işte bunu anlamak da bir beceri gerektiriyor 😒
Yigenler küçükte değil biri 20 digeri 10. Kayınvalide boyle yaptikca arkadas olmayı bırak aile olamıyoruz. Umut umut yediler kendilerini 1 aydirda kıza taktılar. Görüntülü arıyor döv duduyu anne baba onu seviyor diyor. Konusma boyle zaten zarar veriyor diyorum. İyi yapıyor onun üstüne dudu geldi benmi geldim diyor. Sığır yani aman boşver anlat anlat bitmez. Kafa yirdugumla kalırım.
Göktuğ nasıl vukaatlar çogaldimi. Neler yapıyor.

Yigenler küçükte değil biri 20 digeri 10. Kayınvalide boyle yaptikca arkadas olmayı bırak aile olamıyoruz. Umut umut yediler kendilerini 1 aydirda kıza taktılar. Görüntülü arıyor döv duduyu anne baba onu seviyor diyor. Konusma boyle zaten zarar veriyor diyorum. İyi yapıyor onun üstüne dudu geldi benmi geldim diyor. Sığır yani aman boşver anlat anlat bitmez. Kafa yirdugumla kalırım.
Göktuğ nasıl vukaatlar çogaldimi. Neler yapıyor.
Dediğin gibi tam sığırmış kadın baharcım keşke küssen de hiç görüşmesen🤣🤣
Göktuğ iyi kuduruyor öyle sabah ablaları gülüşüyordu büyük küçüğü sırtına almış hangırdıyorlardı. Bu hemen indi kucağımdan emekliyor ki nasıl gülüyor onlara bakıp. Bu sefer onu aldırlar omuzlarına ama görmen lazım nasıl haykırmak kudurmak 🥰🥰kucaktan kucağa omuzdan omuza taşınıyor o gülmesin de kim gülsün 😝😝

Back
X